Seuraa 
Viestejä13176

Jos sinulla on oma kohtaista kokemuksia humanoideista, olivat ne sitten avaruudesta tai metsästä tai järvestä tai mistä vain.

Myös Enkeli kokemukset ja jumalan puhumiset voit tänne kirjoittaa.

kerro tähän ketjuun.

Voit myös kertoa jos sinun tuttaville tai sukulaisille on tapahtunut jotain vastaavaa.

Kiitos teille kaikille, jotka tähän viitsivät vastata.

Sivut

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isä kertoi joskus heränneensä Turun linnan nurmikolta nuoruudessaan siihen, että sen vieressä seisoi semmoinen lyhyt heppu. Isä kysyi siltä että kukas sinä olet, ja se vastas että Turunlinnan tonttu-ukko, johon isä sanoi että älä naurata, jonka jälkeen se katos.

Näen humanoideja päivittäin, välillä jopa tuhansien yksilöiden laumoissa. Kaikki tosin kuuluvat johonkin kummalliseen Homo Sapiens -lajiin.

Voiko enää oudompaa yhteensattumaan olla , nimittäin juuri tänä aamuna kohtasin humanoidin. Katsahdin vahingossa peiliin kun harjasin hampaitani...

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Tiäremiäs halusi todellisia kokemuksia. Tässä tulee.

Osallistuin viikonloppukoulutukseen eräässä lomakartanossa Turun saaristossa viitisentoista vuotta sitten. Kurssilaisia oli kahdeksantoista ja vetäjiä kaksi. Ruoka tuotiin ulkoa eli muuta henkilökuntaa ei ollut ruoka-aikoja lukuunottamatta paikalla.

Erään tauon aikana huomattiin, että käytävän wc oli lukittu sisältä. Eriöstä ei kuulunut hiiskahdustakaan, välitunti alkoi loppua, mutta wc säilyi lukittuna. Lopulta joku kävi ihmettelemään miehittäjän henkilöä. Suoritettiin nimenhuuto ja havaittiin koko porukan olevan wc:n ulkopuolella. Koputuksiin ja huhuiluihin ei vastattu.

Lopulta kurssin vastaava vetäjä päätti avata oven väkivalloin. Hän lähestyi ovea, tarttui kaksin käsin kahvaan - ovi aukesi niin kuin olisi koko ajan ollut auki. Mies raotti ovea ja koko joukko seurasi katseella eteemme aukeavaa näkymää. Ei ristin sielua! Wc oli typötyhjä, mutta näkymätön kävijä oli jättänyt vastaansanomattoman todisteen visiitistään. Se haju, se ei nimittäin ollut tästä maailmasta…

Lähemmäksi humanoidia en ole päässyt.

Ihminenhän taitaa olla ainoa humanoidi-laji jonka olemassa olosta on todisteita. Sitä taustaa vasten jokainen meistä on kohdannut humanoidin. Sitten pitää huolestua, jos ei ole koskaan nähnyt humanoidia.

Humanoid(i) tarkoittaa sanakirjan (Mac OS X:n mukana tuleva Oxford Dictionary Thesaurus) ihmisen näköistä ja kaltaista olentoa. Ei siis ihmistä itsessään. Humanoideja varmasti moni lukija on nähnyt leffoissa ja netissä, joissa on kuvattu alieneja, päärynäpäisiä nenättömiä harmaaihoisisa avaruusolioita, esimerkkinä X-Files -sarja.

Miksi muuten oletetaan, että alienit ovat ihmisen kaltaisia? Babylon 5 -sarjassa ja Star Trekissä ovat eri rodut ihmisen näköisiä. Spock on muuten ihminen mutta veri on vihreää ja korvat suipot. No, tietysti hinta ja vaiva ratkaisevat, Babylon 5 -sarja oli pitkä ja jatkuvat naamioinnit olisivat olleet hankalia. Data -androidia esittävä harmitteli keltaisia piilolinssejään, ei näe oikein mitään ne päässä ja ovat ärsyttävät. Hobitttien jalkoja tehtiin tunteja joka päivä. Star Wars on poikkeus.

Mutta sci-fiktiosta sci-faktaan. Onko kädellinen nisäkäs ainoa mahdollinen älyn hallintaan sopiva? Miksi olisi. Evoluutiota pari miljardia vuotta niin kaksimetrinen torakkakin käyttää kaukosäädintä. Sanokaapa viisaammat, onko humanoidi ainoa mahdollinen formaatti.

Asimov
Humanoid(i) tarkoittaa sanakirjan (Mac OS X:n mukana tuleva Oxford Dictionary Thesaurus) ihmisen näköistä ja kaltaista olentoa. Ei siis ihmistä itsessään.

Myös ihminen on ihmisen näköinen ja kaltainen.
Mutta ymmärsin pointin. En ole tavannut muita humanoideja,
mutta nähnyt unta niistä.

Asimov
Humanoid(i) tarkoittaa sanakirjan (Mac OS X:n mukana tuleva Oxford Dictionary Thesaurus) ihmisen näköistä ja kaltaista olentoa. Ei siis ihmistä itsessään.

Ihminen on ainoa tunnettu laji , joka täyttää nuo määreet. Ihminenhän on ihmisen kaltainen ja näköinen

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat