Seuraa 
Viestejä45973

Eli jos olen ymmärtänyt oikein,maidosta saa aika helposti laktoosin erilleen,olikos se nyt metanolilla ja etikalla?

Kommentit (2)

tomppeli
Eli jos olen ymmärtänyt oikein,maidosta saa aika helposti laktoosin erilleen,olikos se nyt metanolilla ja etikalla?

Niillä saat proteiinin koaguloitumaan, sokerit ja muut aineet jäävät liuokseen.
Jos haluat laktoosin pois, se onnistuu (kuumentamalla maito paineessa n. 150 asteeseen, entsyymien avulla (jotka hajottavat laktoosin glukoosiksi? ja galaktoosiksi)) tai kromatografialla.

tomppeli
Eli jos olen ymmärtänyt oikein,maidosta saa aika helposti laktoosin erilleen,olikos se nyt metanolilla ja etikalla?

Kumpikin liukenee maitoon, että tuskin ainakaan nuilla aineilla saat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat