Seuraa 
Viestejä45973

Käykö tässä nyt niin, että kun porvarit pääsevät valtaan vähävaraisten ja hyvätuloisten kuilu senkuin vain syvenee.

Työttömät pakotetaan töihin (mihin vaan työhön) ja jos ei vastaan ota esim toiselta paikkakunnalta työtä, niin tuet pois ja metsään asumaan?

Ennuste: Rikollisuus tulee Suomessa lisääntymään, paha olo ja turvattomuus lisääntyy..

Eikö vihreiden kansalaispalkassa olisi ideaa? Kovin moni ei kuitenkaan halua elää n 300-400 euron kk tuloilla, mutta se rauhoittaisi ja loisi perusturvaa heikossa asemassa oleville. Häpeällinen luukuilla juoksuttaminen ja ihmisen kyykyttäminen on törkeää, eikä edesauta kenekään tilannetta. Päinvastoin.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (5)

Älä hätäile. Ei elämä muutu siitä paljoakaan vaikka saittekin porvarihallituksen. Ei porvarit mitään petoja ole. Eikös se vain hyvä ole jos työttömiä saadaan töihin? Meillä ainakin moni työtön on aikaisemmin ollut mieluummin ilman töitä kuin ottaisi työpaikan kuin työpaikan, tai työpaikan missä saisi vähemmän palkkaa kuin mitä on nostanut työttömyyskassasta. Siis mieluummin monet on työttömiä. Ei kaikki mutta aika moni kuitenkin. Sen tietää kaikki, jos on tietoinen miten systeemi toimii. Sossut ei välittänyt. Mutta nyt porvarit haluaa että kansa menee töihin. Onkos siinä jotain pahaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Ayla
Eikös se vain hyvä ole jos työttömiä saadaan töihin?

Olettaen, että työstä maksetaan palkkaa, niin kyllä.

kytoann
Seuraa 
Viestejä2076
Ayla
Älä hätäile. Ei elämä muutu siitä paljoakaan vaikka saittekin porvarihallituksen.

Ei meillä vielä ole porvarihallitusta. Hyvin todennäköisesti sellaisen saamme, mutta ei se aivan varmaa ole. Voi käydä niin etteivät keskusta ja kokoomus kertakaikkiaan pääse sopimukseen ohjelmasta.

En kylläkään usko että niin käy. Ja hallitukseen tulee sitten luultavasti lisäksi vihreät, tai/ja RKP, ehkä kristilliset.

En minäkään usko mihinkään äkillisiin suuriin muutoksiin. Yhdessä ne päätökset on edelleen tehtävä.

Tyhmyydelle minä olen vihainen kuin rakkikoira; mutta viisaus ei ole kaikille suotu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat