Seuraa 
Viestejä45973

Toisinaan julkisuuden henkilöissä jne pistää ensimmäiseksi silmään erityisen suuri suu.

Suurisuiset naiset ovat ainakin Kunkun mielestä puoleensavetäviä.

Mahtaako suuri suu olla eduksi lisääntymistä ajatellen? Onko suuri suu hyvän ruokahalun ja nopean syömisen merkki ja siten merkki vahvasta eloonjäämisvietistä ja näin eduksi alitajuisessa partnerin valinnassa?

Vai onko suuressa suussa loistavat hyvät valkoiset hampaat merkki terveydestä ja "raatelukyvystä" monessa merkityksessä?

Armeijan lusikkahaarukkamysteerin lusikkaosa on järjettömän suuri. Miksi?
Onko tarkoitus mahdollistaa nopea aterioitseminen, vai antaa sotilaalle aina mukana kulkeva hätäkenttälapio jolla sitten tosihädän tullen voi vaikka kaivautua maan alle??

Kommentit (3)

Minusta tuntuu, että erilaiset seksuaaliset mieltymykset takaavat lajin selviämistä tukevan suuren geneettisen vaihtelevuuden pysyvyyden, ei siis niin että mieltymyksen kohteen (suuri tai pieni jokin) itsessään välttämättä tarvitsisi olla yleisesti katsoen jonkinlainen yksittäisen yksilön selviämistä erityisesti tukeva rakenne.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Kyllä suuri suu on eduksi pariutumiselle. Mick Jaggerilla ja Steven Tylerilla on aina riittänyt naisia, koska heillä on iso suu. Se, että molemmat ovat miljonääri-rockstaroja, on toissijaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huulipunalla naaraat varmaakin haluavat korostaa tätä suunsa kokoa, mikä viittaa siihen että he näyttäisivät vanhemmilta ja kypsemmiltä; ts. vähemmän neoteniaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat