Seuraa 
Viestejä45973

Naisen kyky saada orgasmi on geneettinen

27.6.2005 STT/DPA

Uuden brittitutkimuksen mukaan naisen kyky saada orgasmi yhdynnän aikana on geneettinen. Asiasta kertoo tuore Royal Society -julkaisu.

Tutkimus mainitsee naisen orgasmivaikeuksien syypääksi evoluution. Vaikeudet kun auttavat naista valitsemaan elämän jatkuvuuden kannalta sopivan miehen, jonka kanssa myös parisuhde jatkuu todennäköisesti pidempään.

Tutkimuksessa verrattiin identtisten ja ei-identtisten kaksosten vastauksia sukupuolielämästä. Saatujen tulosten mukaan vain 14 prosenttia naisista saa orgasmin joka yhdynnässä.

Reilu kolmannes naisista ei saa yhdynnässä koskaan fyysistä tyydytystä tai vain hyvin harvoin. Sen sijaan miehistä vain kaksi prosenttia ei saa orgasmia seksin aikana.

Toisaalta helposti orgasmin saavat naiset saattavat tyytyä tutkimuksen mukaan useammin huonoihin rakastajiin. Tämä biologinen ominaisuus saattaa heidät huonompaan asemaan pitkäaikaisen kumppanin valinnassa.

Jopa 34 prosenttia ongelmista perinnöllisiä

Tutkimuksen mukaan seksiongelmista 34 prosenttia on perinnöllisiä. Mutta miksi sitten naisen on niin vaikeaa saada orgasmi?

Yksi teoria on, että orgasmi edistää naisen hedelmällisyyttä. Nainen saa orgasmin helpommin kuukautiskierron hedelmällisinä jaksoina.

- Orgasmi on parinvalinnan biologinen työkalu. Naisen orgasmi vahvistaa miehen fyysistä kyvykkyyttä, joka taas edistää naisen orgasmin saantia. Se kertoo naiselle, onko miehestä pitkäaikaiseen suhteeseen ja suvunjatkajaksi, vai ei, arvioi tutkimuksen johtaja professori Tim Spector Lontoon St Thoma's -sairaalasta.

- Mikäli mies on tarpeeksi vahva, voimakas ja huomaavainen, se on ensisijainen osoitus kyvystä jatkaa sukua. Naisen orgasmia ei aiemmin juuri ole tutkittu.

- Toisin kuin miesten potenssivaivojen, naisen orgasmin tutkimukseen on vaikea saada rahoitusta, arvostelee Spector.

Brittitutkimuksessa tehtiin dna-testit 4 037 naiselle, jotka olivat 19-83-vuotiaita. Puolet tutkittavista oli identtisiä ja puolet ei-identtisiä kaksosia. Geneettisesti identtisiä kaksosia tutkimalla pystyttiin eristämään tekijöitä, jotka olivat geneettisiä.
(lähde: yle- terveys, tutkittua)
-----------------------------------------------------------------------------------
Tarkoittaako tämä sitä, että tulevaisuudessa kun lapsillemme valitaan geenejä (kamala uhkakuva) vanhemmilta kysytään että "haluatko tyttölapsellesi multiple orgasms- geenin, joka toisaalta voi kannustaa vastuuttomaan seksikäyttäytymiseen, tai sitten toisaalta taata hyvän parisuhteen?".

Jatkossa erektiohäiriöön on lääke mainoksen rinnalla on kyltti; nyt myös orgasmiin on apua!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (57)

Nainen saa helpommin orgasmin miehen kanssa, jolla on sopivat geenit naisen geenien kanssa, ajatellen terveitä jälkeläisiä.

Eli miehen munan atomien laajentuessa, niistä avautuu myös energia-aaltoja, jotka saavat tiettyjen naisten laajenevat atomit värähtelemään niin, että niistä virtaa oikealla taajuudella energiaa naisen aivojen hyvän olon keskukseen, josta taas päästään orgasmiin.

Naisen atomien värähtelyä voidaan lisätä vibraattorilla, jolla varmistetaan orgasmi tai ainakin nopeutetaan/helpotetaan orgasmiin pääsyä.

;):)

ja tämä liittyi geeneihin ja biotekniikkaan miten?
Älä sano mitään jos sinulla ei ole mitään asiaankuuluvaa sanottavaa. Kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki liittyy kaikkeen.

Varsinkin lopulta kaikki on liittynyt kaikkeen, jolloin olemme taas yhtä ja samaa, saman tiheyden omaavaa energiaa eli luojaa.

Miltähän tuntuu olla liittyneenä noin topakkaan neitiin samalla kun on liittynyt kaikkeen muuhunkin.

Varmaankin taivaalliselta.

;):)

Eikö olekkin jännää, että Da Vinci-koodissa kerrotaan miten Mona Lisa on taulu, jossa miehinen ja naisellinen jumaluus yhdistyy.

Egyptiläinen hedelmällisyyden jumala oli AMON
Ja jumalatar ISIS, jota esittävän ikivanhan kirjainkuvan nimi muinoin oli LÌSA

AMON LÌSA =

Eikö olekkin jännää, että Leonardo maalasi taulun toisen sivun maan pinnan ylemmäs ja toisen alemmas.

Maan pintahan työntyy koko ajan kiihtyvällä vauhdilla poispäin maapallon keskipisteestä, koska laajenevat atomit työntävät toinen toisiaan poispäin maapallon keskipisteestä.

Ja lopulta kaikki massalliset kappaleet repeytyvät atomeiksi suuressa repeytymässä, jolloin kaikki yhdistyy yhdeksi ja samaksi, saman tiheyden omaavaksi energiaksi eli luojaksi.

;):)

Neiti
Naisen kyky saada orgasmi on geneettinen

27.6.2005 STT/DPA

Uuden brittitutkimuksen mukaan naisen kyky saada orgasmi yhdynnän aikana on geneettinen. Asiasta kertoo tuore Royal Society -julkaisu.

.. blaa evoluutio.. blaa sukupuolielämä blaa.. blaa kumppanin valinta..

Jopa 34 prosenttia ongelmista perinnöllisiä

.. blaa seksiongelma blaa .. työkalu blaa .. blaa brittitutkimus blaa..

(lähde: yle- terveys, tutkittua)
-----------------------------------------------------------------------------------
Tarkoittaako tämä sitä, että tulevaisuudessa kun lapsillemme valitaan geenejä (kamala uhkakuva) vanhemmilta kysytään että "haluatko tyttölapsellesi multiple orgasms- geenin, joka toisaalta voi kannustaa vastuuttomaan seksikäyttäytymiseen, tai sitten toisaalta taata hyvän parisuhteen?".
Sori, vähän leikkailin, että ei tule niin pitkä

Niin, minusta on kurjaa, että vain miehen orgasmi liittyy suoraan suvun jatkamiseen.. siksi varmaan tuo 34% orgasmi ongelmista on perinnöllistä naisilla. Tai onko se edes varma havaintokaan .. olisihan se toisaalta aika vapauttava tieto, että se johtuukin geeneistä eikä päässä liikkuvista ajatuksista, niinkuin se nykyään hyvin usein tulkitaan!

Aika hurja visio tuo, vaikka ei uusi ajatuksena olekaan, että lapsille valitaan geenit... eihän se lapsiparka ole sitten enää oman äitinsä ja isänsä jälkeläinen. Vai tarkoititko äidin ja isän sukusolujen perimän korjailua ennen hedelmöitystä?

Tuon vision pohjalta näen toisarvoisilla geeneillä vahvistetun ihmiskunnan, joka on paitsi äärettömän kaunis ja saa ilmeisestikin orgasmin hipaisusta, mutta muita osiltaa taantunut eli degeneraatio tappaa sitten lopulta suurimman osan koko populaatiosta.

Jos muu evoluutio ei toimi, niin sitten tuo nykyaikainen evoluutio eli se Darwin- judanssi voimistuu (äärettömästä tyhmyydestä tulee merkittävä osa evoluutioon vaikuttavista asioista koskien ihmistä).

Jatkossa erektiohäiriöön on lääke mainoksen rinnalla on kyltti; nyt myös orgasmiin on apua!

Höh. Jaah. Jos se on korjailtua genetiikkaa, niin sitten se on vähän myöhäistä, jos huomaakin vasta puberteetin jälkeen, että en minä tällainen halua olla ja syy miksi on semmoinen, kuin on onkin se, että lopulta neuvolassa äänestettiin, kun vanhemmat ei osanneet päättää... erektiohäiriö korjaantuu sitävastoin joko vetämällä nappia tai sitten tulemalla toimeen itsensä kanssa sellaisena kuin on

Slogan: Don't fuck with the nature it'll fuck you back.

Toisaalta helposti orgasmin saavat naiset saattavat tyytyä tutkimuksen mukaan useammin huonoihin rakastajiin. Tämä biologinen ominaisuus saattaa heidät huonompaan asemaan pitkäaikaisen kumppanin valinnassa.
Kaikkea ne englantilaiset, ovat niin viehättäviä

Mitenkähän tämä tyytyminen huonoon rakastajaan käytännössä näkyy, jos nainen kuitenkin saavuttaa täydellisen tyydytyksen miehen kanssa sextaillessaan. Kovin en menisi huonoksi rakastajaksi sellaista miestä moittimaan..
Ellei kyse ole sitten siitä, että nainen saa sen orgasminsa yksinään

Äkkiseltään ajatellen molempia tyydyttävä seksisuhde saattaisi luoda perustavaa pohjaa pitkäaikasellekin suhteelle. Seksi kun on kuitenkin hyvinkin olennainen osa toimivaa parisuhdetta.

Ja kuten taas toisaalla todetaan:

Naisen orgasmi vahvistaa miehen fyysistä kyvykkyyttä, joka taas edistää naisen orgasmin saantia. Se kertoo naiselle, onko miehestä pitkäaikaiseen suhteeseen ja suvunjatkajaksi.

Se on jompi kumpi.. Hassuja ovat.

Naisen orgasmista sen sijaan soisi puhuttavan enemmänkin. Ihan yksiselitteistä sen saaminen ei kaikille tunnu olevan.
Itsensä hyväksyminen, tunteminen sekä huomaavainen kumppani lienevät tällä hetkellä ne tunnetuimmat lääkkeet kyseiseen asiaan.

Engelsmannit on kuulemani mukaan varsin puritaanista kansaa. Englantilaisten miesten yksi suurimmista haaveista on saada Porchen lisäksi alleen skandinaavi tyttöystävä, koska "täällä ollaan niin vapautuneita". Siksi onkin ihan hyvä, että enkut tekevät tällaisia orkku- tutkimuksia. Jospa Tieto Asioista toisi Suuren Vapautuksen myös heille?

Naisen orgasmin tarkoitus on supistelevalla emättimen liikkeellä helpottaa siittiöiden kulkua kohti munasolua. Sitä en kyllä ymmärrä miten naisen orgasmi vahvistaisi miehen fyysistä kyvykkyyttä? Onnistumisesta saatu into tietysti saattaa lisääntyä, mutta ei taito noin vaivattomasti kartu. Taito puoleen on perehdyttävä vuosien harjoittelulla, jolloin kuivaharjoittelusta ei ole mitään hyötyä.

Onnistumisesta saatu into tietysti saattaa lisääntyä, mutta ei taito noin vaivattomasti kartu.

Minusta tuo into - paneutuminen asiaan - luo parin välille juuri sitä onnistumisen halukkuutta ... en tarkoita orgasmia, kun se ei mielestäni ole rakastelun poitti vaan se on kuin sivutuote ... rento yhdessäolo on sitä jotain ... ja kun puuhastelee ... voi tuosta puuhastelusta syntyä orkut. Orgasmi-keskeinen yhdyntä on kauhistus! ... suorituspainotteinen ja siksi rakastelun irvikuva tai jotain. Jos rakkaalleen onnistuu tuottamaan iloa, mikäpä olisikaan parempi vedättäjä ... taidonkin karttumiseen? Karttuuko taito vaivattomasti ... no se esim. riippuu siitä, osaako ottaa (sukupuoli)elämän rennosti, itseään - eikä esim. (pornahtavaa)mediaa - kuunnellen.

Menee suomi 24 tasolle mutta... Mielestäni on puppua väittää, että organismi on rakastelun sivutuote eikä päätarkoitus. Rakastelu ilman organsimia on kuin ruoka ilman suolaa. Tietty läheisyys on perustarve mutta... Jos mies ei saa oragansimia on se pettymys, suru ja vaiva. Ei nainen ole sen kummempi otus.

Vierailija
Uuden brittitutkimuksen mukaan naisen kyky saada orgasmi yhdynnän aikana on geneettinen. Asiasta kertoo tuore Royal Society -julkaisu.

Tuo helpotti. Ennen luulin että vika oli minussa, mutta olenkin näköjään tavannut vain geneettisesti vajavaisia naisia...

Hip hei!

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14253

Tuohon artikkeliin viitaten, miten kulttuuriaspekti otettiin huomioon? Onko taustalla ollut haastattelututkimuksia ja millaisia ne ovat olleet? Miten naisen orgasmi suhteutetaan vallitsevaan kulttuuriin ja kulttuuriseen sukupuoleen?

Miesten orgasmihan päättää yleensä yhdynnän, koska mies on evolutiivisesti ja anatomisesti "tehty" laukeamaan helpommin ja koska mies ei pysty moneen orkkuun peräkanaa fysiologiansa vuoksi. Nainen tarvitsee myös enemmän aikaa kiihottumiseen kuin mies. Miehen ja naisen orgasmi tapahtuu eri osassa aivoja, tämä on havaittu lukuisissa tutkimuksissa.

Miten naisen orgasmikyvyn parantaminen geneettisesti/lääkkeillä tosiaan parantaisi seksuaalisuutta? Onko briteissä yhä vallalla käsitys, että mies on sängyssä valtias, nainen taas passiivinen vastaanottaja? Mitkä ovat tutkittavassa kulttuurissa olevat sukupuoliroolit? Miten näihin voitaisiin vaikuttaa, ettemme taas menisi pilleripurkille "parempaa" elämää etsimään?

Kyllä, naisten orkkuja on tutkittu jo kauan. Naisen kyky saada orgasmi vaikuttaa moniin asioihin, yksilöstä toki riippuen. Mutta se onkin eri asia miten asiaa hoidetaan. Naiset kasvatetaan kai yhä vaikenemaan seksusaalisuudesta, olemaan häveliäitä ja ei-vaativia oman tyydytyksensä suhteen. Tämä osaltaan johtaa varmasti parinvalinnassa tapahtuviin enemmän tai vähemmän rationaalisiin päätöksiin.

Mielestäni on puppua väittää, että organismi on rakastelun sivutuote eikä päätarkoitus. Rakastelu ilman organsimia on kuin ruoka ilman suolaa. Tietty läheisyys on perustarve mutta... Jos mies ei saa oragansimia on se pettymys, suru ja vaiva. Ei nainen ole sen kummempi otus.[/quote]

On se puppua sille naiselle/miehelle, jolle orgasmi on päätarkoitus ... ketäpä sitä on kieltänytkään... mutta nautinnollisinta on rakastella ilman päämäärää, mut sitä kokemusta ei puhumalla voi toiselle "siirtää". Naisen on mm:ssa vaikea saada syvää hyvää orgasmia, jos mies on orkkukeskeinen. Päämäärähakuisesti rakastelevat ikäänkuin masturboivat toinen toiseensa ...

Nainen saa helpommin orgasmin miehen kanssa, jolla on sopivat geenit naisen geenien kanssa, ajatellen terveitä jälkeläisiä.

Luonnonvalinta ei piittaa terveydestä ts. ihmisen ihanteet terveenä olosta eivät vastaa luonnonvalinnan "käsitystä" terveenä olosta eli luonnonvalinnan "käsitys" terveydestä on monimuotoisuus. Sairaat eivät olekaan sairaita vaan luonnollisen terveitä. Minkäköhänlaista tietoa ihmisestä (eläimistä ja kasveista) alkaisi syntymään, jos sairaus-käsite korvattaisi luonnon monimuotoisuudella?

Luonnonvalinta tähtää kyllä nimenomaan terveiden yksilöiden valintaan ja suosii niiden lisääntymistä. Terveiden yksilöiden jälkeläiset ovat lisääntymiskysyisiä, sairaiden eivät välttämättä/useinkaan ole.

Esim. perinnölliset sairaudet olisivat jo käsittääkseni loppuneet, jos luonnonvalinta tähtäisi terveyteen. En näe tuon valinnan tähtäävän mihinkään ... se vain - on - ja ihminen yrittää tutkia sitä mitä se on.

Perinnölliset tai periytyvät sairaudet eivät tule koskaan loppumaan. Ituradan soluissa tapahtuu aina mutaatioita, myös sairauden suuntaan.
Suomi on perinnöllisten/harvinaisten periytyvien tautien luvattu maa sisäsiittoisuutensa takia. Sveitsiläinen lääkefirma kuitenkin valitsi Islannin kansalaiset tutkimuskohteekseen, edustavat vielä suljetumpaa populaatiota.

Parinvalinnassa haju on tärkeä tekijä, feromonit, ja ne kertovat immuniteetistä. Valitsemme mahdollisimman erilaisen immuniteetin omaavan puolison jälkeläisillemme, koska niillä on parhaat mahdollisuudet selvitä evoluution kamppailussa/sairauksista.

Tietyt seksuaalisesti puoleensa vetävät asiat naisissa ovat myös globaaleja, kuten lantio-vyötärönmitta: lantio on 1/3 leveämpi vyötäröä ihannetapauksessa ja viestittää koiraalle terveestä synnyttäjästä.
Samoin tietyt fyysiset ominaisuudet uroksessa viehättävät naisia maasta tai kulttuurista riippumatta.

Symmetriset kasvonpiirteet koetaan puoleensavetäviksi kautta maailman. On rakennettu tietokonemalleja ja laskettu eri kasvonosien mitat, silmien etäisyys, nenän koko kasvojen koko pituudesta, kasvojen leveys etc...jotka jo viehättävät vauvoja eniten, samoin testattuja aikuisia koehenkilöitä.

MD

Parinvalinnassa haju on tärkeä tekijä, feromonit, ja ne kertovat immuniteetistä. Valitsemme mahdollisimman erilaisen immuniteetin omaavan puolison jälkeläisillemme, koska niillä on parhaat mahdollisuudet selvitä evoluution kamppailussa/sairauksista.
.

Siksi onkin aivan turhaa yrittää parinmuodostusta netin kautta, vaikka jotkut täällä ovatkin jo mainostaneet vihjailevasti hajujaan..

Seksin aikana miehen ja naisen intiimit alueet hankautuvat toisiinsa ja niistä vapautuu energiaa.

Se miten tuo toisen ihmisen vapautuva energia vaikuttaa toisen ihmisen energian virtaukseen, aivojen hyvän olonkeskukseen, vaikuttaa orgasmin saamiseen.

Ja näin sopivilla geeneillä varustettu mies saa naisen märäksi jo etukäteen pelkällä ulkonäöllä ja hajulla.

Ja siihen kun lisätään tuo oikea energia, joka vapautuu intiimien alueiden hankauksessa, niin johan vaikuttaa naisen orgasmin saantiin.

;):)

Eläimillä feromonit ja niiden vaikutukset on tiedetty pitkään. Muistaakseni ihan tietty vomeronasaalinen elin nenänielussa aistt niitä.

Onko ihmiseltä löydetty vastaavaa aistinpaikkaa+

Mummo

Mummo
Eläimillä feromonit ja niiden vaikutukset on tiedetty pitkään. Muistaakseni ihan tietty vomeronasaalinen elin nenänielussa aistt niitä.

Onko ihmiseltä löydetty vastaavaa aistinpaikkaa+

Mummo

Enpä tiedä. Vanhalla foorumillahan saimme "sivuNobelin" hajuaistin tutkimisesta Vielä täytyy perehtyä lisää.

Viime vuoden Lääketieteen tai Fysiologian Nobel myönnettiin hajuaistin tutkijoille.

http://nobelprize.org/medicine/laureates/2004/

PS. Minä myönsin muille keskusteluun osallistuneille ja itselleni tuon sivuNobelin

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat