Seuraa 
Viestejä45973

Kun ihminen voi liikuttaa itseään ajatuksensa voimalla ja ollessaan monien mielestä osa luojaa, niinkuin kaikki mitä on olemassa on,

niin eikö ihminen sitten luo koko ajan uutta, omalla ajatuksen voimallaan.

Eikö luojan luominen näin ollen ole käynnissä koko ajan?

Ensin oli yksi, joka halusi kokea itsensä.

Tuo yksi käytti ajatuksen voimaansa ja sai aikaan liikettä suhteessa itseensä.

Hankautunut osa käpertyi tiheämpään ja tiheämpään käpertyneen vieressä oleva pääsi laajenemaan eli muuttumaan vähemmän tiheäksi.

Ajatellaanpa energiakeskittymä kuten musta aukko, joka myös avautuu koko ajan eli laajenee kuten myös atomit, jotka ovat pienempiä energiakeskittymiä, joiden ulospäin työntyvillä energia-aalloilla on myös hiukkasluonne.

Kun musta aukko avautuessaan liikkuu johonkin suuntaan, niin se voi joutua yks kaks tilaan, jossa sen avautuminen jatkuukin tasaisena normaalia pidempään ja sen jälkeen se voi hankautua vastaan tulevaan energia-aaltoon, niin että osa tasaisesti avautuneesta energiasta käpertyykin hankauksen takia takaisin tiheämpään ja vieressä oleva pääsee laajenemaan vielä nopeammin.

Näin yhdestä energiakeskittymästä voi syntyä astetta pienemmän aineen kokoluokan galaksi, jossa uudet atomit eli erilliset energiakeskittymät jatkavat avautumistaan eli laajenemistaan hankautuen säännöllisin väliajoin vastaan tuleviin energia-aaltoihin, niin että jossakin vaiheessa energia-aaltojen kohtaaminen hidastuu niin paljon, että laajenevat atomit alkavat kohdata toisiaan, jolloin ns. painovoimaa, joka saisi atomit vetämään toisiaan puoleensa ei edes ole olemassa perinteisellä tavalla ajateltuna.

Vaan esim. maapallon atomien laajentuessa omalla alueellaan, ne eivät sovi olemaan samalla alueella, vaan työntävät toinen toisiaan poispäin maapallon keskipisteestä ja näin maapallon keskelle syntyy lasketun kaltainen paine

+ maan pinta liikkuisi kiihtyvällä vauhdilla ylöspäin koko ajan.

Ja näin maapallolta tarvittava pakonopeus oli kirjaimellisesti tarvittava PAKONOPEUS, koska maan pinta tulisi sinun perästäsi kiihtyvällä vauhdilla.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Nyt kun ymmärrämme, miksi pysymme maan pinnalla, niin voimme kysyä, miksi esim. komeetat tulevat lähelle aurinkoa ja kiepsahtavat sen ympäri ja linkoutuvat sitten kauaksi auringosta, palatakseen taas myöhemmin?

No, kyllähän ne komeetan ja auringonkin atomit laajenevat, mutta eihän se tuota selitä.

Pitää kuitenkin muistaa, että atomeitten ulospäin työntyvistä energia-aalloista vapautuu sitä energiaa ja sitä vapautuu aina enemmän sinne päin, mistä tulee vähemmän kappaletta kohti energia-aaltoja.

Ja näin lähelle aurinkoa joutuvan komeetankin atomit käpertyvät tiheämpään auringon puolelta ja avautuvat enemmän toiselta puolelta, jolloin komeetta kiepsahtaa auringon ympäri ja sinkoutuu poispäin auringosta.

Poispäin liikkuessaankin komeetan etuosan atomeista avautuu enemmän energiaa kuin auringon puolelta ja tuolla energialla komeetta jarruttaa vuhtiaan.

Kääntyessään takaisin aurinkoon päin, komeetta kiihdyttää vauhtiaan avautuen koko ajan enemmän poispäin auringosta jne.

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten tiede selittää ajatuksen voiman?

Mehän saamme itsemme liikkeelle ajatuksen voimalla.

Löytyykö selitys evoluutiosta vai mistä?

Etsiikö tiede ajatuktoneja?

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat