Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

HaHAHaa! Voi pissis minkä teki. Olisikohan kannattanut hoitaa vaikkapa poliisit paikalle siinävaiheessa kun tuo "house rape" alkoi käynnistyä? Toisaalta käy hieman ajattelematonta teiniä sääliksi, vaikka sääli sairautta onkin.

Iso virhe tosiaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulee ihan mieleen bailut syntymäkunnassani.
Mopolla ympyrää parketilla ja sitten mopo uima-altaaseen. Muutenkin koko koti remmonttiin. Tekijät jäi sentään kiinni kun oli niin pieni kunta ja joku tunsi ne.

Paskat ollut mitään hakkeroitu. Itse on hölmöyksissään laittanut kutsun ajattelematta sen kummemmin mitä tapahtuu, kun internetissä kertoo osoittee ja sanoo että tulkaa peremmälle.

Mistä kukaan olisi voinut tietää hakkeroida juuri sen henkilön sivustolle miljoonien muiden MySpace käyttäjien joukosta, ellei kutsu olisi ollut muutenkin julkinen.

Tämänkaltaiset teinit näyttävät hieman tissiä kameralle ja huoraavat verkossa, jonka jälkeen itketään meikit poskelle kun homma kusee ja ihmiset nauravat. Valitettavasti maailma on julma ja julkinen hölmöily kostautuu pahimman kautta - aina.

Se miksei poliiseja soitettu johtuu siitä, että ko. pissaliisa on itsekkin ollut tuhannen soosissa siellä hillumassa ja vasta liian myöhään tajunnut mitä tapahtuu.

Toisten vahingoille on helppo nauraa. Toi muuten käy aina kakaroille, joille ryhmän hyväksyntä on helvetin tärkeää, ja arviointikyky ei ole vielä kovinkaan kehittynyt. Tyhmäähän se on, mutta ymmärrettävää. Kyllä aikuisetkin ihmiset käyttäytyvät typerästi, ei tarvitse kun avata päivän lehti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat