Seuraa 
Viestejä45973

Suomessa hyysätään kaiken maailman köyhien PUMMIEN lapsia yhteiskunnan varoilla vuodesta toiseen! Ei sitten ihme, että hyvinvointiyhteiskunnan varat menevät hukkaan, ja meille kasvaa kaiken maailman laittomuutta ja roskaväkeä ihannoivia hulivilejä! Lapset vaan pois näiltä ja ÄKKIÄ

_____________________________________________________________
2-vuotias hortoili yksin yöllä Raahessa - huoltaja baarissa

22.3.2007 20:16

Kaksivuotias lapsi löytyi yksin ulkoa kylmissään viime lauantaiyönä Pohjois-Pohjanmaalla. Raahen poliisin mukaan lapsen huoltaja oli mennyt iltakymmenen aikaan lähellä sijaitsevaan ravintolaan. Hän oli jättänyt lapsen nukkumaan yksin kotiin.

Roskia viemässä ollut henkilö löysi kylmissään olevan lapsen kello 23.20. Lapsella oli päällään pahoin kastuneet alusvaatteet sekä jalassa kumisaappaat. Lapsi löytyi noin 250 metrin päässä kotoa.

Löytöhetkellä lämpötila oli lähellä nollaa ja todistajan mukaan satoi hieman räntää.Poliisin mukaan lapsella oli onni mukana, sillä tapahtumapaikan läheisyydessä on vesistöä sekä vilkasliikenteinen tie. Poliisi tutkii tapausta heitteillepanona.

(IS-STT)

Kommentit (2)

Baariämmältä huoltajuus pois ilman muuta ja nopeasti. Ämmä vankilaan istumaan isoa kakkua. Kaksivuotias jäi henkiin vain sattumalta.

Populaarikulttuuri ja mainonta ruokkivat jatkuvasti mielikuvaa, että elämä on pelkkää biletystä, vaikka se on työtä ja taistelua. Aikuiset ämmät kuvittelevat, ettei heidän tarvitse luopua lapsellisista baarijuoksuistaan edes lastenkasvatuksen takia. Lapselliset äijät kuvittelevat, ettei heidän tarvitse mennä armeijaan. Maassa taidetaan sittenkin tarvita islamilaista kuria ja järjestystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat