Seuraa 
Viestejä553

Tämä on tositarina rikkaista.
Esimerkkeinä olkoot Tumppi Varonen ja Sauli Niinistö
http://www.yle.fi/tv1/ohjelmaopas.php?s ... 8237956813

Sauli Niinistö kalastelee kansansuosiota pyrkimällä miellyttämään vähän tyhmiä lupaamalla sellaista, joka ei tee lainkaan kipeetä. Sauli Niinistö ei itse joudu uhraamaan mitään luopuessaan liiastaan. On pelkästään viisauden aliarvioimista, eli tyhmyyden ylistämistä kertoa julkisesti, miten on pystynyt antamaan liiastaan.
Jos todella Niinistö olisi ollut teossaan viisas, eli vaatimaton, eli uhrautuva, niin silloin hän olisi ilmoittanut, että hän pystyy olemaan pätevä ilman palkkaakin. Miten paljosta siis Niinistö olisi voinut luopua ennen kuin Komukat olisivat alkaneet nimitellä Niinistöä tyhmäksi?

Selvästikin Niinistön maine vain kasvoi Komukoiden keskuudessa, kun hän julisti, että hän pystyy luopumaan hieman siitä, jota hän ei mihinkään tarvitse, mutta oletetaan, että Niinistö olisi ilmoittanut luopuvansa kyseisen palkan lisäksi eläkeviroistaan, matkustuskorvauksistaan, ja kulukorvauksistaan.
Tässä vaiheessa Komukat olisivat ensin nikotelleet, mutta sitten he olisivat hiffanneet, että hei; Niinistö kuuluu edelleen meihin, eli rikkaisiin, koska hänelle edelleen jäi etuoikeutettu asema ilmaisilla läppäreillä, ilmaisilla laajakaistoilla, kakkosasuntoedulla, ilmaisella työsuhdeautolla eli Fiat Puntolla, ilmaisilla multimediakännyköillä, ja yksi kokouspalkkiokin tekee enemmän, mitä köyhä saa kuukaudessa.

Entäpä, jos Niinistö olisi ilmaissut luopuvansa noistakin, koska hänellä on vielä yksi hyväpalkkainen virka, josta hän saa kaksoispalkkaa? Nyt jo huomataan, miten Komukoiden naama mustuu, ja muutamat Komukat alkaisivat jo vaatia Niinistöä menemään takaisin Brysseliin.

Mutta, no hätä. Monimaailmatulkinnan mukaan meillä on ainakin yksi universumi, missä Niinistö ilmoitti todella luopuvansa ei ainoastaan palkoistaan, vaan myös etuoikeuksistaan. Siellä monimaailmassa Komukat harovat kaljuaan, ja huutavat, että Niinistö on pettänyt rikkaat, ja vaativat Niinistöä ristille, joka tietysti tapahtuukin yhdessä monimaailmassa täysin täsmälleen niin kuin tiede on sen ennustanutkin.

Muuan toisessa monimaailmassa nyt ilmaiseksi työtä tekevä Niinistö korotetaan Jumalaksi, koska jokainen Komukka siellä tajuaa, ettei Niinistön pätevyys ollut lainkaan riippuvainen etuoikeuksista, eikä Fiat Puntosta, eikä edes palkan määrästä, koska Niinistö voi olla pätevä vain siten, että hän on sitä alwariinsa, jota Komukat eivät tietty voi olla, koska heillä on virka-aika, jolloin vain he voivat luulla, että he ovat päteviä.
[list:31lvbtud]Siellä monimaailmassa Niinistö Julistaa, että valtiota pystytään hoitamaan vapaaehtoisvoimin, ja hän itse todistaa sen oikeaksi, kun luopui asemastaan Komukoiden keskuudessa.
[/list:u:31lvbtud]Tässä monimaailmassa taasen muuan Idoli teki hieman samoin kuin muuan Niinistö tieteen monimaailmoissa alkaessaan osoittaa laulaneensa oikeasti asioista, eikä vain pelleillen, kuten muut idolit.

Hyvää pääsiäistä, jolloin ette ihan vielä päässeet mihinkään

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat