Seuraa 
Viestejä45973

SAK mainos oli suoraan 70 luvulta ja jatkomainos oli taas suoraan 80 luvulta. Kommukat eivät ole vielä tajunneet että vastakkain asettelun aika on ohi. Olen samaa mieltä kuin Ylen eräs vaaliasiantuntija joka sanoi että demareiden valitsema vasemmistolainen linja ja SAK mainos ovat suurimmat syyt demareiden romahdukseen.
Suomea pitävät pystyssä yksityisyrittäjät eivätkä ketkään muut, sieltä tulee verotuloja valtiolle ja ne työllistävät satojatuhansia ihmisiä. Jotka maksavat palkkatuloista veroja valtioille, näillä verotuloilla valtio ylläpitää julkisia palveluja.
SAK mainos halvensi yrittäjiä ja myöskin niissä työskenteleviä työntekijöitä ja tätä kautta äänet siirtyivät porvaripuoluelle ja osa jätti yksinkertaisesti äänestämättä.
SAK ei ole ilmeisesti vieläkään tajunnut että demareita on myös yrittäjät äänestäneet, nyt eivät äänestäneet.

Vähäjärkisiä on kusetettu silmään kun on uutisoitu kasvavista tuloeroista, tuloerot kasvavat aina kun taloudella menee hyvin. Erot syntyvät yksinkertaisesti optioista ja niitä ei jaeta jos yritys ei ole menestynyt.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Cicero
Olen samaa mieltä kuin Ylen eräs vaaliasiantuntija joka sanoi että demareiden valitsema vasemmistolainen linja...

"oli suurin syy vaalitappioon".

Olet muuten helvetin oikeassa!

Tarkoitat, että puolueen pitää valita aina äänestäjiin vaikuttava kulloinenkin trendi saadakseen ääniä.

Kerroit juuri edustuksellisen demokratian idean.

Aatteella ei ole mitään väliä!

Jepsis!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niinpä.
Asiaan liittyen Iltalehden kysely tuli minullekin. Yli 3000 vastaajasta 86% oli sitä mieltä että Luhtaskan tempaus vaikuttaa oikeusministeriyteensä ja 60% mielestä Luhtasen olisi tullut erota virastaan.

Nyt se ei lienee tarpeen?

Mahtaa ylioppilas Heinäluomaa ottaa päähän (hän todellakin on koulutkseltaan vain ylioppilas).

Edustuksellisen demokratian ideahan on yrittää kalastaa mahdollisimman paljon ääniä, vaikkei edes toteuttaisi vaalilupauksiaan. Kansa tietysti aluksi nurisee perättömistä lupauksista, mutta asia on jo varmasti unohdettu ennen seuraavia vaaleja. Ja sitten vaan tehdään uudet lupaukset.

Oli miten oli, aika on ohi ja Pirk... korjaan Sauli on noussut työväen keisariksi. Nyt alkaa sitten työnteko. Saas nähdä millä tavalla Jaguarilla ajelija aikoo parantaa työllisyystilannetta. Käyttäneekö keppiä vai helevetin isoa keppiä?

Sivumennen sanoen, Cicero kun sanoit että yksityisyrittäjät pitävät Suomea pystyssä eivätkä ketkään muut, niin tämähän voidaan testata helposti: duunarit menevät lakkoon ja yksityisyrittäjät yrittävät pitää Suomea pystyssä. Veikkaan kyllä että kaatuu rysähtäen... Siitäkin huolimatta että yksityisyrittäjät tekevät tärkeää työtä. Ylimielisyys on yötä myöten valvovan, ahkeran ja hypomaanisen yrittäjän peruspahe?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat