Seuraa 
Viestejä553

Ihmisen evoluutio on ennusteita nopeampaa: Lihavuusgeenejä yllättäen löydetty vasta sitten, kun ihmiset ahmivat ruokaa!

Hyvinvoivien perheiden keskuudessa tehdyt sukukyselyt ovat myös lihavuusgeeniä tukevia todisteita. Köyhien ihmisten keskuudessa kyseistä kyselyä ei tehty, koska kyselylomakkeen kysymykset olisivat kuulostaneet köyhien korviin hieman hassuilta, kuten esimerkiksi: Onko teidän suvussa lihavuutta?

Lihavuusgeenit ovat siis kiistaton todiste epigeneettisestä evoluutiosta, eli yksilö itse aiheuttaa sukusoluihinsa itse aiheuttamiensa ominaisuuksien ilmennyksen, koska jos ihminen ahmisi ruokaa ilman lihavuusgeenejä, niin silloin tiede olisi kohdakkain sattuman kanssa, eli ihmisen lihavuus olisi ikään kuin vedetty Ex Nihilo, ilman syytä, olemattomuudesta. Sillä tiede on sulkenut psyykeen täysin pois aineellisten ilmiöiden selittäjänä.

Esimerkiksi tiede on saanut selville, että kun ihminen uskoo Jumalaan, niin sen saa aikaan uskontogeeni, jota todistaa se, että ateistit eivät pysty uskomaan Jumalaan, koska heiltä puuttuu uskontogeeni. Koska taasen ateisteilta ei ole löydetty ateismigeeniä, niin siksi ateismin todellinen aiheuttaja ei olekaan jumalaton kaikkeus, vaan ateismin henki, joka vaikuttaa ateistin aineellisiin aivoihin samalla tavalla kui9n ateistien haukkuma henki jumala vaikuttaa aineeseen
http://sinenmaa.com/sanat/atelaitos.html

Huomataan selvästi, että tiede löytää vain sellaisia geenejä, joiden ilmentymä on todettu vallitsevaa politiikkaa haittaavaksi:
ENNUSTUS:
Koska rikkautta ei vielä katsota sairaudeksi, niin siksi tiedemiehet eivät vielä ole voineet löytää rikkautta aiheuttavaa geeniä, eli rikas ei voi perustella asemaansa rikkaiden joukossa tieteellisesti.
Vasta sitten rikas voi puolustella rikkauttaan geneettisenä ominaisuutenaan, kun rikkaita aletaan yleisesti paheksumaan, jolloin tiedemiehet tulevat varmana löytämään rikkauden aiheuttavan geenin.

Silloin huomataan, että rikkausgeenin levinneisyys korreloi merkittävästi superrikkaiden väestöosuuden kanssa. Silloin myöskin R. Dawkins nousee rikkaiden keskuudessa omaan arvoonsa , koska silloin rikkaat voivat puolustaa rikkautta itsekkäällä rikkausgeenillä.

Köyhien geenithän ovat täysin epäitsekkäitä, koska rikkaat kaikessa itsekkäässä geneettisyydessään pitävät yllä köyhyyttä ulkoistamalla oman sisäisen järjettömyytensä ulkoisiksi köyhiksi.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Ottamatta huomioon näitä monia muita arveltuja geenejä, epäilen, että suomalaisilla ja muillakin pohjoisten alueen asukkailla todellakin voisi olla lihavuusgeeni.

Käsittääkseni sitä ei tarvitse liiemmin perustella, koska asumme alueella, jossa ei kasva mitään yli puoleen vuoteen. Laiheliilit ovat jääneet tappiolle, koska eivät ole voineet varastoida rasvaa ruumiiseensa.

Lihavuusgeeninsä ansiosta ovat varreltaan vantterat eläneet ravinnolta köyhän talven yli, kuin karhut ja lihavammat ovat sukua jatkaneet.

mielestäni tämä on hyvin loogista ja varmaankin paikkansapitävää. Nykyään taas, koska saamme syödäksemme talvellakin tarpeeksi, lisääntyy ylipainoisten kansanosa.

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Tällaisen geenin lopullinen merkitys jäänee silti useimmiten vähäiseksi, koska kerran levinneet rasvasolut joka tapauksessa paisuvat uusiin mittoihinsa pikapikatahtia?

Kerran läskiytynyt yksilö siis läskiytyy helpommin uudestaan. Sitten on lihavuuden hormonaalinen perusta; ketogeeninen roskaruoka tuppaa usein lisäämään läskin kerääntymistä myös hormonaalisesti.

Onhan moinen "geeni" silti jälleen yksi hauska tekosyy mättää vaan kamaa lautaselle, kun ei ihminen asialle mitään voi kun "keeni tulee ja käskee".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat