Seuraa 
Viestejä45973

NBK-miehet kiistävät syyllisyytensä amfetamiinikaupassa
19.3.2007 17:07
Huumevyyhteä puidaan käräjillä tiukkojen turvatoimien ympäröiminä

Rikollisjengi Natural Born Killersiin kytkeytyvän huumevyyhden käsittely alkoi Helsingin käräjäoikeudessa maanantaina ilman suuria yllätyksiä. Huumejutun syytetyt kiistivät järjestään syyllistyneensä törkeisiin huumausainerikoksiin ja olivat pääosin kohtalaisen vähäpuheisia tekemisistään.

Poliisi takavarikoi lokakuussa neljä kiloa amfetamiinia. Aine oli piilotettu metsäkätköön.

Amfetamiini oli peräisin Virosta

Helsingin ja Espoon huumepoliisien yhteisoperaatiossa paljastui, että amfetamiini oli salakuljetettu Suomeen Virosta ja se päätyi Natural Born Killersin haltuun, joka myi sen eteenpäin. Ostajat eivät syyttäjien mukaan kuulu mihinkään jengiin.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt kaupanteossa aivan ongelmitta. Kun amfetamiinista maksettu 22 000 euroa vaihtoi omistajaa, ostajat painelivat syyttäjien mukaan maastokätkölle hakemaan ainetta. Sitä ei kuitenkaan löytynyt. Poliisi oli napannut välissä aineen parempaan talteen.

Nuoret suomalaiset pojat olivat bongaamassa talven monivuotisia kasveja, kun poliisi alkoi syyttämään heitä rikollisista puuhista. Tämä poliiseiden jatkuva lasten häirintä korpee.

Johansson ja muut marjanpoimijat ovat rehtiä kansaa. Lampinen tuleenee osoittamaan kaiken väärinkäsitykseksi oikeudessa.

NBK= Nuorten Bongaajien Klubi (Bongaavat friiduja, sieniä, kukkia, lintuja ja valkoisia paketteja metsäkätköiltä)

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat