Seuraa 
Viestejä29006

Tutkimuksieni mukaan tuulivoimaloiden laajamittainen käyttö saattaa olla hyvin kohtalokasta maapallon luonnolle. Laajoille alueille tiheään rakennetut tuulivoimalat vaikuttavat luonnolliseen tasapainoon mm. järkyttämällä luonnollista ilmanpaineen vaihtelua. Pahimmassa tapauksessa tuulivoimaloiden suunnittelematon sijoitteleminen saattaa aiheuttaa muutoksia maapallon pyörintänopeuteen. Tällä seikalla nopealla aikataululla toteutuessaan voi olla katastrofaaliset seuraukset.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

nyt voidaan siis valita: joko tuhotaan planeetta fossiilisilla polttoaineilla tai tuulivoimalla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MVLT
nyt voidaan siis valita: joko tuhotaan planeetta fossiilisilla polttoaineilla tai tuulivoimalla
Miten fossiilisia polttamalla voidaan saada planeetta tuhottua?

Kannattaa pitää mielessä, että ne fossiilisetkin ovat joskus olleet biosfäärissä.

Jos tuulienergian lisäämisellä - eli toisin sanoen ilmanvastuksen lisäämisellä - on todella noin suuret vaikutukset, minun lienee parasta hakata poikki hetimiten nuo juuri istuttamani puut. Olisi se hirveää jos minun ilmanvastuksieni takia maapalloa uhkaa nyt tuho

Maapallon pyörintänopeuden hidastuminen olisi toisaalta ihan hyvä kun vuorokaudesta meinaa loppua aina tunnit kesken

Jos se tuulivoiman lisääminen jotakin vaikuttaisi - niin osaisiko joku sanoa nopeuttaisiko se vai hidastaisi maan pyörimistä. Ajattelin vaan että kun äkkiä ajatellen se tietysti hidastaisi - mutta toisaalta yläilmoissahan tuuli käy lännestä itään aika paljon kovempana kuin täällä ruohonjuuritasolla mutta kyllä se tuuli keskimäärin siihen suuntaan puhaltaa täälläkin... joten ilmanvastuksen lisääminenhän siis siten nopeuttais pyörimistä... vai kuinka ... apuuva ?

mitäköhä CE on ottanu, pilvenpiirtäjiäki ollu jo suhteellisen kaua ja muuten kaupunkeja ja ny sit tuulivoimalat ..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat