Seuraa 
Viestejä13176

Jos sinua kiinnostaa tämä historiallinen henkilö. Niin kannattaa Mennä tuonne linkkiin.

Tämän päivän 3.7.2005 oli taas Viiltäjä-Jackista juttua, mutta tuossa linkissä on suoraa vanhoja vuoden 1888 ja 1889 lehtiä jossa viiltäjän tarinat "tuoreena".

Tuossa on juttua niistä murhista jota tapahtui Lontoossa 1888.

Sitten on juttu 1889 Hampurista jossa tapahtui samanlainen murha kuin Lontoossa. Samanlailla oli leikelty kuin lontoon uhrit elo/marraskuun aikana. Tämän päivän lehdessä oli että tutkijat uskoskovat että kyseessä oli sama henkilö. Siis Lontoon murhat ja Hampurin murha on saman viiltäjän tekemiä.

http://digi.lib.helsinki.fi

kohdat 3,4,5,8.

http://digi.lib.helsinki.fi

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Vierailija

teksti on raskasta lukea jos ei ole perehtynyt tuohon fonttiin ja vanhaan suomenkieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

"Verikoiria aiotaan ruveta käyttämään naisten murhaajan etsimisessä "Jack halkaisia" on kirjoittanut taas uuden kirjeen, jossa hän ilmoittaa ettei hän murhaa kunniallisia naisia, vaan ainostaan haureellisia."

Turun lehti nro 127 20.10.1888

Savo-lehdessä Oli kirjoitettu että kuopiossa oli joku kiinnittänyt raatihuoneen oveen lapun jossa luki "Jack" joku oli vastustanut uusia lainsäädäntöjä. Tää tapahtui 12.11. 1889

Näissä menee päivä, kun näitä juttuja yrittää lukea. Jotkut ovat aika selviä. Mutta jossain erinlaisia sanoja jota ei juuri nykyään enään tunneta tai sitten siittä ei saa selvää mitä siinä lukee.

Kieli muuttuu ylättävän nopeasti, sitten vanhukset ja eläkeläiset ja nipottajat valittavat nuorten nykykiellestä. Vaikka se on täysin normaalia että se muuttuu. Perusrunko olisi ehkä yrittää säilyttää, tai sitten ei.

Vierailija

Viiltäjä-Jack harrasti myös kannibalismia, hän kirjoitti yhteen kirjeeseen että on syöny munuaisen.

salai
Seuraa 
Viestejä9180

Sydänyön tuolla puolen. . .

Tiäremiehet alkavat heräilemään.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Vierailija

En päivämääriä osaan sanoa, mutta ettikää hakusanalla Jack.

Etsikää vuoden 1888, 1889, 1890 lehtiä.

Hyvä alottaa Aamulehdellä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat