Seuraa 
Viestejä45973

Näin siis Puolassa:

"WROCLAW. Lähes miljoona puolalaista joutuu torstaina voimaan astuneen lain mukaan ilmoittamaan, toimivatko he urkkijoina kommunistiajalla.

Samalla kaikille 38 miljoonalle kansalaiselle aukeaa vapaa pääsy entisen salaisen poliisin arkistoihin. Niihin on koottu kilometrikaupalla kansioita kommunistivaltaa vastustaneista ja sen kätyreistä. Mappeihin ovat päässeet ennen käsiksi vain historioitsijat ja ne, joita salainen poliisi vainosi..."

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Sal ... 5225853651

Sopii pohtia ja kysyä, onko aihetta edes äänestää Suomen eduskuntavaaleissa ennen kuin Tiitisen lista julkaistaan ja Suomen salaisen poliisiin kylmän sodan aikaiset rikokset pyykätään kollektiivisesti, kuten Puolassa ja muissa EU-maissa!

Kommentit (2)

Ei niitä listoja julkaista ainakaan niin kauan kuin SDP:n
nykyinen ykkösketju jatkaa. Voisi löytyä liian moni
heistä tuolta listalta.

Suomessa maan tavat tuntien tuollainen lista julkaistaan
ehkä joskus 50v.:n päästä, jos koskaan!

ps. Sama pätee kepuun.

Paskat niitä suomessa julkaista ikinä. Siellä on semmoisia henkilöitä, että menisi valtionjohto uusiksi. Tämä salailu on suunnattoman ärsyttävää. Pitäisi perustaa joku totuuskomissio tyyliin, jos tunnustat niin saat anteeksi vaikka puolen vuoden ajan. Sitten arkistot auki ja maanpettureille, jotka eivät tekojaan ole tunnustaneet parikymmentä vuotta linnaa ja työleiriä per petturi. Edesmenneet voitaisiin tuomita myös, tosin eivät joutuisi istumaan enää, mutta voitaisiin vaikka merkata hautakiveen sanat "maanpetturi".

Raakaako? Ei ole. Totuudet julki, onpahan opetuksena tuleville sukupolville.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat