Kommentit (5)

Just. Suurin osa sopasta taas sitä samaa vanhaa. Päästetään poliitikot sorkkimaan sotaa ja siitä ei tule kuin sekasortoa.

Tuo brittien tarkastusryhmän kiinniottokin. Jos brittien ulkoasiainministeri olisi pitänyt turpansa tukossa vaikka vain 12 tuntia niin olisi kohtuu varmaa, että brittien komentaja Persianlahdella olisi saanut junnailtua homman selväksi. Hänellä oli yhteyksiä paikalliseen Iranilaiseen komentajaan ja olisi varmaan saanut miehensä ulos ilman sen suurempaa hässäkkää (Iranissa oli valtiollinen vapaapäivä, joten komentaja ei olisi saanut yhteyttä ylös). Olisi puolin ja toisin voitu valitella virheitä ja ylireagointia ja sitten homma olisi ollut kunnossa ja merisoltut takaisin kotona.

Mutta ei. Se brittien lehmä kuulee asiasta ja juoksee pää kolmantena jalkana suoraan lehdistön eteen huutamaan, että "Me emme siedä tälläistä!". Ja sitten kumpikaan puoli ei voi enää perääntyä ilman kasvojen menetystä.

Kansainvälisen politiikan suurin vika on, että sitä harjoittavat amatöörit.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Iran vain haluaa katsoa kortteja. Iran on kovan kansainvälisen painostuksen kohteena. Tällä taktiikalla selviää, kuinka kovia mahdolliset vastustajat ovat.

Hyvin näyttää Iranin pokerinpeluu sujuvan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juu-u. Kolmatta päivää mennään ja kohu senkuin yltyy. Kumma ettei kuukausia sitten vangituista Iranian diplomaateista sanota halaistua sanaa. Yksi on tähän mennessä palautettu kuudesta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat