Seuraa 
Viestejä45973

Olen yleensä tekniikassa tottunut siihen että laitteet nopenee ajan kuluessa mutta miksi näiden digisovittimien ja taulu-tv:iden kanssa menee juuri päin vastoin. Eli oli joko digitaaliviritin tai pelkkä taulu-tv niin viive kaukosäätimen painalluksesta kanavan vaihtumiseen on sekunteja. Tuskastuttavaa kanavaseikkailla kun jokainen kanavan vaihto aiheuttaa useamman sekunnin viiveen ja jossain laitteissa tulee jopa sininen ruutu ennen kanavan vaihtumista. Ei luulisi sähköisellä signaalilla kuluvan niin paljon kauemmin aikaa matkata taulu-tv:n läpi kuin vanhan kuvaputki-tv:n tai sitten sen yhden lisälaitteen eli digivirittimen, kulkeehan se signaali melkein valonnopeudella. Eli missä mättää ja koska saamme taas sutjakat kanavanvaihdot takaisin?

Kommentit (2)

Valitettavasti hitaus on kiinni virittimen laadusta (lue hinnasta). Tämä ei ole koko totuus, mutta itselläni halpa digiboxi vaihtaa melko hitaasti, mutta kalliimman TV:n oma digiviritin yhtä nopeasti kuin analogipuolella.
Tuskastuttavaa on aina se jos tekniikassa mennään taaksepäin, se on totta kyllä.

Jyde
Seuraa 
Viestejä594

Digipuolella yksi syy varmaankin on pakkausmenetelmä, eli boksi joutuu odottamaan ainakin ensimmäiseen I-ruutuun asti. Kannattaa lukea Ilesoftin asiantunteva kirjoitus tästä.

Kunhan yritän joskus olla asiallinen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat