Seuraa 
Viestejä45973

Olettekos jo kuunnelleet kaikki euroviisubiisit? Jos ei kiinnosta lainkaan niin ymmärrän kyllä. Itse aion lyödä vetoa Serbian ja Tshekin puolesta, sillä heillä on parhaat biisit. Espanjalla ja Turkilla on yököttävimmän limaisimmat ja briteillä on turhin. Israelin piisi on propagandaa ja Hanna kitisee turhasta. Sveitsin vampyyribiisi yrittää ratsastaa liikaa lordilla ja perinteiset missiruikutukset tuskin voittavat, Ruotsin kappale taas on halpa kopio.

Serbia ja Tshekki ovat voittajakaksikko. Kertoimet ovat tällä hetkellä sieltä paremmasta päästä. Onko jollain vastaanväittämistä? Tshekillä on juuri sellainen kappale, jonka ajattelin tänä vuonna pärjäävän. Kivalta kuulostava hevarien biisi, muttei liian Lordi-humppaa. Serbialla taas on älyttömän hyvä ja kaunis biisi ja tuo huilumusiikki kruunaa sopan. Näitä äänestää moni kautta rantain.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

En olisi kyllä uskonut kymmenen vuotta sitten sanovani, että DJ Bobon kappale tempaa mukaansa... paskat sanathan siinä on, mutta melodia sen verran mainio ja lavashowkin riittävän räväkkä, että uskaltaisin veikata sen voittajaksi.

Serbian esiintyjällä on kenties paras lauluääni, mutta kappale itsessään jättää pientä toivomisen varaa. Huilumusiikki toki on kaunista, mutta kuinka se uppoaa massoihin on sitten aivan eri asia, kun ne äänestävät massat koostuvat pääosin 15-25 -vuotiaista kännykänkäyttäjistä.

Ja sittenhän on aina se seksillä myymisen valttikortti, johon ainakin Puola ja Venäjä turvautuvat.

Tsagatai
Hanna kitisee turhasta.

Ei kai sillä nyt ole v*tunkaan väliä mistä se laulaa? Biisi on sitäpaitsi sen verran ok että veikkaan Pakaraisen sijoitukseksi 2-4, tosin en ole ensimmäistäkään muitten maitten kappaletta kuullut joten aika sokea veikkaus.

Ja ei kai tuolla muutenkaan olla sanoituksia tuijottamassa. Paitsi kun pelissä on hieman "propagandaa" niin jo nousee selkkaus, huoh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos Hanna Pakarinen laulaa muutaman kohdan kappaleestaan sanoilla

NO GRAVITY

niin eiköhän sillä voitto irtoa!?!

Onesimple

;):)

Vierailija

Hannan "Leave me alone" povaa yhtä pistettä, mutta veikkaisin sijoituksen kuitenkin olevan ehkäpä kolmastoista, epäonnen luvun mukaisesti.

Bobo on Sveitsin esiintyjä. Sen historiasta en tiedä tuon taivaallista. Ruotsalainen vampyyri kuulostaa kuitenkin jotenkin perverssiltä. Bobon sijoitus on pohdituttanut itseänikin. Mihin tuo hirviöbuumin hyödyntäminen johtaa, on pienoinen arvoitus. Hankala uskoa että edellisen hirviöryntäyksen jälkeen yleisö ryntäisi äänestämään vampyyreja suuressa mittakaavassa. Ei kyllä jää pohjallekaan, mutta luottaisin silti enemmän Tshekin karheääniseen körilääseen ja tyylikkääseen biisiinsä.

Hanna ei varmaankaan ihan häntäpäähän voi jäädä, sillä niin paljon roskaa on mukana. Nuoria "se halus multa vaan seksiä" kitisijöitä ja suomen sympatiseeraajia saattaa esitys houkuttaa antamaan äänensä. Suuria massoja tuskin. Sitä en tosin tiedä mistä ne massat tarkalleen ottaen koostuvat. Itse en äänestä, mutta veikkaan kyllä mikäli kertoimet ovat kohdallaan. Viime vuonna veljeni teki hyvät rahat äänestämällä ulkomaisen vedonlyöntitoimiston kautta Lordia.

Tässä tämän hetken arviot:

Serbia ja Tshekki 1-2. sijat (kumpi voittaa, se on hiinä ja hiinä)
Viro vie 3. sijan
Irlannin miellyttävä biisi kiilaa sijalle 4.
Sveitsin Dj. Bobolle arvaan 5.sijan
Israelia äänestävät hölmöt räppikakarat ja sekopääuskovaiset-6.sija
Hannan sijoituksen veikkaan olevan 7.
Ruotsille 8.sija (ja harmitus kun Suomi oli taas parempi)
Georgialle sija 9.
Venäjälle sija 10.

Huilumusiikin epäilijät muistakoon että männävuosina mm. Bosnia-Hertzegovinan kaunis balladi oli lähellä voittoa (itse olisin äänestänyt sitä jos äänestäisin). Perinteiselle kauniille musiikille on kyllä tilausta paljaan pinnan vierellä. Serbian laulaja ei tosiaan ole mikään tissiäpimppaa esittettelevä missi, mutta missikilpailijoita on tuolla ihan yllin kyllin. Kaunis lauluääni on nyt tärkeämpi asia. Tosin edellisen voiton myötä myös karhea lauluääni on jautaa. Tshekillä on taas tällainen laulaja.

Kävin kuuntelemassa muutaman veisun tuolla youtubessa ja täytyy sanoa että kyllä Leave Me Alonella on täydet mahdollisuudet voittaa nuo kisat. Serbialla on kärkeen kortit myös. Makuasioitahan nämä on, mutta jos nyt olettaisi viime vuoden hiukan antavan suuntaa minkälainen ihmisryhmä siellä on taas kännykät kädessä. Kovasti on videoissa Lodrin perässä hiihdetty mutta kyllä Pakarisen kappale on kevyesti tarttuvin ja kertsi jää helposti päähän soimaan. Jotain kertoo myös se että LMA on youtubessa ylivoimaisesti katsotuin ehdokaskappale.

Bulgaria ei ollu paha sekään (huom 15 s lähtien)
http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A

Mutta herraisä että tuon biisin pohjariffi on kuin kopio tästä Juno Reactorin biisistä!! (45 s lähtien)
http://www.youtube.com/watch?v=mvQlCYzq8R0

Nyt on Bulgarian asikaisella selittämistä, vai onko?

Tulipa tuossa katseltua SubTv:ltä juuri Matrix Revolutions ja siinähän se lopputekstien päällä soi tuo ylemmässä viestissä mainitsemani Juno Reactorin biisi nimeltään Navras, tosin hieman eri versiona kuin levyllä. Mutta ei kait siinä, Bulgaria voittaa.

Vierailija

Niinno nuo teknoriffit on sen verta simppeleitä, että tuokin riffi soi aika monessa jytkebiisissä.

CE-hyväksytty
Niinno nuo teknoriffit on sen verta simppeleitä, että tuokin riffi soi aika monessa jytkebiisissä.

Ai aika monessa? Heitähän pari esimerkkiä. Nuo kohdat noissa biiseissa on kuitenki yllättävän samanlaisia rumpuja myöten.

Vierailija
\o.
CE-hyväksytty
Niinno nuo teknoriffit on sen verta simppeleitä, että tuokin riffi soi aika monessa jytkebiisissä.Ai aika monessa? Heitähän pari esimerkkiä. Nuo kohdat noissa biiseissa on kuitenki yllättävän samanlaisia rumpuja myöten.

Huomasin kyllä, että biiseissä oli muutakin samaa kuin pelkkä riffi, jos tuota kahden sävelen synaa voi riffiksi kutsua. Euroviisubiisissä sekin oli yksinkertaistettu loppuunsa.

En osaa tähän väliin heittää esimerkkiä, mutta jos itse tekisin teknoa, välttelisin noin helppoa ratkaisua. Ja edelleen ymmärrän, että se on vain pohjakuvio, ja biisin tekevät muut seikat.

Bulgarian kappale on hyvä yleiseen tasoon nähden, mutta pelkään pahoin että liian persoonallinen suurelle yleisölle. Ilokseni sain Betfairilta tshekille voittokertoimen 200. Tshekin mitätön euroviisuhistoria ja se tosiasia, että esikatseluita ei vielä ole juuri ollut, auttanee tässä. Teen aika hyvät rahat mikäli Tshekki sattuukin voittamaan...

Serbeille en saanut hyvää kerrointa, joten odotellaan. Virolle kerroin 90, mutta minulle riittää että tuo pääsee finaaliin, sitten myyn vedon ja nettoan sillä tavalla. Virohan on perinteisesti pärjännyt oikeinkin hyvin, ellen väärin muista (?).

Mitäs mieltä olette tuon Georgian mahdollisuuksista pärjätä?

Kannattaa muuten todellakin verrata eri vedonlyöntipaikkojen kertoimia. Huomatkaa että tällä hetkellä veikkaus tarjoaa Suomen voitolle (ei-kiinteää) kerrointa 7,73. Betfairilla jengi ei ole pelannut Suomea yhtä ahkerasti ja sieltä saakin Suomelle kiinteän kertoimen 85. Toisaalta Serbialle ja Sveitsille kertoimet ovat ainakin tällä hetkellä pienemmät. Tshekille veikkaus tarjoaa kerrointa 42, Betfairilla tällä hetkellä 185. Viron kerroin on noussut Bf:lla jo 170:een.

Sitä en ymmärrä miksi Ruotsin homoseksuaalisväritteinen biisi on ennakkosuosikkien joukossa molemmissa vetopuljuissa. Veikkaus tarjoaa 4,4 kerrointa ja Betfair 7,8:n kerrointa. Katsoin Ruotsin biisin pari kertaa, totesin että kopio jostakin ja limaisempi kuin Ruslanas. Ei kai tuo oikeasti voi voittaa?

minusta hanan pakarinen on häpeäksi Suomen maineelle noissa viisuissa.
en voinut uskoa korviani, kun se voitti idolsin. muijan ääni oli minusta HARVINAISEN huono ja matala naiseksi. Antti tuiskun ääni oli tosin vielä ärsyttävämpi. kun sitä kerran soitettiin radiosta, niin luulin naiseksi.
kaikkein ärsyttävin on kuitenkin tämä persoona itse.

mistä johtuu, että kaikki lappalaiset ovat yleensä tavattoman egoja ja ärsyttäviä?

Se täytyy vielä sanoa, että Suomen ja Venäjän biisit ovat nyt tavallaan lähellä toisiaan. Venäjällä esiintyvät "lut*at", jotka kehuvat vievänsä rahat mieheltä, kun taas Hanna esiintyy ystävättärensä miehen kanssa huor*nneena naisena joka on jälkikäteen katkera kun hänen tunteitaan on muka poljettu. Videon perusteella siis Hannan rooli on katkera avionrikkojahoro.

Ihmettelen syvästi mikäli isä Mitro ei nyt älähdä, sillä kyllä tuollainen huorinteon ylistys on hirviömaskeja syntisempi asia. Kiehtovaa mikäli Hanna on maininnut ettei kuvattu asia ole hänelle itselleen vieras. Hänhän kehuskelee erittäin moraalittomalla ja lapsellisella käyttäytymisellään!

\o.
Tsagatai
Hanna kitisee turhasta.Ei kai sillä nyt ole v*tunkaan väliä mistä se laulaa? Biisi on sitäpaitsi sen verran ok että veikkaan Pakaraisen sijoitukseksi 2-4, tosin en ole ensimmäistäkään muitten maitten kappaletta kuullut joten aika sokea veikkaus.

Ja ei kai tuolla muutenkaan olla sanoituksia tuijottamassa. Paitsi kun pelissä on hieman "propagandaa" niin jo nousee selkkaus, huoh.

Pakaraisen kappaleen negatiivinen sävy tuntuu jotenkin häiritsevältä. Mitä vittua siinä ruikuttaa, jos kerran haluaa mennä kotiin, niin menee kotiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat