Seuraa 
Viestejä45973

tämä lienee seuraus Oulun ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista.

kaleva

Oulun poliisille on tehty rikosilmoitus kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Rikosilmoituksen perusteena ovat Intiön Kasarmintiellä valopylväisiin ja puihin kiinnitetyt islaminuskon vastaiset julisteet, joissa on tumma mieshahmo ase kädessään. Hahmoon on yhdistetty puhekupla ja teksti, joilla viitataan islaminuskon ja väkivallan läheiseen yhteyteen.

Julisteet on tulostettu mustavalkoisina A4-kokoiselle paperille. Rikosilmoituksen jättäjän mukaan julisteet vaikuttavat kotitekoisilta, mutta loukkaavat vahvasti islaminuskoisia. Ensimmäiset julisteet kerättiin pois pääsiäisviikolla, ja niiden tilalle ilmestyi pian uusia samansisältöisiä viestejä. Kaikkiaan islaminvastaisia julisteita on kerätty Kasarmintien ja Rautasillan läheisyydestä ja toimitettu poliisin haltuun neljä kappaletta. Poliisi tutkii asiaa kiihottamisena kansanryhmää vastaan. Tutkinnanjohtaja Tapani Tasanto ei muista, että vastaavia julisteita olisi aiemmin Oulussa tuotu poliisin tutkittavaksi.

Parasta aikaa Oulun poliisi tutkii maaliskuun puolivälissä tehtyä ilmoitusta Oulun lyseon lukion sähköpostitunnusten väärinkäytöstä. Lyseolla vahtimestarin apulaisena työskennelleen miehen epäillään käyttäneen lukiolta saamiaan käyttäjätunnuksia ja sähköpostiosoitetta muukalaisvihaa lietsovan nettisivuston ylläpitämiseen.

Sähköpostiviestien sisältö on hiljattain toimitettu poliisin tutkittavaksi, mutta rikoskomisario Tasanto ei vielä lähde kommentoimaan kahden muukalaisvihaan liittyvän tapauksen keskinäisiä yhteyksiä. "Onhan se otettava tutkinnassa huomioon", Tasanto myöntää.

http://www.kaleva.fi/plus/juttu650271_page0.htm

Kommentit (5)

no_more
Verovarojen väärinkäyttöä perkele.

Nimenomaan!
Nyt Oulun muslimijoukkoraiskaajien tutkinnalle jää vähemmän resursseja. Poliisin virkoja ehdottomasti lisättävä, muuten laki siirtynee nopeahkolla aikataululla omiin käsiin. Suomi=metsästysaseiden tiheys per talous merkittävä, myös kaupungeissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat