Seuraa 
Viestejä45973

Hahahahhahaaa!

Tsagatain vaaleja koskevia kirjoituksia lukeneet ovat saaneet huomata vainuni pettämättömyyden. Minä nimenomaan korostin Kataisen pokan pettäneen vaalivalvojaisissa, jossa Jyrki-boy voitonhuumassa alkoi jo sanella keskustalle ehtoja: ruuan arvonlisäveroon ei tultaisi enään koskemaan. Käytin mm. tällaisen puheenvuoron:

"Vaali-iltanahan Katainen painoi muistaakseni ruuan arvonlisäveroon liittyviä keskustan suunnitelmia jo alas. Kataisella on oppimista viekkaan diplomatian jalosta taidosta, pokka hieman petti hurjan vaalivoiton alla tavalla johon Sauli-kuningas ei olisi syyllistynyt. "

Lisäksi ennakoin Vanhasen haluavan toteuttaa verouudistuksiaan ja käyttäen nykytilannetta hyväkseen suunnitelmiensa toteuttamiseksi. Jos haluatte, voin osoittaa linkitkin. Löydätte toteamukseni kuitenkin vaaleja koskevilta threadeilta. Niitä tosin on kertynyt jo koko joukko.

Kokemattomampi Jyrki sai harmaita hiuksia viekkaan Matin antaessa kokoomuksen hermoilla antaen ymmärtää että punamulta on sittenkin mahdollinen. Kokoomus nöyrtyi uskoen Matin bluffiin ja Katainen joutui syömään sanansa kuin Kuronen (vanhan alv:n alaiset) uuniperunat. Ohessa kokoomuksen uudesta, nöyremmästä linjasta uutinen. Odotan innolla että Jyrki joutuu avaamaan suunsa asiasta:

http://www.yle.fi/tekstitv/html/P110_01.html

Ne jotka ottivat vaalivalvojaiset nauhalle, voivat mutustella tätä hetkeä, joka nostaa Matin viekkaiden poliitikkojen kärkikastiin. Harvalla on pokkaa kiristää vaalivoittajaa. Mielestäni tämä on erinomainen asia, koska ruuan hintojen alennukset koskevat meitä kaikkia, eritoten suurilapsisia perheitä, eivätkä ne ole mitään rikkaiden verohelpotuksia. Hyvä Matti! Kekkonen kääntyisi haudassaan taputtamaan jos eläisi.

Todettakoon, että mikäli Vanhanen olisi päätynyt punamultahallitukseen, olisivat kokkarit saattaneet kostoksi värvänneet Kurosen joukkoihinsa ja eduskuntaan. Tämäkin vaarallinen, yleislakkoakin pahempi uhkakuva tuli torjuttua tänään, kun Jyrki joutui SYÖMÄÄN SANANSA ja kumartamaan Matin edessä! Toivottavasti toimittajat tenttaavat Jyrkiä asiasta että saadaan julkinen nöyryytys nähtyä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat