Puuhakkuuden teeskentelyyn

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Lisää tehottomuutta työaikaan:
http://www.qbesq.com/

Kommentit (6)

Vierailija

Kiitos Mummo!

Voikun tämmönen olis ollut silloin kun mun pomo kyttäsi aina selän takana!

Olisin päässyt siitä pomosta aiemmin eroon!

Vierailija

Eks olekin upea!

Venäjän kielessä on ihan oma verbi sellaiselle kuumeliaalle toimeliaisuudelle, jota näytellään pomon tullessa liika liki. Pirskatti, mistähän sen sanan löytäisi?

Vierailija

Tuota sanaa en tiedä, mutta "tuhta" tai "tufta" on tekemätöntä työtä, joka kuitenkin tilastoissa tehtiin.

Siitäpä syystä Neuvostoliiton viljelytilastot (esim.) olivat melkomoiset. Jok'ainut taso lisäsi aina omat tuhtansa edellisten päälle.

Vierailija

Tuo sana jäi vaivaamaan. Tongiskelin ensin tunnin pari sekavaa päätäni ja sitten useamman tunnin vielä sekavampaa kirjahyllyäni.

Muistan käsitteen esiintyneen Esa Seppäsen kirjassa "Avaran sielun anarkia", joka lopulta löytyi (Patricia Cornwellin ja ranskalaisen keittokirjan välistä!!!) Nyt kun vielä selaan k.o. sanan esille, niin pääsemme kaikki tästä piinaavasta jännityksestä. Tämähän on ihan kuin tv-peleissä!

[size=150:49ysegkd]Hahaa![/size:49ysegkd] löytyi! Se on imitatsija burnoi dejatelnosti eli tuttavallisemmin IBD. Suomeksi Myrskyisän toiminnan jäljittely (IBID s. 231) " Oblomovilaisen näennäisaktiivisuudes.....päämäärä on luoda vaikutelma, että jotain on koko ajan tapahtumassa eli prosessi on käynnissä."

Oi, selvisipä pulma, ei mennyt tämäkään päivä hukkaan. Voin muuten suositella kirjaa kaikille, jotka elävät ja olevat venäläisten vaikutuspiirissä. Hauska, opettavainen ja ennen kaikkea lohduttava teos.

Uusimmat

Suosituimmat