Seuraa 
Viestejä45973

Tämä aamu, kesäasuinen mimmi lukee TVssä lehtiä. Mainittiin tutkimus, ihan suomalainen, jonka mukaan laihduttamisessaan onnistunut kuoli nopeammin. Kyseessä tosin pieni otos, 24 kqaksosta, ja ylipaino lievä.
Suuri ylipainohan on tappavaa, varsinkin jos sihen liittyy muita vikoja, kuten kolesterli, verenpaien, runsas alkoholi jne..

Tutkimus kertoi ennneaiikaisen kuoleman syysksi lihasmassan supistumsien laihduttaessa. Ja kehittelenpä siitä. Elimistö reagoi vararavintonsa vähentämiseen ja ravinnon käytön niukkuuteen pienentäen sitä, mikä kuluttaa, siis lihasmassaa. - Yksi mahdollinen kulkuttaja on myös aivot, pinnevätköhän nekin. Vanhetessa aivoilla tosiaan on taipumus kutistua, harmaat solut kuolevat. - Tästä voidaan johtaa kehytshistoriaankin. Vanhetessa, kun ei yhtä hyvin kyennyt keräämään ravintoa luonnosta, elämä suosi niitä, joilla pienenä lihavuutena oli vararavintoa pahoihin päiviin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Entisinä tubin aikoina yliapinottomat ja ihan laihat ihmiset luokiteltiin mahdollisiksi keuhkotautitapauksiksi. Se oli mm. sinertävien älykköjen tauti. Erityisesti nainen oli kaunis kun oli lihavahko. Köyhähköjen maailmassa hyvinvoipa ulkomuoto osoitti, että mies kykeni huolehtimaan naisestaan. Tai naisen ulkomuoto oli eräs osoitus miehen nouusta urallaan. Liikoja kiloja pidettiin kurisa korsetein. Suunnan muutoksen eräs osoitus olikin, että juuir enne ensimmäistä maailmansotaa USAssa keksittiin rintaliivit. ja poikeuksellisesti keksinnön teki pari naista.
Puristavia hyllymistä ja heilumista estäviä valjaita ei enää tarvittu muuhun tarkoitukseen.

Tähän painon ja iän suhteeseen liittyen jo Oikeamielisyyden Opettaja opetti, että jätä aina mahasi kolmasosaltaan vajaaksi, niin elät terveenä ja pitkään.

Pieni aasinsilta Urantia-kirjan, jossa annetaan ymmärtää, että ihmisen keskimääräinen odotettavissa oleva elinikä nousee jo lähiaikoina puoleen vuosituhanteen. Ja että ihminen saa elää tuon ajan omatoimista, terveellistä elämää tarvitsematta holhoojia, koska silloin poliitikoiksi ei valita rikkauksia hamuavia, vaan elämässään ansioituneita, joille maksetaan korkeintaan perustoimeentulon verran palkkaa.

Ihmisen elinikä saataisiin jo nykyään kaikkein helpoten nousemaan parilla vuosikymmenellä, kun poliitikoille ei maksettaisi mitään palkkaa, jolloin he joutuisivat elämään vatsalla, joka ei ole täysi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
kati sinenmaa
Ihmisen elinikä saataisiin jo nykyään kaikkein helpoten nousemaan parilla vuosikymmenellä, kun poliitikoille ei maksettaisi mitään palkkaa, jolloin he joutuisivat elämään vatsalla, joka ei ole täysi.

Vaikka aika moni uusi ministeri alkajaisiksi törselöityy istuuduttuaan kunniavieraana päivittäin liian moniin notkuviin pitopöytiin, kansanedustajat yleensä voivat hyvätuloisina valita korkealaatuista, niukkakalorista syötävää. Ylipainoisimmat löytyvät nykyään vähempituloisten ja alemman koulutusasteen ihmisten joukosta.

Silti olisi hieno juttu, jos tiedemiehet vaatisivat poliitikoille kunnon nälkäkuuria, koska tiedemiehet ovat todistaneet, että rotat tuplaavat ikänsä, kun ne laitetaan kunnon nälkäkuurille.

Sillä mitä hyötyä on tieteestä valtiolle, jos sitä ei saa soveltaa poliitikoihin ja muihin valtion käskynhaltijoihin. Näin äkkiä ajatellen se tuntuu hassulta, kun valtio maksaa tiedemiesten palkat ja kaikki, mutta sitten valtion ylinjohto ei ota onkeensa tieteen tutkimuksia.

Tiedemiehet ovat myös todistaneet, ettei raha tuo onnea, joten on täysin tieteellistä vaatia poliitikoiden yläpalkaksi korkeintaan perustoimeentulon suuruista holhousmaksua.

Tiedemiehet ovat myös todistaneet, että rikkaus saa ihmisen tuhoamaan ja kuluttamaan luontoa, joten siksi tieteen on jo korkea aika alkaa soveltamaan tiedettä sinne, missä sitä eniten tarvitaan, kuten eduskuntaan ja pappiloihin.

[size=150:3n2y3xsg]PS[/size:3n2y3xsg]

Pankaas vaan kattoen, kun vuoden kuluttua tulee laki tupakoinnista, niin se ei millään tavoin koske eduskunnan ja valtion ja kuntien ravintoloita, joissa kansanedustajat jonottavat ilmaista ateriaa kuin mitkäkin köyhät Hurstin leipäjonossa!

Tieteellinen kysymys:
Mitä eroa on kansanedustajalla ja köyhällä, kun he molemmat jonottavat ilmaista ateriaa?

Tieteellinen vastaus:
Kansanedustajat ovat yksinsyypäitä siihen, että köyhyyttä ylipäätään on.

Kansanedustajat luulevat, että kun jonottaa puku päällä ilmaisia etuisuuksia, niin se ei ole kerjäämistä, eikä köyhyyttä, koska tiedemiehet eivät pysty rehellisesti tutkimaan kansanedustajien aivoituksia, koska tiedemiehet joutuisivat itse elämään himpun verran nälässä parisataa vuotiaiksi, kuten rottansakin elävät tuplaikäisiksi, jos tiedemiehet soveltaisivat tiedettä valtioon, eli poliitikoihin.

kati sinenmaa
Silti olisi hieno juttu, jos tiedemiehet vaatisivat poliitikoille kunnon nälkäkuuria, koska tiedemiehet ovat todistaneet, että rotat tuplaavat ikänsä, kun ne laitetaan kunnon nälkäkuurille.

Kuka hullu haluaisi poliitikkojen kaksinkertaistavan elinikänsä?

MD

Kuka hullu haluaisi poliitikkojen kaksinkertaistavan elinikänsä?

Oikeammin ehkä pitäisi miettiä kyseistä poliitikkoa äänestäneiden elinikää Poliittinen elinikähän ei tässä skenariossa kasva...

Minulla ei ole mitään kritiikkiä niitä vastaan, jotka elävät vaatimatonta, eli taloudellista elämää.

Poliitikot saavat hallita vaikka ikuisesti, kunhan tekevät sen ilmaiseksi.

Tommo
MD

Kuka hullu haluaisi poliitikkojen kaksinkertaistavan elinikänsä?Oikeammin ehkä pitäisi miettiä kyseistä poliitikkoa äänestäneiden elinikää Poliittinen elinikähän ei tässä skenariossa kasva...

Juu ei, mutta samat naamat siellä tuppaavat virua kunnes kuukahtavat. Äänestäjät taitavat olla nälkäkuurilla ja aivotoiminta sammunut.

Tässä aiheessa esitellyn, tutkimuksen mukaisen, oletuksen mukaisesti poliitikko ryhtyessään nälkäkuuriin lyhentäisi elinikäänsä. Tähän aiheeseen ilmestyneet keskustelijat. mm. Kati Sinenmaa eli Savonmua, ette halua käsittää, vaan vänkäätte ihan päinvastaiseen suuntaan.

Tietääkseni eduskunnassa ei ole vahvasti ylipainoisia. Lähinä ylärajaa saattaa ola puhemies Paavo Lipponen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat