Seuraa 
Viestejä45973

Tyyli vapaa.

2005-2007

- USA aloittaa uuden sodan lähi-idässä, mitä edeltää syyskuun 11. kaltainen provokaatio ja poikkeustilan julistaminen
- öljyn hinta kohoaa pysyvästi 100 $ yläpuolelle
- H5N1 saavuttaa kyvyn levitä tehokkaasti ihmisten keskuudessa aiheuttaen pandemian
- kahdesta edellisestä seuraa ennennäkemätön taloudellinen katastrofi

2007-2012

- vitamiinipillerit kielletään
- käteinen poistetaan käytöstä mm. väärentämiseen vedoten
- mikrosiruimplantit alkavat yleistyä, ensin erityisryhmien (poliisi, vangit, vakavasti sairaat jne.), sitten kaikkien keskuudessa

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (50)

2005-2015

- Kiina irrottaa valuuttansa arvon dollarista ja sen talouskasvun syö voimakas inflaatio.
- Eurooppa, Venäjä ja USA alkavat harrastaa voimakkaampaa keskinäistä protektionismia nostaen jälleen vanhan maailman talouden nousuun.
- EU laajenee ja jäsenvaltiot muodostavat lopulta Euroopan Yhdysvallat. USE syntyy.
- Venäjän ja lähi-idän demokraattinen kehitys jatkuu.
- Energian tuottamiseen löydetään ensimmäiset vakavasti otettavat vaihtoehdot sitten ydinvoiman ja öljyn käyttötarve vähenee samalla kuin tuotanto lisääntyy.
- Pohjoismaat Suomea lukuunottamatta luopuvat sosiaalidemokratiasta huomattuaan sen epäonnistuneeksi talouden jarruksi. Työn tekeminen kannattaa taas, paitsi Suomessa, jossa harmaatalous kasvaa kasvamistaan, koulutettu työvoima lähtee kasvavissa määrin muualle eurooppaan ja yritysten joukkopako jatkuu kiihtyvänä.

Maailma ylös, Eurooppa ylös, Suomi alas. Noin niinku tiivistettynä.

2007 Osama bin Laden löydetään luolasta Afganistanista.
2008 Osama bin Laden ja Saddam Hussein teloitetaan.
2009 Yhdysvallat hyökkää Iraniin ja Pohjois-Koreaan.
2010 Bush säätää poikkeuslain, jonka mukaan hän pysyy presidenttinä elämänsä loppuun asti.
2011 Poliittisesti aktiivi USA:n kansalainen Brad Johnson murhaa kiväärillä presidentin, kun hän kävelee pois autosta. Maailma iloitsee.
2012 Ihminen kloonataan. Eettisiä keskusteluja ilmenee.
2013 Kiina luo oman avaruusasemansa.
2014 Edistynyt INTERNET 2 luodaan. Valvonta erittäin tarkkaa.
2015 Paperinohut tietokonenäyttö kehitetään.
2016 3DR-televisiot markkinoille, niiden lähettimet aloittavat toimintansa.
2017 3DR-lähetyksiä voivat tavalliset ihmiset alkaa nauhoittaa.
2018 Ensimmäiset 3DR-pelit.
2019 XLD-levy julkaistaan. Siihen mahtuu 200 petatavua tietoa.
2020 Kiina suorittaa miehitetyn kuulennon.
2021 Avaruusturismin aikakausi. Rikkaita turistejä kiidätetään 120 kilometrin korkeuteen minuuttien ajaksi.
2022 Ensimmäinen kilometrin korkuinen rakennus rakennetaan.
2023 Länsimaissa (ei USAssa) väestö alenee uhkaavasti. Hallitukset korvaavat vajeen tuottamalla klooneja massoittain. Kloonaus hyväksytään yleisesti.
2024 Eteläafrikkalainen tutkimuslaitos luo toimivan rokotteen HI-virusta vastaan.
2025 Avaruusturistialus räjähtää 51 kilometrin korkeudella. 19 kuolonuhria. Yritykset parantavat lentoturvallisuuttaan.
2026 Concorde 2, 2,5 Machin nopeudella kulkeva yliäänisuihkukone aloittaa maailmanlaajuisen toimintansa.
2027 Saksassa tapahtuu ydinvoimalaonnettomuus. 2114 kuolonuhria. Ydinvoimalaturvallisuutta parannetaan.
2028 Bensiinistä tulee vetyä kalliimpaa. Vetyautojen vallankumous käynnistyy ympäri maailman.
2029 Maakaasulähteet uhkaavat ehtyä. Hinta nousee energiantuotantoa ajatellen liian korkeaksi.
2030 Uusia energialähteitä etsittäessä, valtiot keräävät metaaniklatraatteja merenpohjasta tuottamaan energiaa.
2031 Ihmisen perimän kaikkien geenien merkitys selviää.
2032 Avaruusturismi ja lentoliikenne sulautetaan yhteen. Avaruusalukset ja lentokoneet lähtevät lentokentiltä ja avaruusmatkan hinta laskee 2300 euroon. Lento Suomesta USAan, 30 min, 590 e. Suosio kasvaa räjähdysmäisesti.
2033 Japanilainen laboratorio tekee maailman ensimmäisen toimivan fuusioreaktorin. EDIT: Loppuosa poistettu nimimerkki joon huomautuksen ansiosta.
2034 GPS- ja tarkkailusatelliittien erotuskyky 1 mm.
2035 Markkinoille syntyy puoli-itsenäisiä kotiapulaisrobotteja, älykkyys simpanssin tasoa. Ymmärtää ja toteuttaa käyttäjänsä käskyjä tietyissä rajoissa. Ei omaa tahtoa.
2036 Maakaasu loppuu tyystin. Viimeiset varastot varastoidaan ympäri maailman tutkimus- ja museokäyttöön.
2037 SARSin uusi versio puhkeaa uudelleen Kiinassa. 600 kuolonuhria. Epidemia ei laajene Kiinan ulkopuolelle. Valtiot ympäri maailman yrittävät kehittää rokotetta SARS2:ta vastaan. Kiinaan julistetaan kansallinen hätätila.
2038 USAssa liikenneruuhkat karkaavat käsistä, hallitus kieltää yksityisautoilun. Vastustuksesta huolimatta ihmiset joutuvat matkustamaan julkisilla kulkuneuvoilla. Muut tiheästi asutut valtiot ottavat mallia.
2039 Tietokone läpäisee Turingin testin.
2040 Sähkön hinta nousee hälyttävästi. Ihmisiä kehotetaan säästämään sähköä, mutta he eivät tottele. Elintaso laskee länsimaissa.
2041 Ydinvoimaloiden suosio laskee ja niitä aletaan sulkea uraanin saannin hankaloiduttua.
2042 Kloonaamisen hinta laskee ja normaaleilla ihmisillä on siihen varaa. Vain itsensä kloonaus sallitaan ja vain kerran. Hinta 110 e. Kloonausta käytetään rikollisiin tarkoituksiin ja sen käyttöä aletaan valvoa tarkasti.
2043 Suurvallat aloittavat kuuaseman, pysyvän asutuksen, rakentamisen. 3 astronauttia kerrallaan, vaihto ½ vuoden välein. Käytetään tutkimuskäyttöön.
2044 SARS2-rokote kehitetään, epidemia ja hätätila lakkaavat.
2045 Iso-Britannia palauttaa Pohjois-Irlannin Irlannille.
2046 Länsi-Sahara osallistuu viimeisenä valtiona YK:iin. Kaikki maat ovat sen jäseniä ja se muuttaa nimensä YRK:ksi. Valtiot sitoutuvat olemaan sotimatta ilman YRK:n lupaa.
2047 Yhdysvalloissa syntyy mellakoita elintason laskettua. Valtio nostaa puolustustasoaan kehittämällä toimivan ohjuskilven.
2048 Tähtien Sota 2 -hanke aloitetaan USAssa. Satelliitteihin asetetaan puolustukseksi lasertykit. Muut valtiot toimivat samoin omia satelliitteja kohtaan.
2049 Uraanilähteet ehtyvät tyystin. Viimeiset uraanit varastoidaan museo- ja näyttelykäyttöön.
2050 Kuuasema on valmis. Siirtokunnalle aletaan valmistaa rakennuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuonna 2013 Bushmanille kasvaa munan karvat

Vuonna 2014 kivekset laskeutuvat ja Bushman tanssii punaisella torilla alasti.

2089 Bushman vapautuu Siperiasta ja ottaa Uusi-Neuvostoliittolaisen vaimon ja vaihtaa nimensä Putinmäniksi

Tulevaisuutemme on aina enemmäm tai vähemmän peilikuva omaan menneisyyteemme.

Mielestäni kylmä sota loppui kyllä aika "poikkeuksellisesti" Voisi sanoa, että itse varsinainen kylmä sota sijoutuu vuosien 1965-1985 väliin, ja vuodet 1985-2005 ovat niin sanottua "uutta suojasäätä"

Neuvostoliiton hajoaminen ei minusta nopeuttanut, vaan pikemminkin hidasti globaalia kehitystä. Nyt kehitys on palautumassa ns "alkuperäisille raiteilleen"

Ensinnäkin, Neuvostoliiton 1980-luvulla kärsimät heikkoudet olivat vain väliaikaisia, ja aiheutuneet pääosin liiasta resurssien tuhlauksesta. Nyt kun esim Kiina ja Venäjä ovat käynnistäneet omien asevoimiensa rajun modernisoinnin, on tämä "aukko" kehityksessä umpeutumassa kiinni.

Jenkkien toimintaa en varsinaisesti pidä "pahana" mutta sitäkin tyhmempänä! He ovat ilmeisesti ymmärtäneet kylmän sodan lopun täysin väärin, ja saavat nyt karun historiallisen "opetuksen"

Ensinnäkin, AINOA(Ja todella haluan painottaa tätä sanaa!)asia, joka estää uuden maailmansodan puhkeamisen MINÄ HETKENÄ TAHANSA on poliittinen tahto! Noin vuoden 1980 paikkeillahan meinasi käydä niin, että vaika poliittinen tahto estää suur-sota kyllä oli olemassa, niin se oli syttyä siitä huolimatta! Tämä johtui siitä, että joku "älypää" oli Noradissa unohtanut painaa simulaattorin "off" nappia, ja tämä simulaattori oli kytköksissä Noradin päätutkiin, joten kaikki ihan oikeasti uskoivat, että sieltä oli yli 5000 neukku ydäriä todella tulossa jenkkilää kohti ! KUKAAN ei muuten missään vaiheessa soittanut Moskovaan selvittääkseen asiaa, ja mm Presidentin kansallinen turvallisuusneuvonantaja Zbigniew Brzezinski yksinkertaisesti kieltäytyi nousemasta sängystään, koska hänen mukaansa KAIKKI olisivat kuolleita seuraavan 60-minuutin aikana, jonka hän halusi viettää vaimonsa ja perheensä kanssa. JOS siellä ei ajoissa oltaisi huomattu tätä "vikaa" niin...no, PAM PAM!

Kyse on aina POLIITTISESTA TAHDOSTA, koska moderni teknologia EI TARVITSE miljoonien sotilaiden "demokraattista päätöstä" siitä, että milloin aletaan rähisemään! Vuonna 1914 Itävallan prinssi kuoli erään mielipuolisen serbinationalistin luodista, ja tämä johti tapahtumiin jotka aikaansaivat ns "ensimmäisen maailmansodan" jossa menehtyi yli 10-miljoonaa nuorta miestä ympäri Eurooppaa!

Maailmansodan esti vuosien 1965-1985 VAIN poliittinen tahto kummankin osapuolen taholta olla painamatta liipasinta! MITÄÄN MUUTA estettä ei tosiasiassa ollut! 1970-luvulla joukko kenraaleja "leikki" ajatuksella, että he mahdollisen kriisin aikana voisivat laittaa Presidentin ns "kotiarestiin" jos hän määräisi ns "aihettoman" hyökkäyksen Neuvostoliittoa vastaan, ja olisi vieläpä kaiken lisäksi humalassa! Siis huom! LEIKKIVÄT ajatuksella!!!

Tosiasiassa juuri nyt ei tarvita kuin yksi, HYVIN pieni kipinä, ja se tulee leviämään ympäri planeetan tuomiopäivän kulovalkean tavoin! Se, kuka sen sodan tulee ns "voittamaan" on sitten ihan toinen juttu! Itse uskon, että jenkkilä lopulta hajoaa rauhanomaisesti. Siellä on kyllä painetta toiseen sisällis-sotaan, muttei viimekädessä kukaan täysjärkinen(Ja HUOM! JOS siis päättäjät todella ovat täysjärkisiä!) tule painamaan liipasinta!

Mitä taas Kiinaan tulee, niin sen ns "kasvu" on aika pitkälle keinotekoista, eikä voi jatkua loputtomiin! Ensinnäkin, nykyien "kasvu" on toki vakuuttavaa, mutta pitkällä tähtäimellä heidän teknologiansa vanhenee. Se perustuu liikaa lännestä saatuihin kopioihin. Jo pahoin rappeutunutta Neo-bysanttia(lue=jenkkilää)vastaan tuollainen vielä ehkä menettelee, mutta esim Japania tai Australiaa vastaan ei taistellakkaan ihan vaan noin keinoin! Tosiasiassa Kiina pärjää nykyisessä jäjestelmässä ns "keskenkasvuisesti" eikä se tulevaisuuden ympäristössä enää 10-vuoden kuluttua tule kerta kaikkiaan riittämään!

Meitä odottaa uusi lama, ja nykyisen järjestelmän TOTAALINEN ROMAHDUS!

1990-luvun luvun "lama" ei tosiasiassa ollut niinkään paha asia kuin väitetään. Ensinnäkin;Suomen talouden romahdus on osittain selitettävissä Neuvostoliiton romahduksella, johon Suomen niin taloudellinen kuin poliittinenkin järjestelmä oli tosiasiassa suunnilleen yhtä vahvasti sidoksissa kuin Puola, Unkari tai Tsekkoslovakia.

Toiseksi, ajatella jos kommunismi ja sosialismi ei olisikaan romahtanut, vaan porskuttanut vahvasti eteenpäin? Edessä olisi väistämätön yhteentörmäys USA:n johtaman länsiliiton kanssa, ja VÄHINTÄÄN globaali ydinsota! Lisäksi voin vakuuttaa, että ne ydinsaasteet sellaisilta alueilta kuin Murmanskista, Leningradista, Baltiasta, Saksasta, Puolasta, ja kauempaakin olisivat kyllä ajautuneet tännepäin(siis JOS Neuvostoliitto ei olisi sodan aikana lähettänyt joukkoja Suomeen, ja USA vastannut tähän ydiniskulla! Kyseessä on muuten aika iso "JOS")

Joten, ottaen huomioon vaihtoehdot, niin MINUN MIELESTÄNI(ja HUOM! Tämä todellakin on vain MINUN MIELIPITEENI!) 1990-luvun ns "lama" oli siedettävä kärsimys, jos sitä vertaa esim vuoden 1956 tapahtumiin Unkarissa, tai totaaliseen ydinsotaan!

1990-luvun lama ei itseasiassa "heikentänyt" Suomea, vaan pikemminkin päinvastoin VAHVISTI sitä! Ne, jotka laittoivat ITSE nimensä takauspaperiin(ja toisaalta niinkuin eräs nimeltä mainitsematon vanhus kaavoituspäätökseen) ovat käytännössä ITSE vastuussa seurauksista! Se on ikävää, josa he mielestään tekivät väärän päätöksen. Sitten niistä kärsivät myös heidän puolisonsa ja lapsensa, mikä tietenkin on perin ikävää

Mutta näin yleisesti ottaen Suomella meni 1990-luvulla itseasiassa KANSAKUNTANA poikkuksellisen hyvin! Nuo puoli miljoonaa poispotkittua työtöntä ja velallista olivat 1990-luvun kasvun hinta! Heidät oli PAKKO uhrata! Muuten he olisivat omalla painollaan raahanneet koko kansakunnan sosialismin helvettiin ja taloudelliseen nollapisteeseen!

TÄMÄN uhrauksen ansiosta Suomella meni 1990-luvulla itseasiassa poikkeuksellisen hyvin! Maa kasvoi, kehittyi, teknologistui, ja oppi aiemmista virheistään. Vielä vuonna 1998 tulevaisuus näytti käytännössä ERITTÄIN lupaavalta tiettyjä syrjäytyneitä yksilöitä lukuunottamatta

Mitä sitten tapahtui? No, Raamatussa sanotaan, että Jumala aloitti luomistyönsä sanomalla;"tulkoon valkeus!" Meillä 2000-luvulla se alkoi kyllä sanoin;"tulkoon ahneus!" ja ahneus tuli! Meillä oli käytännössä menetetty yli 500-000 työpaikkaa vuoteen 1993 mennessä, ja mitä tapahtuukaan noin 7-vuotta myöhemmin? Työnantajat alkavat puhua suureen ääneen ns;"Huutavasta työvoimapulasta!"

Sosialismista äärikapitalismiin! Lamaajan syrjäytyneiden uhraus oli suuri, muttei ilmeisesti kylliksi suuri! Väitän, että Suomi tämän uhrauksen ansiosta koki erään merkittävimmän nousukautensa vuosien 1993-1998 välillä!

Mutta sitten tuli ahneus! Työnantajat pettivät kansan, mutta ennenkaikkea, he pettivät SUOMEN! He julistivat, että kansallisvaltiot ovat ns "mennyttä aikaa" Nyt piti rakentaa uusi, kansainvälinen maailma globaalille kilpailulle! Työvoimaa ulkomailta tarvittiin nyt kuulemma satoja tuhansia(siis suunnilleen se sama määrä joka oli juuri poitpotkittu)ja käytännössä jätettiin sanomatta, että satoja tuhansia työpaikkoja tultaisiin myös ulkoistamaan sinne, jossa tuotanto "kannattaa"

Sanalla sanoen, homma meni överiksi, ja tämä käytännössä myös merkitsi Suomen ns "kasvun loppua" Tuotantoa ulkoistamalla ja HALPATYÖVOIMAA tuomalla saatu ns "kasvu" on tosiasiassa AHNEUDEN luomaa lumetta! Kyse on ns "lumekasvusta"

Suomi ei tietenkään ollut ensimmäinen maa, joka lankesi samaan ahneuteen(itseasiassa syy miksi täällä kävi niin oli se, että otettiin oppia ns "edistyksellisestä" lännestä)

Sen seurauksena Suomi, ja moni muukin maa vähitellen menetti ns "esikkoasemansa" ja teknologia, pääoma, sekä tieto ja taito vähitellen valuivat ns "halvan työvoiman maihin"

Nyt, vuonna 2006 me olemme ns "suuren mullistuksen" edessä. Ensinnäkin, tulee toinen lama, ja tämä toinen on PAHEMPI kuin ensimmäinen! 1990-luvulla ei tosiasiassa tapahtunut mitään taloudellista ja sosiaalista "lamaa" vaan pikemminkin muuttuneiden olosuhteiden aikaansaama rakennemuutos, josta tosin kärsi iso joukko ihmisiä. Mutta nyt asiat eivät enää menekkään aivan niin "ruusuisesti"

Ensinnäkin, kun mm Kiinan oma tutkimus ja tuotekehittely sektori kasvaa, Suomi tulee menettämään päävientivalttinsa, eli ns "korkea teknologian" Tämä sa aikaan voimakkaan protektionismin aallon ns "länsimaissa" joka taas puolestaan merkitsee globaalin kaupan loppua, mikä taas entisestään karsii työpaikkoja! Myös asumisen, energian ja raaka-aineide hinta tulee nousemaan, mikä tulee aikaansaamaan ns "ketjureaktion" Kirsikkana kakun päällä ovat myös lisääntyvät etniset konfliktit, jotka aikaansaavat sotia useissa maissa!

Seurauksena ei ole ns "edistys" vaan taantuminen! Ihmiskunta sotien, poliittisten ja taloudellisten levottomuuksien seurauksena tulee TAANTUMAAN noin 30-vuotta historiassa taaksepäin! Suomeksi sanoen tämä merkitsee paluuta ns "kylmän sodan" maailmaan tietyksi määräajaksi historiassa. Meillä oli ns "esikkoaikamme" mutta katkeruus, kateus ja ahneus sai meidät pilaamaan sen, eikä Jumala/kohtalo tule antamaan meile toista! Se on menoa nyt, ja tämäkin maa tulee vielä olemaan polvillaan vuoteen 2016 mennessä, sano minun sanoneen!

hoh hoijaa
Vuonna 2013 Bushmanille kasvaa munan karvat

Vuonna 2014 kivekset laskeutuvat ja Bushman tanssii punaisella torilla alasti.

2089 Bushman vapautuu Siperiasta ja ottaa Uusi-Neuvostoliittolaisen vaimon ja vaihtaa nimensä Putinmäniksi

HOH-hoijaa...eipä sinusta muuta voi sano kuin "nimesi" ! 13 v ?

2007 USA pommittaa kivikauteen Pohjois-Korean sekä
miehittää Iranin ja Syyrian ja asettaa niille demokraattiset
hallitukset. Ahmadejab, Syyrian pressa ja Kim Jong III
hirtetään yhdessä Saddamin kanssa ja maailmassa vallitsee
sata seuraavaa vuotta paratiisimainen "Pax Amricana"-
rauha. George W. Bush valitaan poikkeuslailla loppuiäkseen
Yhdysvaltain presidentiksi ja EU:n varapresidentiksi.

HOW about this, KOMUKAT

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Dredex
Energian hinta kallistuu.

Kunnes saadaan fuusiovoima.

Sadan, tuhannen vaiko sadantuhannen vuoden päästä, on minulle arvoitus.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Tämä artikkeli 2050-luvusta innosti kyllä miettimään tulevaa.

http://news.yahoo.com/s/ap/20061021/ap_ ... hvBHNlYwM-

2050-luvulla mm nano ja geeniteknologian kehittyminen on mahdollisesti poistanut "rodun" käsitteenä niinkuin me sen nykyään tunnemme, tai sitten vahvistanut sitä

Jenkkien kuolinkirjoitus kuitenkin kirjoitettiin jo 1860-luvulla, eli unelmoida saa, mutta kaikkihan me tiedämme, kuinka siinä lopulta tulee käymään

http://en.wikipedia.org/wiki/American_Civil_War

Mutta, jättäkäämme jenkit makaamaan omaan itseäälin rietomaan itsekeskeisyyteensä, ja takaisin aiheeseen

2050-luvulla nano ja bioteknologia tulee ottamaan merkittäviä edistysaskelia. Miten ne tulevat vaikuttaman ympäröivään maailmaan?

Nano teknologiassa saatetaan siirtyä "Nano manufacturing" eli Suomeksi sanoen "nanotehtailuun" Se, miten se lopulta tulee vaikuttamaan muuhun yhteiskuntaan, en osaa sanoa Veikkaan, että kun pienet ja helposti siirrettävät nano tehtaat vähitellen valtaavat alaa, niin loppuu se p*** jauhaminen Aasian "epärehdistä kilpailusta" sekä epätoivoiset yritykset etsiä joukkotuhoaseita Lähi-Idästä

Geeniteknologian raju kehitys ei välttämättä ole vain hyväksi. Ensinnäkin, ns "vaihtoehtoiset" hoidot lisääntyvät rajusti. Miten käy, kun potilaat voidaan (siis ainakin teoriassa)pelastaa entistä useammalta taudilta, mutta näin ei esim Suomessa voida tehdä käytännössä taloudellisista syistä?

Eli Alzheimer potilaalle ja tämän omaisille sanotaan;"Teoriassa voisimme pelastaa sinut käytännössä äärimmäisen nöyryyttävältä ja tuskalliselta kuolemalta, ja antaa sinulle ainakin 10, ellei peräti 20-vuotta lisää elinaikaa, mutta valitettavasti tämä hoito on hyvin kallista, eikä meillä riitä juuri nyt resurssit..."

Saattaa olla, että siinä alkaa pikkuhiljaa päitä tippumaan Itse olen sitä mieltä, että vanhusten ns "hätää" on Suomen kaltaisissa maissa aivan liikaa liioiteltu! Ajatella nyt ihmistä, joka on jo saavuttanut 60, tai peräti 80 vuoden eliniän? Kuinka hän oikein kehtaa vaatia enempää, eihän esim Afrikassa moni lapsi yllä käytännössä edes 12 saakka!!!

Kreikkalaisia lainaten;"kohtuus kaikessa" Kyllä minusta Suomen vanhusväestö täytyy pitää ns "kurissa" Ja mitä ns "kuolemanpelkoon" tulee, niin varmasti jokainen meistä pelkää kuolemaa, minäkin! Sanotaan, että ihminen voi elää arvokkaasti, muttei käytännössä ikinä kuolla arvokkaasti, ja minä todella uskon tätä vanhaa sanontaan! Elämämme enemmän tai vähemmän on aina varautumista tuonpuoleiseen. Käytännössä jokaikinen hetki. Jotkut ovat jo "valmiita" 25-vuotiana, toiset eivät vielä edes 80:sinä. Käytännössä varmaan kukaan ihminen ei ikinä ole "valmis" ja näin ollen on kohtuutonta pidentää vanhuksen ikää jotta hän voisi "valmistua" Jos sitä ei 60:senä olla valmiita, niin milloin sitten? 80:senä dementiavuoteessa???

Niin, kovia päätöksiä varmasti joudutaan tekemään. Kun mahdollisuudet lisääntyvät, niin terveydenhoito myös samalla vähitellen "lipsuu" yksityiselle puolelle. Uudet tekniset mahdollisuudet sallivat entistä tehokkaammat, mutta samalla myös kalliimmat hoidot. Tähän suuntaanhan ollaan käytännössä menty jo 1970-luvulta lähtien!

Entä mitä muuta? No, en tottapuhuen osaa sanoa! Uusi geeni ja nanoteknologia varmasti tarjoavat mahdollisuuksia uusille innovaatioille, ja varmaan myös työpaikkoja syntyy rajusti lisää, mutta kuinka paljon, se onkin sitten ihan toinen juttu Ehkäpä ihmiskunta jakaantuu entistä enemmän tämän korkeateknologian osaajiin ja niihin jotka "eivät osaa" Taas jälleen kehitys, joka alkoi jo kylmän sodan ajoilta 30-vuotta sitten.

Siirrytään digitelkkari-aikaan.

Tulee taas uusia automalleja, jotka näyttävät enemmän tai vähemmän samanlaisilta puikuloilta kuin kaikki muutkin. Tai sitten auto on joku katumaasturi tai hienostomersu uuttakin uudemmilla lisähöysteillä.

"Jenkkien kuolinkirjoitus" ...

MILLÄ vuosisadalla sinä elät ???

Menikö psyykkesi sekaisin, kun setä Reagan lupauksensa
mukaan tappoi Pahan Valtakunnan eli kommunismin ja
nyt elät harhamaailmassa, jossa USA muka "tuhoutuu"

VOI poikaparkaa !

Zeick

2033 Japanilainen laboratorio tekee maailman ensimmäisen toimivan fuusioreaktorin. Valtiot ympäri maailmaa alkavat rakentaa fuusiovoimaloita ja suurvallat fuusiopommeja.

Fuusiopommeja on jo ei niitä tarvi enää keksiä.

BUSHMAN, long time no see
2007 USA pommittaa kivikauteen Pohjois-Korean sekä
miehittää Iranin ja Syyrian ja asettaa niille demokraattiset
hallitukset. Ahmadejab, Syyrian pressa ja Kim Jong III
hirtetään yhdessä Saddamin kanssa ja maailmassa vallitsee
sata seuraavaa vuotta paratiisimainen "Pax Amricana"-
rauha. George W. Bush valitaan poikkeuslailla loppuiäkseen
Yhdysvaltain presidentiksi ja EU:n varapresidentiksi.

HOW about this, KOMUKAT

Mitä tarkoittaa "Pax Amricana"? Amrikkalaistyylistä paistettua kanaa?

2013 Kiina luo oman avaruusasemansa.
Tuskin vielä noin pian.

2022 Ensimmäinen kilometrin korkuinen rakennus rakennetaan.
Niitä on jo paljo aiemmin.. mm. aurinkotorni 2012 (1km)

2031 Ihmisen perimän kaikkien geenien merkitys selviää.
Tuskin näin "aikaisin"

2034 GPS- ja tarkkailusatelliittien erotuskyky 1 mm.
Tämä tarkkuus tulee jo ihan lähitulevaisuudessa

2035 Markkinoille syntyy puoli-itsenäisiä kotiapulaisrobotteja, älykkyys simpanssin tasoa. Ymmärtää ja toteuttaa käyttäjänsä käskyjä tietyissä rajoissa. Ei omaa tahtoa.
Älykkyys tuskin simpanssin tasoa? miten sen mittaisikaan sellaiseksi.

2039 Tietokone läpäisee Turingin testin.
hmm...

2050 Kuuasema on valmis. Siirtokunnalle aletaan valmistaa rakennuksia.
Näin pitkälle on aika mahdotonta ennustella.. mut veikkaisin että noin 2050 jos ei keksitä aiemmin jotain mullistavaa avaruusmatkustamiseen.. kuten avaruushissit.

PoLe
2013 Kiina luo oman avaruusasemansa.
Tuskin vielä noin pian.

2022 Ensimmäinen kilometrin korkuinen rakennus rakennetaan.
Niitä on jo paljo aiemmin.. mm. aurinkotorni 2012 (1km)

2031 Ihmisen perimän kaikkien geenien merkitys selviää.
Tuskin näin "aikaisin"

2034 GPS- ja tarkkailusatelliittien erotuskyky 1 mm.
Tämä tarkkuus tulee jo ihan lähitulevaisuudessa

2035 Markkinoille syntyy puoli-itsenäisiä kotiapulaisrobotteja, älykkyys simpanssin tasoa. Ymmärtää ja toteuttaa käyttäjänsä käskyjä tietyissä rajoissa. Ei omaa tahtoa.
Älykkyys tuskin simpanssin tasoa? miten sen mittaisikaan sellaiseksi.

2039 Tietokone läpäisee Turingin testin.
hmm...

2050 Kuuasema on valmis. Siirtokunnalle aletaan valmistaa rakennuksia.
Näin pitkälle on aika mahdotonta ennustella.. mut veikkaisin että noin 2050 jos ei keksitä aiemmin jotain mullistavaa avaruusmatkustamiseen.. kuten avaruushissit.

Itse ennustan maailmansotaa, ennenkuin ihmiskunta toden teolla "karistaa maan tomut jaloistaan" ja alkaa tutkia muuta avaruutta

joo
Zeick

2033 Japanilainen laboratorio tekee maailman ensimmäisen toimivan fuusioreaktorin. Valtiot ympäri maailmaa alkavat rakentaa fuusiovoimaloita ja suurvallat fuusiopommeja.
Fuusiopommeja on jo ei niitä tarvi enää keksiä.

Aivan. Fuusiopommi l. vetypommi kehitettiin jo 1950-luvulla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat