Seuraa 
Viestejä45973

Passeja varten otettavista sormenjäljistä halutaan nyt myös kansallinen rekisteri jota aiotaan käyttää rikosten selvittämiseen, kertoo tämän päivän Hesari. Muut pohjoismaat ovat kuulemma luopuneet ajatuksesta, mutta onneksi meillä täällä Suomessa ymmärretään aina tarttua tilaisuuteen kun kyse on kansalaisten valvonnan lisäämisestä, poliisin oikeuksien lisäämisestä tai muusta lipumisesta kohti orwellilaista poliisivaltiota.

Kaikkein parhaiten sen ymmärtää tämä mies:

Mutta tietysti sormenjälkirekisterit, jatkuva ja kattava videovalvonta ja rajoittamaton salakuunteluoikeus ovat vain välivaiheita. Lopullinen ratkaisu voisi löytyä käteen laitettavasta mikrosirusta, joka yhdessä satelliitin avulla valvoisi henkilön liikkeitä ja tarvittaessa myös estäisi liikkumisen kielletylle alueelle, vaikkapa sähköä apunaan käyttäen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Minusta on tuollainen systeemi hyvä, saisi olla enemmän turvakameroitakin. Esim. jokaisen rikoksesta kiinni jäänyt, olisi velvollinen kustantamaan valvontakameran kotio ja mikrofoonit että poliisi tai joko muu taho saisi tietoa henkilöstä.

Minusta olisi todella hyvä tuollainen sormenjälkirekisteri.

sais olla viisaampi kun tekeisi rikoksia, että ei jäisi kiinni.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Moro!Mitä seuraavaksi?Eikö sivistyneessä järjestelmässä tulisi rikolliset seuloa syyttömistä,tässä mallissa kaikki olisi mahdollisia rikoksentekijöitä.Mitä seuraavaksi ?Pidetään henkkareita,jos poliisit saavat päähänsä kysyä.Tai vielä parempaa ,otetaan vastasyntyneeltä DNA-testi.Tulevaisuudessa meidän ilmeisesti täytyy todistaa oma syyttömyytemme?Orwellin vuotta 1984 pukkaa,sanon minä.T:Petu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat