Väkivaltapelit pitäisi kokonaan kieltää!

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Meillähän on käytännössä vuoden pakollinen asepalvelus, jossa nuoret oppivat tappamista ihan kädestä pitäen! Miksi sitten pitää vielä kauppojen hyllyllä näyttävästi myydä tällaisia sekstisiä ja väkivaltaisia pelejä!? Eihän tuota kieltoa kumminkaan käytännössä voi kukaan valvoa! Parempi, jos kiellettään vaan kaikki doomit, counterit, world of warcarftit jne jne...ja kieltoa painottamaan voisi kyllä laittaa samalla myös estot Suomalaisilta palvelimilta moisille hömppäsivuille Tämä voisi yhdessä alhokolin hinnan rajun korotuksen kanssa olla uuden eduskunnan ensimmäisiä tehtäviä! On aika lopettaa rahastus lastemme tulevaisuudella!

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... /03/513734

Sivut

Kommentit (120)

Vierailija

Juu, armeija pitäisi lakkauttaa myös. Ja kaikenlaiset aseet laittomiksi.
Sitten vain katsotaan mikä maa ensinnä nappaa itselleen puolueettomasta totaalisen pasifistisesta Suomesta uuden maakunnan.

Vierailija

false-d vie helvettiin nää ehdotukses :E väkivalta lähtee vanhemmista eikä mistää peleistä. eikä ne pelit te kovi montaa rosenttia vanhemmist väkivaltasiks. voit tietenki vedota jo valmiiks päävikasii. ei pelit täst maailmast o väkivaltasta tehny

Vierailija

Tämä keskustelu tulee vellomaan kahden asian välillä:

Kuinka väkivaltapeleihin voi purkaa agressioitaan ja tämän kanavan kautta varsinainen väkivaltaisuus reaalielämässä saadaan vähenemään, kun taas toistaalta pelien väitetään nimenomaan provosoivan agressiiviseen käyttäytymiseen.

Sitten sitä jankataan kymmenien sivujen verran, samaan tyyliin kuin ikuisuusväittelyssä: "Onko ihmisen vapaa tahto vain illuusio vai ei?"

Vierailija

Pakkomielteisen jyrkät ihmiset tulisi kieltää myös. Pakkomielteiset ihmiset tarvitsevat pakkohoitoa, koska rajoittavat vapaan valinnan ja mielipiteen ilmaisua.

Vierailija

lisäksi melko turhaa sanoa että armeijassa ketään tappamaan opetettaisiin. eiköhän jokane täysjärkine ihmine tiedä keinot toise ihmise tappamisee eikä siihe mitää vuoden opiskelua tarvita, armeijas korkeintaa yritetää valjastaa se johonki yleishyödylliseen

Vierailija

No, meillä on juuri nyt valittu uusi eduskunta, ja minusta olisi typerää, jos ainoa pahoinvoinnin poistamiseen tähdätty toiminpide siellä olisi alkoholiveron nosto

Toiseksi, on turha jatkuvasti jauhaa siitä, kuinka tuota kauppaa muka voi joku "valvoa" Ei sitä käytännössä voi valvoa MITENKÄÄN jos aikuiset jatkuvasti uhmaavat kieltoja, ja ostavat noita pelejä alaikäisille! On vain YKSI vaihtoehto, ja sen TÄYSKIELTO! Koko Euroopassa keskustellaan parhaillaan väkivaltapelien ongelmallisuudesta, sekä niiden ja netin turmelevasta vaikutuksesta! Miksei Suomi ja Pohjoismaat voisi näyttää tässä esimerkkiä, ja samalla panna myös stopin netin turmelevalle vaikutuksille! Joillekin sivuille ei vaan yksinkertaisesti pitäisi päästää porukkaa! Kyllä eduskunta voi sellaisen päätöksen tehdä! Sillähän on koko KANSAA edustava mandaatti! Miksei Suomi ja muut Pohjoismaat voisi siis näyttää esimerkkiä ?

Vierailija

ja sosiaaliviranomaiset ovat nyky-yhteiskunnan fasisteja ja joilla on korkeempi valta ku poliisil ottaa mielivaltasesti porukkaa laitoksii ilma mitää oikeuden päätöstä. false-d, muuta pohjois-koreaan

Vierailija

Jos väkivaltapelit kielletään, ne siirtyy kaduille... tämähän on nähty. Ihminen on aggressiivinen luonnostaan, oli pelejä tai ei. Väkivaltapelit voivat olla hyvä keino purkaa turhautumista.
Ite pelasin aikoinani, enkä ole yhtään väkivaltainen.

Vierailija

Älkää jaksako ruokkia trollia. Taas. Uskoisin että jokainen huomaa kyllä tarkkaan lukiessaan että ei tässä mitään keskustelua haeta vaan huomiota.

Vierailija

Jos joku saadaan kiinni väkivaltapelin suunnittelusta, jakamisesta tai pelaamisesta ilman tositarkoitusta, hyväksyttävää etujen puolustamista tai Neuvostovaisuuden kitkemistä, on hänet heti kuristettava, teilattava, poltettava ja hirtettävä moisen törkeyden leviämisen estämiseksi.

Ink (muste) visio (näky) tio (kymppi koulussa).

Humalan rakkaudella,
Viaton (Ignatius) myötätunto, kanssariemu (Loyola).

Vierailija
blanksi
ja sosiaaliviranomaiset ovat nyky-yhteiskunnan fasisteja ja joilla on korkeempi valta ku poliisil ottaa mielivaltasesti porukkaa laitoksii ilma mitää oikeuden päätöstä. false-d, muuta pohjois-koreaan

Niin no, tottakai huostaanotot lisääntyy, kun Suomessa porukka voi niin huonosti! Vai mitä pitäisi niiden perheiden lapsille tehdä, joissa vanhemmat juovat itsensä räkäkänniin, käyttäytyvät väkivaltaisesti, tai eivät muuten vaan pysty elättämään itseään ja perhettään! Onhan nyt kyse sentään kansakunnan TULEVAISUUDESTA! Pitäisikö se suosiolla jättää juopoille ja työttömille lastenhakkaajille?

Ja toiseksi;nuo pelit voitaisiin tottapuhuen kieltää KOKONAAN! Eli valtion elokuvatarkastamo yksinkertaisesti ottaisi ne tehotarkastukseen, ja kieltäisi sieltä kaikki ne pelit, jotka katsoo loukkaavan yleistä moraalia ja hyviä Pohjoismaisia tapoja! Ja samoin saisi tehdä myös internetin kanssa! Eli vaikkapa viestinävirasto saisi pitää erillistä listaa sivuista, joille ei ole pääsyä, eli ne blokataan! Erillinen eduskunnan viestintäryhmä voisi avustajineen käytännössä tehdä päätöksen blokattavien sivujen listasta, joka käytännössä päivitettäisiin päivittäin! Eduskunta sentään käyttää Suomen perustuslain mukaan KORKEINTA päätäntävaltaa koko maassa! Jos se päättää mm veroista ja teleisiomaksuista ja kanavien oikeudesta lähettää sisältöä Suomessa, niin on kumma, jos se ei mukamas "kykene" kontrolloimaan internettiä! Kyvyn sijaan tässä taitaa pääosin olla kyse TAHDOSTA

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat