Seuraa 
Viestejä13176
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

o_turunen
Mitenkän ne panssarivaunun telat tuhoutuu, kun sinko tekee kymmenen
millin reiän? Ei taida tuollaista vääpelikään tarkastuksessa huomata.

Telat tuhotaan tietysti telamiinoilla. Se on semmoinen kymmenenkilon kiekko varustettuna köysikahvalla ja eikun viskaset sen puskasta vaunun eteen ja GA BUM!

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
risat
o_turunen
Mitenkän ne panssarivaunun telat tuhoutuu, kun sinko tekee kymmenen
millin reiän? Ei taida tuollaista vääpelikään tarkastuksessa huomata.Telat tuhotaan tietysti telamiinoilla. Se on semmoinen kymmenenkilon kiekko varustettuna köysikahvalla ja eikun viskaset sen puskasta vaunun eteen ja GA BUM!

Ja jos on saanut aiheenmukaisen koulutuksen sen sijaan että olisi katsellut vain rambo -elokuvia niin tietää että tellu ennemminkin jemmataan ennakkoon turpeen alle, kuten sen kaveritkin ja sitten vain odotellaan että vaunu ajaa ylitse. Ja koska tellu ei välttämättä riitä nykyvaunuun, kuten ei myöskään miehistönkuljetusajoneuvoihinkaan, voidaan miinan alle jemmata ns. jumppakuutio, eli 20 kilon tnt -kuutio jolloin alkaa olemaan kehissä ns. voimaa. Ja jos tiedossa on tuleva kalusto ja epäilys ettei tämäkään piisaa, voidaan jumppakuution alle laittaa enemmänkin tavaraa ja/tai ketjuttaa lähellä olevia panoksia lähtemään samaan aikaan. Sellaista panssaria ei ole vielä tehtykkään joka kestäisi hyvin tehdyn miinakentän läpiajon. Riippuu vain täysin paljonko on aikaa ja viitseliäisyyttä valmistella torjuntaa. Ja jos vaunun edessä on miinoja varten tonnien painoiset rullat joiden tehtävänä on tuhota miinat, voidaan näiden ketjutuksella saada ympäristön miinat lähtemään jolloin niitä on myös vaunun alla.

Mitä tulee Pasin ja tellun kohtaamiseen, olen nähnyt YK-sotilaan kuvaaman videon jossa olivat ajaneet keskimmäisen renkaan ko. kokoluokan miinaan. Varikolla vaihtoivat keskimmäisen akselin ja Pasi oli taas kenttäkelpoinen. Miehistö selvisi lähinnä ruhjeilla ja mustelmilla.

Ja jalkaväkeen taas auttaa jalkaväkimiinat, olivatpa asioista tietämättömät ja vastuuttomat vihreät poliitikot mitä mieltä tahansa. Eivät he tiedä susistakaan mitään, kunhan vain haluavat irtopinnoja seuraaviin vaaleihin.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kessiä kyllä uudelleen latailla muulla kuin harjoitusraketeilla.
Siinähän on silloin sisäpiippu johon se raketti survotaan. Härpäkkeet sitten kiinni sinne ja tulta munille

Jos sinne sellaisen oikean raketin meinaa tuntea, varmaan täytyy mennä tehtaan kautta.

Marssilainen
Elä vain hyvä mies jää enää ampumisen jälkeen kurkkimaan piilosta. Sinkomiehen todennäköinen arvioitu elinikähän on jopa huikeat 7 sekuntia. Niissä nykyajan vaunuissa kun on kaikenmaailman kuolleen miehen kahvat ynnä muut listimet, niin parasta on vain kiitää puolukanvarpujen alapuolella, mahdollisimman nopeasti toiseen paikkaan, kun se vaunun taistelupari ainakin myllää sen äskeisen hyvän piilon pottumaaksi.

Kuolleen miehen kahvat ja muut listimet toimivat äänen perusteella, nykyisin on laitteita millä jäljitellään singon pamahusta jottei tankki osaa välttämättä ampua oikeaan suuntaan.

Ja etäisyyden arvioimiseen ei tarvita mitään apuvälineitä. Etusormella osoitetaan maalia ja pidetään peukkua pystyssä. Jos peukalo peittää juuri ja juuri 10m korkean talon, matkaa talolle on 100m, jos talo on puolet peukalosta, matkaa on 200m. Liekkö tämä se "tykkimiehen kolmio" josta kuulee puhuttavan?

kessissä ei mitään tähtämiä säädetty.
pasi ajo 5 kilon telamiinaan
telamiinoja vidaan haudata päällekkäin
pystyviivoja käytetään etäisyyden arviointiin (erittäin karkea arvio)
ja ennakkoon
vaakaviiovojakin piti olla ainakin 2<---eipäs ollukkaan vaan etäisyydestä määriteltiin amuttiinko viivan ylä vai ala osalla
tow2 pstohjus...läpäisykyky 2 metria teräsbetonia
mutta ei pysty reflexiivi armouriin...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat