Seuraa 
Viestejä45973

Ei näytä tilanne hyvältä sen enempää Ranskassa kuin Britanniassakaan

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /04/517959

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/engl ... 536473.stm

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (41)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei näytä hyvältä.

No mutta toisaalta, onhan meillä näitä äärivasemmistolaisia rautatankoineen, kommandopipoineen ja polttopulloneen...

Ojasta allikkoon, sano sammakko kun lavuaarista vessanpönttöön hyppäs...

False-d
Ei näytä tilanne hyvältä sen enempää Ranskassa kuin Britanniassakaan

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2007/04/5179...
On vain positiivinen asia, jos sosialistipaskat ovat häviämässä vaalit Ranskassakin. Ihmiset alkavat oppia, että sosialismi ei toimi.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/6536473.stm[/quote]
Mitenkäs tämä muka liittyy äärioikeistoon? Roskaräppärijengit vain ottivat yhteen. Pojan kannalta valitettava tapaus, musiikille taas suuri voitto... voisivat puukottaa räppäreitä enemmänkin.

Lothar
Tähän se menee, näin se on nähtävä...

Taasko sinä tuot tuon kuvakavalkaadisi näytille. Täytyykö se tuoda JOKA PAIKKAAN! Häpeäisit!

äärioikeisto nostelee päätään samassa tahdissa kuin maihin tulee rikastajia kolmansista maista.

Itsekin havainnut täällä pk-seudulla että multikulti-asuinalueella tuuppaa esiintymään enemmän tuota varauksellisestisuhtautumista mamuihin.

Fëanor
Ihmiset alkavat oppia, että sosialismi ei toimi.

Jaa-a, monin paikoin ei ole toiminut. Ääri-idealistinen sosialismi ei varmaan toimikaan. Mutta ei se tarkoita ettei sosialismi toimi. Lienee kuitenkin tosiasia että nykyään useimmissa maissa on elementtejä sekä kapitalismista että sosialismista. Toki kapitalismipainotteisia ollaan "länsimaissa" lähinnä. Itse tipauttaisin laudan kyllä toisin päin että enimmäkseen sosialismi ripauksella kapitalismia. Kuvittelisin että sosialismi toimii huomattavasti paremmin kriisitilanteessa kun valtiolla on enemmän valtaa asioiden kulkuun. Toki myös yksityisyritteliäisyyttä tarvitaan, mutta olishan se periaatteessa mun mielestä ihan järkevää että tärkeimmät suuret teollisuusalat olisivat suurimmalta osalta valtion hallinnan alla.

SOSIALISTIEN orjavalta loppuu maassa toisensa jälkeen !

VAPAUS koittaa Euroopan orjuutetuille kansoille, Suomi mukaanlukien !

KIITOS, George W. Bush !!! SUURI valtiomies !

babun
Fëanor
Ihmiset alkavat oppia, että sosialismi ei toimi.Jaa-a, monin paikoin ei ole toiminut. Ääri-idealistinen sosialismi ei varmaan toimikaan. Mutta ei se tarkoita ettei sosialismi toimi. Lienee kuitenkin tosiasia että nykyään useimmissa maissa on elementtejä sekä kapitalismista että sosialismista. Toki kapitalismipainotteisia ollaan "länsimaissa" lähinnä. Itse tipauttaisin laudan kyllä toisin päin että enimmäkseen sosialismi ripauksella kapitalismia. Kuvittelisin että sosialismi toimii huomattavasti paremmin kriisitilanteessa kun valtiolla on enemmän valtaa asioiden kulkuun. Toki myös yksityisyritteliäisyyttä tarvitaan, mutta olishan se periaatteessa mun mielestä ihan järkevää että tärkeimmät suuret teollisuusalat olisivat suurimmalta osalta valtion hallinnan alla.

Sosialismi toimii hyvin, vain alle 10 ihmisen yhteisöissä.

Aiheeseen liittyvä blogikirjoitus:

http://jaketsu82.blogspot.com/2007/04/s ... yliin.html

Äärioikeiston tuomitseminen ja äärioikeistolaisten puolueiden menestyksen kauhistelu ympäri Eurooppaa kaikessa yksipuolisuudessaan on tosiasioiden kiistämistä ja tilanteiden pahentamista. Ei kai kukaan ihan vaan piruuttaan ala kyseenalaistamaan maahanmuuttajia tai ihan vain huvin vuoksi äänestä vaaleissa äärioikeistoa? Äärioikeistoa äänestävät leimataan automaattisesti rasisteiksi, idiooteiksi, pahoiksi ihmisiksi ja Hitlerin palvojiksi ilman suurempia pohdintoja. Udo Pastörssin kaltaisten ihmisten menestys on seurausta tosiasioiden kieltämisestä. Kun Berliini raotti hieman suurta salaisuuttaan ja kertoi seuraavaa....:

”Berliinin sisäministeriön pitkään julkisuudelta varjeleman tilaston mukaan katuryöstöihin syyllistyneistä nuorista 80 prosenttia on maahanmuuttajaperheistä. Joka kolmas alle 18-vuotias turkkilaispoika on joutunut poliisin kirjoihin.”

...Niin on suorastaan surkuhupaisaa edes ihmetellä miksi äärioikeisto menestyy nyt taas myös Saksassa. Äärioikeisto on ainoa joka uskaltaa arvostella muslimeja. Siksi niin monet kääntävät katseensa heihin. Tämä on myös seurausta siitä, että Saksassa(kin) asialliset kriitikot on vaiennettu ja totuutta on kaunisteltu, jopa väärennetty. Saksa on ehkä määrännyt muutamille osavaltion muslimiopettajille huntukieltoja ja Angela Merkel on kerran suutuspäissään todennut , että ”täällä on maahanmuuttajia jotka eivät edes halua sopeutua”, mutta todellisuudessa Saksa on ollut täysin voimaton islamilaisten edessä. Kukaan ei kaipaa äärioikeiston nousua eikä kukaan kaipaa Saksaan uutta Hitleriä. Mutta silti Saksa tekee kaiken juuri niin, että koko maa on tipahtamassa uuden Hitleriksi haluavan syliin! Islam on totalitaarinen ideologia, joka on täysin ristiriidassa länsimaisten arvojen kanssa. Tällaisen ideologian tunkeminen Saksaan on täysin järjetön yritys joka tulee epäonnistumaan. Yritys tulee ainoastaan nostamaan äärioikeiston suosiota. Ja riittävä suosio tuo valtaa ja valta tuo............Uuden Hitlerin.

Lainauksessa vain osa kirjoitusta.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Hannibal the kannibal
SOSIALISTIEN orjavalta loppuu maassa toisensa jälkeen !

VAPAUS koittaa Euroopan orjuutetuille kansoille, Suomi mukaanlukien !

KIITOS, George W. Bush !!! SUURI valtiomies !

Tiedän, Toveri Bushman, sinunkin asian tietävän, mutta muistutan vielä, että tämä sinun kannattamasi "vapaus" tarkoittaa pääomän omistajien rikastumista muun kansan tekemällä työllä, riistämällä työnteosta saadun lisäarvon itselleen. Palkanansijoitten selkänahahasta.

Edit: Niin, ne viherpiiparistallarit menee nyt hallitukseen, laitanpa hymiön:

Lierikki Riikonen

Ei uutta hitleriä pääse syntymään. Kenelläkään ei ole sellaisia harhoja, että pitäisi muodostaa kolmas arjalainen valtakunta pohjois-Norjasta ympäri välimeren.

Ehkä noita harhaisia löytyy pikemminkin lähi-idän valtioista....

Kyse on arasta asiasta: monien muslimien kykenemättömyydestä oppia elämään uudessa maassaan sen tapojen mukaan.

Kääntäkääpä asia mielessänne päälaelleen. Jos muuttaisitte Suomesta tai jostain muusta maasta muslimimaahan, käyttäisittekö väkisin omia vanhan maanne tapoja uudessa maassanne vai haluaisitko kenties sopeutua oloihin ja säilyä hengissä...

Länsimaiden poliitikot ovat niin kädettömiä, että moisia ongelmia syntyy. Maahanmuuttajille tulisi ensin tehdä selväksi heidän uuden kotimaansa kulttuuri ja perustuslaki.

Valitettavasti joissain maissa perustuslaki on Koraani

Tämä Euroopan "äärioikeiston" nousu ei tarkoita välttämättä mitään natsi ideoiden kannatuksen kasvua, vaan pikemminkin vanhan ajan oikeiston eli oikeistokonservatismin uutta nousua.

Vasemmistolainen media ainoastaan maalailee toimittajien avulla hörhömaailmankuvaansa, jota uhkaa paha ja kaamea "äärioikeisto". Ennen ehkä tämä meni läpi - sikäli kuin ei ollut internetin kaltaista aidosti vapaata tiedonvälityskanavaa ja luonnollisesti maahanmuutto-ongelmat olivat vasta lapsenkengissään kuin myös orastavat sosiaaliset ongelmat.

Tämä kehitys on sikäli ymmärrettävää, että hippiliikepuolueiden sun muiden hörhöjen ajama "suvaitsevaisuus" -politiikka on karmealla tavalla tulossa selville tavallisillekin kaduntallaajalle.

Ei niinkään äärioikeisto ole vaaraksi, vaan kauppiaitten kyky käyttää sitä hyväkseen, tai olla välittämättä tästä uudesta "kansanpoliisista". Yhteiskunta on joltisenkin sairas, jos se tarvitsee vapaaehtoisia kodinturvajoukkoja, keskinäistä vakoilua ja kansallisia kivääriseuroja. Jokainen tuntemamme yhteiskuntamuoto on sairastanut jotain tämäntapaista flunssaa.

"Kun näet torin täydeltä väkeä ja äänestyskarsinoiden tungoksen tai katselet kilparadalle, jonka liepeillä enin osa kansasta käy esittelemässä itseään, voit olla varma, että siellä on yhtä paljon paheita kuin ihmisiä. Togaan pukeutuneiden keskuudessa ei ole minkäänlaista rauhaa. Toisten kuolemaan houkuttelee mitätön voitto, ja mitään muuta ei tavoitella kuin vääryyttä toisille. He vihaavat onnellisia ja halveksivat onnettomia, suurempiaan he pitävät vastuksina, vähäisemmille he ovat sitä itse. Erilaiset halut kiihottavat heitä, ja he ahnehtivat kaikkea kelvotonta vähäisen mielihyvän edun tähden. Näiden elääkseen taistelevien elämä ei juuri poikkea gladiaattorinäytöksistä. Koolla on villipetoja, paitsi että kun villipedot ovat lauhkeita toisilleen ja pidättyvät haavoittamasta kaltaisiaan, nämä saavat tyydytystä toistensa raatelemisesta. Siinä he eroavat mykistä eläimistä, että eläimet leppyvät niille joilta saivat ravintonsa, mutta heidän raivotautinsa kaluaa paljaaksi ne, jotka sitä ravitsevat."

"Suuttumuksesta" II/8, Lucius Annaeus Seneca

Tämä innostaa ainakin minua himankalaiseen luomisinnovointikilpailuun kieli ruskeana!

Hehheh. Le Pen, oon näköjään seurannut turhan laiskasti Ranskan politiikkaa kun en edes tienny että se kohjo on vielä noin aktiivisesti politiikassa mukana. Noh, pressaahan siitä ei oo tulossa mutta Sarkozystä varmaan tulee ja enpä siinä kyllä mitään niin huonookaan nää. Ja Ranskalaisten pressahan siitä tulossa on, ei Suomen joten ei oo meitsin bisneskään niin erityisemmin.

lierik
Hannibal the kannibal
SOSIALISTIEN orjavalta loppuu maassa toisensa jälkeen !

VAPAUS koittaa Euroopan orjuutetuille kansoille, Suomi mukaanlukien !

KIITOS, George W. Bush !!! SUURI valtiomies !
Tiedän, Toveri Bushman, sinunkin asian tietävän, mutta muistutan vielä, että tämä sinun kannattamasi "vapaus" tarkoittaa pääomän omistajien rikastumista muun kansan tekemällä työllä, riistämällä työnteosta saadun lisäarvon itselleen. Palkanansijoitten selkänahahasta.

Edit: Niin, ne viherpiiparistallarit menee nyt hallitukseen, laitanpa hymiön:

TOVERI "Lierik", eikö olisi aika jo tulla tälle vuosituhannelle ?

MINÄKIN kävin vilkuttamassa Nikitalle, mutta
sittemmin parannuin !

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat