Mitä särvit iltapalaksi kun hiukoo?

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Ite leikkasin pätkän meetwurstia, yks tuttu saku tekee sitä ite, pilkoin sipulin ja tomaatin kylkeen. Pikkuseen suolasen nälkään...

Kommentit (15)

Vierailija

Mä taas (jos löytyy jääkaapista) paistan kananmunan ja laitan kahen ruispalan välii. Vähä ja suolaa ja njam njam.
edit: maukkaha on just kovis ainaki lukemieni juttujen perusteella.

Vierailija

Kun sattu sellainen päivä eteen että hiuka, niin

- piirakkataikina (valmiina kaupasta) 200 astetta 10 min.
- täytteet k.e. suolakinkkukuutioita, salamia t.m.v.
- takaisin uuniin 20 min
- päälle juustoraetta
- uuniin 5 -10 min (riippuen siitä kuinka rapeaksi juuston haluaa)

Vierailija
Perkele
Eikö tämä ole Tiedelehden keskustelupalsta eikä mikään chatti?

Samalla kun laittaa voi tehdä tieteellisiä arvioita lämpö suhteessa turvotus t.j.m.v.

Vierailija
Väärentäjä
Mä taas (jos löytyy jääkaapista) paistan kananmunan ja laitan kahen ruispalan välii. Vähä ja suolaa ja njam njam.
edit: maukkaha on just kovis ainaki lukemieni juttujen perusteella.

RUISMUNA Hampurilainen!

Vierailija
Maukka Perusjatka
Väärentäjä
Mä taas (jos löytyy jääkaapista) paistan kananmunan ja laitan kahen ruispalan välii. Vähä ja suolaa ja njam njam.
edit: maukkaha on just kovis ainaki lukemieni juttujen perusteella.



RUISMUNA Hampurilainen!
Jepulis Itseasiassa voisinkin käydä väsäämässä yhden.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8560
Liittynyt16.3.2005
Maukka Perusjatka
Ite leikkasin pätkän meetwurstia, yks tuttu saku tekee sitä ite, pilkoin sipulin ja tomaatin kylkeen. Pikkuseen suolasen nälkään...

Et ole sattumalta vakoillut miten tuo metwurstin teko tapahtuu.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Vierailija

Näkkäri ja uunilohta kylmänä.
Paistan noin kerran viikossa uunissa Kirjolohta ja joskus norjalaista lohta. Siitä jää aina viikolle suolapalaa

Vierailija
Paul M
Maukka Perusjatka
Ite leikkasin pätkän meetwurstia, yks tuttu saku tekee sitä ite, pilkoin sipulin ja tomaatin kylkeen. Pikkuseen suolasen nälkään...



Et ole sattumalta vakoillut miten tuo metwurstin teko tapahtuu.

Ikävä kyllä en. Sillä on tilat missä kokonaiset ruhot roikkuu.
Viimeks ostin parii muutakin makkaraa, kun pepperoni makkara oli loppu, sitä yleensä tilaan. Baarissa tarjosin sitten pätkät niitä ja metwurstia muillekki. Sakulla on monia tuotteita ja myös maksapasteijaa.

Seuraavana iltana rupesin taas särpimään ja huomasin että nuo kaks muuta oli raakoja. Perskeles. Baarsissa syötiin maistiaiset eikä kukaan huomannu mitään. Hyvin oli maustettu. HEH.

Edit: Ja muistinhan minä lopulta, että saku olis anonu, että nää on FRESH.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Nykyään en juuri syö iltapaloja. On alkanut tarttua kiloja, niin en viitsi. Kyllä pikkuisessa nälässä vielä unen saa kiinni.

Mutta nuorena söin joka ikinen ilta saman annoksen, oli nälkä tai ei. Siihen kuului 500 g ranskalaisia perunoita, puoli pakettia kalapuikkoja tai eineslihapullia, pari paistettua ananasrengasta, kaksi paistettua kananmunaa ja paljon ketsuppia ja sinappia. Vedin tuon satsin siis vuosikausia joka ilta sen lisäksi, että söin kaksi lämmintä ateriaa ja välipalat, enkä lihonut grammaakaan. (painoin tuolloin n. 50 - 55 kiloa)

Ei tuo safka mikään kulinaarinen herkku ollut, mutta ei ollut rahaa muuhunkaan, ja kolme lämmintä ruokaa päivässä piti saada. Se oli tärkeä juttu silloin.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Vierailija
Lapin Mies
Palaviläskiä ja koskenkorvaa ...

On muuten hyvää.
Ryssissä sai aikanan sellasta mihkä oli sekaan tungettu valkosipulin kynsiä.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006

Itse ostan toisinaan vähän kylmäsavustettua lohta ohuiksi viipaleiksi leikattuna ja sitä syön muutaman siivun. Mitään kovin tuhtia (paljon hiilihydraatteja sisältävää) ei oikein mieli tee varsinaisen iltapalan jälkeen.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Uusimmat

Suosituimmat