Seuraa 
Viestejä45973

Luin Turun Sanomien jutun, että kaikissa EU-maissa työpaikoilla sattuneet onnettomuudet olisivat vähentyneet viime vuosina. Ainoastaan Suomessa kehitys on polkenut paikoillaan. Mistä tämä johtuu? Eikö Suomessa kansaa valisteta tarpeeksi. Olisi hyvä, jos kansalaiset voisivat parantaa työturvallisuustietouttaan verkkoteknologian keinoin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Varmasti askel olisi, että työturvallisuuskortti pitäisi saada pakolliseksi. Toki verkossa on nytkin koulutusmateriaalia esim http://tyoturvallisuuskortti.gene.fi , jossa voi harjoitella työturvallisuuskortin kysymyksiä, mutta tosiaan olisi hyvä, jos kaikki riskityöpaikkojen tekijät saataisiin pakkokursseille.

Honigmann
riskityöpaikkojen tekijät

Siis henkilöt jotka tekevät työpaikkoja joissa on riski työskennellä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kuulosuojaimet ja suojalasit päähän niin vähenee onnettomuudet runsaasti, tästä johtuen emme tarvitse enään lisää henkisesti raiskaavaa byrokratiaa.

Vierailija

Työturvallisuuskortti on ihan hyvä, mutta sekin taas on pelkkää rahastusta loppujen lopuksi.

[quote="justin_j"]... kaikissa EU-maissa työpaikoilla sattuneet onnettomuudet olisivat vähentyneet viime vuosina. Ainoastaan Suomessa kehitys on polkenut paikoillaan. Mistä tämä johtuu?quote]

olisko sillä mitään tekemistä asian kanssa, että Suomessa työturvallisuudesta on ennenkin pidetty huolta toisin kuin muualla.

toinen poinnti: Suomessa työturvallisuusrikkeet on tilastoitu muita maita paremmin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat