Seuraa 
Viestejä45973

Tähän voisi koota legendaarisen ArKos itsen parhaimpia paloja
vuosien varrelta.

Lähetetty: Maa Hel 13, 2006 8:45 am

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... ht=#138605

Mitähän Suomen laki sanoo laittoman lääkärintoimen harjoittamisesta?
Tutustuessaan Tervolaan nimimerkikimme otti selvää aiempien
oikeistokepulistien yrityksistä. Laitettiinpa kerran karenssitilanteesta johtuneen sosiaaiavustuksen nostamiseen ehdoksi, se oli joskus 1978, ehdoksi lääkärintarkastus. Ei mennyt läpi. Ja sitten työvoimatoiksitokin löysäsi kepulsitien tioimintavaateista. - Näyt nojaavan oikeistomaalaisliiton Raamattuun ja Lakikirjaan. Raamatusta olet oppinuttu, kuinka olla Juudas. Ja kaukaa olet hakenut lähteitä henkilöhistoriastani. Mietteesi eivät johdu vaalivoiton juhlimisesta vodkan kera, vaan hyökkäösytäsi olet jo kauan valmsitelut. Nyt jotkut Suomessa ja/tai myösVenäjällä antoivat luvan ja käskivät.

Sinä et ole lääkäri. Mutta eräs Pertti Tiusanen änkyröiden puolella on.
Hänen mnneisyytensä asita olisivat väline kiristää hänet noskelaisiin pakkotoimiin lausuntoja antamaan.

Me emme kaunistele pakkotoimia terveydenhoidollsin lavastein, kuten tehtiin myös Brezhnevin juntan Neuvostoliitossa.
Sinunturpasi tulisitukkiasekä täällä että muualla, ja sinulle oikea ansio on pitkä kakku vankilassa. Näin, koska kovempaa laillista rangaistusta Suomessa ei voi antaa.

" Ilkkuvat roistot, riistäjät, nilkit - - -."

Kenen joukoissa seisot. Mistä kannatusta täällä kalastat, järjrestään ovat oieistolaisimpia, ihna äärioikeistolaisia aineksia. Eikä vain aineksia.
Tuoksuu ainakin yhdeltä, kenties useammaltakin, salaiselta palvelulta.

Maailman taantumusimperiralismi valmsitatuu uusiin sotaretkiin, ja ääveekomuinitt ovat täysin innoin ja voimin mukan sekä lietsomassa
että suorittamassa imperiaialismin hyväksi likaisia töitä. Ja myös Venäjän taantumuksellisimpien voimein ja palveluiden hyväksi.

Täystyrmäyksen saa asiaton diagnoosi nimimerkiltä Bomt Kneeder

Kyllä on mahtanut Arkos tuotakin kirjoittaessaan käydä kierroksilla.

Otin vapauden vahvistaa kiihkeimmät kohdan.

Kommentit (8)

Koneeltani talletettuna löysin ainakin tämän terävän analyysin
"kyky"puolueesta.

ArKos itse
Psykoosissa elävän kannalta normaalit ihmiset ovat skitsofreenisia.

Kypäärppääpuolu kokoomus yleensäkin on diktatuuripuoluen, joka vaatii myös Ehdttooman totuuden tunnustamista ja tiukkaa kuria.

Minä tietääkseni olen luonut ja levittänyt palstalla materiaklsitista yhtenäisteoriaa. Skitsofrenisen kuvan itsestään siis antaa laitostiede. Sitä puolustavat psykoottiset rengit.

Psykoosi siis jotakin semmoista kuin sielun totinen yksisuuntaisuus, joka ei hyväksy linjasta poikkemisia, eikä mitään tiedettyyn lisää tai siitä pois. Tätä
lähellä oli ilmeisesti Adolf Hitler. Vrt. katalepsia ( viime lauantaina Sherlock Holmes -sarjassa), jossa henkilö ei reagoikaan mihinkään, esimerkiksi istuu vain. Hannu Salaman henkilöistä Santtu Salminen joutui talvisin toisinaan semmoiseen tilaan.

ArKos oli tiukka jätkä!

Jopa jo itse tunnustat, että ArKos Enironin palstalla on väärennösluomus, ja että te ääveekommunistit olette sen luomisessa olleet mukana.

Ai, että pistääkin teitä kommunisteina esiintyviä ääveitä vihaksi.
Siinähän oli rikokseenne, petokseenne, vahva motiivi.

Juudaksille, pettureille, petturin palkka! Eikä auta tuomiolla, vaikka kuinka vihasta hampaitanne kiristelette. Mädäntynyttä työväenkerman saastaa mädäntyvässä suurporvariston yhteiskunnassa. Että nääs kommuinisteja, PRKLn kommunisteja!

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... highlight=

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ArKos itse
Pahinta olisikin ollut tappionsa tunnustaminen siten, että olisin pyytänyt hakemaan hoitoon. No, siellä ensimmäiset puoli vuorokautta tekevät kokeita, kun sentään omassa hoidossa itse hoidan itseäni. Mahdollisuus saada sisäänsä oman influenssan lisäksi hoitopaikan koko mikrobikanta.

Ja sosiaaliluukku, miten he olisivatkaan nauttineet ottaessaan minut nääs hoitoon. Hoitoon turvautuminen olisi ollut yhteiskunnallinen kuolemani, nuo kaikki sosiaalipaskiasiet ja veljet oikeasti vasemmalla olisivat saaneet minut haltuunsa.

Suru-ketjusta lainattua ArKosia. Kyllä oli viha vasemmistoon
syvälle syöpynyt. Tunnettuahan on, että viha voi jopa laskea
elinikää! Vihan sosiaaliluukkua kohden kyllä ymmärrän.

Tässä ei ole Arkosin vastine, vaan keskustelunavaus vuodelta 2002.

ArKos, 23.2.2002, klo 10:49:28

Suomen kalevalainen alkuperä

Ennnen vanhaan eli muinoin Härän viikot olivat oikeasti tammikuussa. Maa oli levy, ja sen pohjoisen äären eli finin alueesta sikäläiset asukkaat saivat nimen FINNIT. Nimitykselle annettiin myöhemmin muitakin merkityksiä. Ehkä neljätuhatta vuotta sitten finnit alkoivat mieltää olevansa jotakin heimoa tai kansallisuutta. Heidän oma ylin jumalansa oli ve'en eli väinän jumala Väinö, jonka merkkinä nähtiin taivaalla Linnunrata nimellä myös Väinön viikate. Väinöläisten vanhimpia olivat vanat eli Väinön pojat eli väinämöiset. Yhtymäkohtaa on kreetalaisten eli foinikialaiseen kulttuuriin. Finneillä se ilmensi itämerellistä voimakasta vasara- eli venekirveiden germaanilaista ja balttilaisslaavilaista(eivät vielä olleet erityneet) vaikutusta. Rooman imperiumin aikaan Itämeren etelärannikon germaaneja ja slaaveja kutsuttiin venedeiksi.

Suomalaisten kansalliseepos on Elias Lönnrotin kokoama ja lopulliseen asuunsa runoilema Kalevala. Jos koetetaan karsia eri kansainväliset ja myöhemmät Ruotsin ja Venäjän historian vaikutteet, se kuvaa rautakautista finnien yhteiskuntaa kristinuskon saapumisen aattona ja alussa. Lähin vertailukohta ovat viikingit. Myös slaavien saman ajan sotilasjoukkioilla oli samat piirteet. Yhdessä germaanien, balttien, slaavien ja suomensukuisten joukkiot liikkuivat Venäjän jokia aina Kaspian merelle ja Bysanttiin saakka Venäjän ristimisen aatttona ja sen alkuaikoina.

Kalevalainen yhteiskunta, sellaisesta kai voidaan puhua, oli hyvin barbaarinen yhteiskunta. Elettiin melko liikkuvasti metsästyksestä ja kalastuksesta, maatalous oli apuelinkeino. Rautaa muokattiin Ruotsista tuoduista aihioista ja tuotettiin myös omasta suo- tai järvimalmista, mutta muuten esinekultuuri oli alkeellista, eikä paljon ollut muuttunut kivikaudesta. Hirsirakennuksia jo tehtiin, mutta ne lämpisivät sisään, ja suuri osa elämästä vietettiin kuin paimentolaiset niiden ulkopuolella. Lukea ja kirjoittaa ei osattu. Taikauskolla oli vahva sija elämässä. Sen pappeja olivat tietäjät eli noidat. He harjoittivat selvänäkemistä, ennustamista, kansan- ja puoskarilääkintää, sekaantuivat valta-asioihin ja myös keräsivät itselleen omaisuutta. Lönnrotilla Väinämöinen on puoliksi noita, ja hänen toimintansa tämän puolen valaisemiseen Lönnrot käytti suuren osan teoksesta, olihan hän itsekin lääkäri. Laulaja Väinämöinen piti ylivaltaa myös taiteessa.

Orjia oli jonkin verran; he nostivat malmia, viljelivät maata ja tekivät muitakin raskaita töitä. Suurin osa väestöstä ja varsinaisesti miehistä oli vapaita joukkioiden eli klaanein jäseniä. Klaanilaiset yhdessä valvoivat etujaan asein ja myös tekivät yhdessä kaikkia sitovia päätöksiä. Toisaalta oli jo erottunut ylimystö: Väinämöinen, Ilmarinen ja Lemminkäinen. He edustavat myös eri ikävaiheita vanhuudesta nuoruuteen, joten Lemminkäinen voi joskus nousta Väinämöiseksi ja tämän poika aloittaa Lemminkäisenä. Kuten Joukahaisen eli tavallisen joukkion jäsenen tapaus osoitti, ylimystön jäsenet voivat sortaa alaisiaan: viedä kaiken omaisuuden, vieläpä vaatia siskonkin. Ero myöhempään aatelismielivaltaan verrattuna ei ole suuri. Ylimystö oli kalevalaista aatelia eli hillaa. Kalevalainen yhteiskunta oli myös hyvin väkivaltainen ja sotainen yhteiskunta. Sotaretkellä joukkion jäsen teki vieraille sitä mitä kotona rauhan aikana sai kokea omalta ylimystöltään. Sota myös teki ylimykset ja joukkiot rikosveljiksi keskenään.Sitä oltiin nyt niin kaveria niin kaveria- - - .

Sammon tarinassa olennoitui kaikki mahdollnen rikkaus ja myös taika: turkikset, verottaminen, jumalan patsas, kalansaaliit, myöhempi myllyjen ja Venäjän Karjalassa suolan keittämisen aika. Tärkeätä oli, että Sampo oli ihan luvallista myös ryöstää. Kun voimat olivat vähäiset, tulokset eivät olleet samoja kuin viikingeillä. Suomalaiset tekivätkin omat suuret retkensä vasta kuuluessaan Ruotsiin.

Kuka olisi ollut Kalevalan Kiesus? Hän saattoi olla soturi, joka palveltuaan Bysantin keisarin kaartissa 1000-luvulla oli ansainut rahaa ja silkkiä, omaksunut kristinuskon ja oppinut lukemaan ja kirjoitamaan. Tällaisen sotilaan jäännökset on löydetty Varsinais-Suomesta. Kotiin palattuaan hän syrjäytti Väinämöisen, joka pakeni Upsalan pakanoiden luo. Soturi aikanaan kuoli, eikä kristinsuko vielä varsinaisesti voitanut. Aikaa on kutsuttu pakanakristilisyydeksi. Ei myöskään vielä ollut eroa ortodoksisuuden ja katolisuuden välillä.

Kun Ruotsissa oli voittanut katolisuus, eikä varsinaisia viikinkiretkiäkään enää tehty, Ruotsin valta pyrki laajenenemaan, aluksi pohjoiseen. Tänne ehkä 1100-lvun puolimaissa teki kruununtavoittelija Eerik retken. Seutu oli Ådalen, ja paikka Härnösand, käännettävissä "meän kielelle" kentäksi, jota etelässä vastaa Turku. Solmittua suhteet sotureihin verotusvaltaa ja ja uskoa levitettiin kveenien eli finnien alueelle. Alueen varmistamisessä eteläistä puuttumista vastaan oli tärkeää vallata tukikohtia hämäläisten rannikolta. Toisaalta täkäläiset ylimykset ja joukkiot halusivat vakinaisia suojajoukkoja ohikulkijoita vastaan. Näin alkoi syntyä Suomi. Samoin perustettiin katolista kirkkoa. On kiintoisaa, että nimenomaan kaikki ortodokseista kertova pyrittiin häivyttämään, mutta pakanuutta kohdeltiin melko suopeasti. Kalevalaisuus ja katolisuus sovitettiin kirjaimiksi MCLV = Herra, joka elää eli Me kalevalaiset.

Vuonna 1187 Baltiasta peräisin oleva karja (karjalaisuus nykyisessä merkityksessään syntyy vasta 1200-luvulla) valtasi ja ryösti Sigtunan kaupungin. Kaupungin ovet asetettiin näytille Novgorodiin, mistä käy selville käsittelyn varsinainen tilaaja. Ruotsissa puuhattiin ristiretkeä, mutta ei saatu aikaiseksi. Vuonn 1191 tanskalaiset tekivät retken.
Suomeen asettui englantilaista alkuperää oleva piispa Henrik. Melskeisenä aikana n. 1200 hän sai surmansa. Pitkään Turun piispan asema oli varsin vaappuva. Päästyä 1300-luvun alkuun ja Suomen katolisen valta-alueen jo tuntuvasti laajennuttua piispasta alkoi tulle merkitävä ja Upsalaankin nähden melko itsenäinen herra. Henrikistä tehtiin legenda, ja Kuusistoon piispa rakennutti omaa linnaansa, jonka novgorodilaiset kesken töiden tosin polttivat, ja veivät tai tuhosivat myös piispan arkistot. Maallisesti Suomi ei pitkään kuulunut varsinaisesti Ruotsiin, mutta täällä hallitsivat sieltä olevat lääninherrat ja tänne levitettiin sikäläistä maanlakia. Sen mukaisesti aateluuden ehdoksi säädettiin palvelu säädetyssä ritarin varustuksessa, joten useimmat täkäläiset ylimykset joutuivat yhteisen kansan eli talonpoikien ylimystön asemaan. Vuonna 1323 Ruotsi Suomen puolesta sopi Novgorodin kanssa myös Suomen rajasta. Alue siitä pohjoiseen Pohjanmaalla ei suinkaan ollut Venäjän, vaan se oli Ruotsin, Venäjän ja jopa Norjankin yhteisesti verotettavaa, siis saamet eli lapit, ja Suomen piispan alaisina puolestaan oli laajalla alueella seurakuntia, joita perustettiin myös lisää. Tästä tulee lappalaisten neljän tullen lakki: oli maailmassaan otettava huomioon kaikki neljä valtaa.

Vuonna 1362 Suomen piispan alueelta lähetettiin edustajat Ruotsin kuninkaan vaaliin, ja tästä on luettava Suomen varsinainen maallinen kuuluminen Ruotsiin sen valtion osana.

Keskustelu sai jatkoksee 75 viestiä, joista suurin osa on ArKosin tanakkaa tulitusta!

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
ArKos itse
Ihan otsikon mukaisesti, kerrataanpa ehdottamiani fysiikan suomen sanoja vanhan palstan ajalta. - Ydinhiukkanen nukleonin vastineena ei kuitenkaan ole minun tuotantoani ja lie käytössäkin melko yleinen.

Elektroni = sähkä
Fotoni ( kreikkalais-sakslaisesta sanasta Photo) = valottaja, hiukkasena.
Säteessä vaikka sekunnin fotoni sen sijaan = valotussädeteho
Perushiukkanen muodostamaan ydinhiukkasia, fotonieta tai vetovoimaan
vakiopää weli aaltohiukkanen.
" Romahtaneen", " luhistuneen" ainene määritelmä tiheämassa, tiheämassat. Ydinhiukanenkin on sellainen.
Kvasaari ( alkujaan Quasi Stellar Object) tiheämassasto
Galaksi laajamassasto
Regeneraatio(vedyn) palautuminen. Köyhät protonit latautuvat gammakvantein

Urantia kirjakin saa osansa ArKosin verbaalitaiteesta.

Kes Hei 19, 2006 10:49 am

Vedä itse käteesi. Mainittua kirjaasi minulla ei ole, käteen vetämiseenkään, ja tällä palstalla ja viimeksi tässä aiheessa siitä kyllä olen nähnyt ihan riittävösti, että se on tieteisesti melko vanhaa tietoja jakava ja epäpätevä.

Kyllä minäkin tiedän Auringosta jotakin juuri tuossa parituhatta alemmassa lämpötilassa olevaa ja punahehkuista. Kyseessä ovat auringonpilkut, oikeastaan punahehkuisia, mutta katsottaessa valkohehkuista Aurinkoa himmenetyn läpi näkyvät mustina pilkkuina.
Te oletatte/uskotte näkeväänne pintaa fotosfäärin alta. Laitostieteessä ovat useimmat sanoneet jo sata vuotta, että kyseessä on protuberanssin jälkitila. Kerrotaan, että kaasutilan laajetessa kaasu käy ohuemmaksi ja jäähtyy. Onko perää?

Yhdiste, siis, vaikka raudansulatuksessa, on kalsiumsilikaatti. Missä ovat piin spektriviivat havainnoistanne?

Auringon energia siis MINUN JULKISTAMANI KÄSITYKSEN MUKAAN
syntyy Auringossa tapahtuvista aurinkoukkosen aiheuttamista vetypommileimahduksista, koko Auringon alueella paitsi ulointa pintaa ja syvintä sisusta. Kun tietämämme, myös laitostieteen, mukaan, fuusio
johtaa heliumista etenpäinkin raskaisiin alkuaineeisiin aina rautaan asti, miksi ei sitten näitä löytyisi myös protubernassien aiheuttamista auringonpilkkujen kuopista. Nimenomaan pinnaltaan suppeista kuopista, ei koko laajasta pinnanalaisesta muka pinnasta. - Jos Suomestakin sieltä täältä kaivetaan muinaisjäännöksiä, eihä siitä seuraa, että koko maan pinnan alainen pinta olisi niitä ja niistä.

Gravitaation aiheuttama kiihtyvyys Auringon pinnassa ainakin Tepin
laitostieteen mukaan 274 m/s^2, minun mukaani 56 m/s^2. Noista seuraa, että ensinnäkin minun mukaani puristus alempanakin ja nimenomaan alempana on minun mukaani varsin paljonkin heikompi, ja toiseksi, että te tässäkin olette menneet uskomaan laitostieteen virheellistä tietoa.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... ht=#229582

Näin ArKos kommentoi uusittua Tiede-foorumia lähes päivälleen 2 vuotta sitten, 15.4.2005:

"Ulkoasultaan tämä ei vastaa sähköistä tiedelehteä, vaan on hiekkalaatikko, joka lisäksi on lokeroitu kuin minkkitarha. Rajoitus 256
merkkiä ei vastaa tiedekeskustelun tarpeita, se rajoittaa sen pelkäksi repliikeiksi, eli small talkiin. Yllätyksekseni minutkin päästettiin sisään, johtuuko siitä, että taso on laskenut, vakiopää Kosh yms. Palstan uutiset
VOIDAAN kyllä esittää nyt paremmin, vaan se on toinen asia.

Silti oli vanhan palstan jo aikakin päättyä, työ silä oli rasittavaa, ja myös rahallisesti. Pääsin edes vanhuuseläkkeelle, onnitelkaa!"

(Tuo ArKosin mainitsema 256:n merkin rajoitus lienee ollut hänellä jokin väärinkäsitys.)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat