Seuraa 
Viestejä45973

En tiedä onko tätä asiaa käsitelty näissä foorumeissa usein aiemmin,
mutta ehkä tästä saisi jutuntynkää, joka kiinnostaisi monia.
Tuntuu tämä nykyaika ihmeeliiseltä, kun voi "jutella" täysin outojen lajitovereiden kanssa netissä.
Vielä muutama vuosikymmen sitten, kun meikäläinen oli nuori, niin tällaista kommunikointia olisi pidetty lähinnä omituisena ja jopa tuomittavana.
Nyt tuntuu, että eri keskustelupalstoilla juttu käy lähes häiriköintiin saakka.
Mutta onko tämä nettisurffailu / chattaily pois jostakin muusta elämän osaalueesta, joka voisi olla tärkeämpää?
Varmaan viimeisen 20 vuoden aikana maailma on muuttunut hyvin paljon pois ns. yhtenäiskultturista tilaan, jossa ihmiset hakevat omat harrastuksensa, sosiaalisen kanssakäymisensä ja elämäntapansa sieltä, missä se heille tuottaa parhaiten vastakaikua.
Mutta onko internet "elämä" oikea suunta tähän, vai onko se esimerkiksi pois ihmisen aiemmin elämästä ns. sosiaalisemmastasta kanssakäymisestä.
Ei niin, etteikö tämäkin sitä olisi, mutta on varmaan eri asia puhua toiselle ihmiselle suoraan, kuin näpytellä virheitä näppiksellä.
En niinkään hae tässä mitään internet- tai peliriippuvaisia, vaan ns. keskiveroisia tyyppejä, jotka kuitenkin kuluttavat aikaansa kohtuullisen paljon netissä.
Korvataanko tällä yksinäisyyttä vai onko tämä uutta aikaa?
Avartavaa. hauskaa ja hyödyllistähän tämäkin on.
Vaikka internetistä saa valtavasti tietoa, niin on vielä sellaisia "ns. internet koskemattomia", jotka eivät periaatteessa tule tänne.

Verkonpaikkaajan hommaa!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Ei ole parempaakaan tekemistä kämpillä istuessa. Telkkarista ei tule mitään, kirjat on luettu, kitaraakaan ei jaksa rämpyttää vuorokautta ympäri ja pubille ei viitsi lähteä rahojaan tuhlaamaan. Kaveritkin asuu hajallaa kymmenien kilometrien säteellä.

Seinään varmaan tuijottaisin jos ei olisi internettiä, tai norkoilisin kadun kulmalla potkimassa kiviä. Eipä tuota olisi rahaa sen kummempiin harrastuksiin muutenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat