Täyd. pekoni : N = C + {fb(cm) . fb(tc)} + fb(Ts) + fc . ta

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tässä siis täydellisen pekonin kaava:
N = C + {fb(cm) . fb(tc)} + fb(Ts) + fc . ta

N = force in Newtons required to break the cooked bacon.
fb = function of the bacon type.
fc = function of the condiment/filling effect.
Ts = serving temperature.
tc = cooking time.
ta = time or duration of application of condiment/filling.
cm = cooking method.
C = Newtons required to break uncooked bacon.

Ideaalinen rapsahdus mikä lähtee puraistessa tulisi olla n. 0,5 desibeliä.
Pekonin kuuluisi murtua kun pureskeluun käytetään voimaa 0,4 Newtonin verran.

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2007160287,00.html

On kyllä vaikea ymmärtää miten olen tullut ilman tätä tietoa toimeen..

Ps. Savori vois ottaa tästä oppia..

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat