Seuraa 
Viestejä45973

Mona Lisahan hymyilee arvoituksellista hymyään.

Mitä Mona Lisa tiesi tai paremminkin mitä Leonardo Da Vinci tiesi?

Leonardohan oli homo ja hän kuvasi itsensä naisellista puolta Mona Lisa taulussaan.

Mona Lisa taulu kertoo ainakin kaksi asiaa ja toinen niistä on se, että kaikki tulee yhdistymään yhdeksi ja samaksi saman tiheyden omaavaksi energiaksi eli luojaksi.

Tuon asian Leonardo sai Mona Lisaan, kuvaamalla itseään naisellisesti taulussaan.

Egyptiläinen hedelmällisyyden Jumala on AMON

Jumalatar taas on ISIS, jota esittävän ikivanhan kirjainkuvan nimi muinoin oli LÌSA

AMON L'ISA =

Lisäksi hän maalasi Mona Lisan vasemman puoleisen taivaanrannan selvästi alemmaksi kuin oikean puoleisen eli ensin maan pinta on vasemmalla alempana ja sitten oikealla ylempänä.

Ja tässä hän kuvaa sitä miten maan pinta liikkuu kiihtyvällä vauhdilla poispäin maapallon keskipisteestä, koska kaikki maapallonkin atomit ovat laajenevia energiakeskittymiä, joiden ulospäin työntyvillä energia-aalloilla on myös hiukkasluonne.

Ja näin atomit työntäessään toinen toisiaan poispäin maapallon keskipisteestä, saavat maapallon keskelle aikaiseiseksi lasketun kaltaisen paineen

ja sen lisäksi tuo laajeneminen kertaantuu maan pinnalle tullessa niin paljon, että maan pinta liikkuu poispäin maapallon keskipisteestä kiihtyvällä vauhdilla.

ja tuota tietoa/salaisuutta Mona Lisa on hymyillyt salaperäisesti koko ajan ja mikäpä on ollut hymyillessä, kun ihmiset ovat kehitelleet mitä ihmeellisimpiä simsalapimteorioita siitä miten maailmankaikkeus muka toimii.

;):)

Ja minä poika se olen iskenyt teille silmää ja luvannut ommella keisarille oikeat vaatteet täällä Kuopiossa, jonne niillä nobell rahoilla rakennetaan energiakeskus, jonne ihmiset jotka haluavat auttaa apua tarvitsevia ihmisiä ympäri maailmaa, voivat tulla lataamaan omia energiavarojaan.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Tämän voisi siirtää jo aivan alkutekijöissään "vapaa sana" -palstalle sikäli kun aihealueen "kemia, fysiikka ja matematiikka" kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Mikäli tämä kääntyy lähemmäksi etymologiaa niin "muut tiedeaiheet" olisi sitten varmasti parempi paikka.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos saisit tietää ymmärrettävästi, miten maailmankaikkeus toimii, niin sinustakin tuntuisi miltei siltä.

;):)

Kultainen leikkaushan esiintyy kaikkialla luonnossa.

Entäpä kun atomit laajentuessaan laajenevat maapallon pinnalla nopeammin kuin maapallon keskustassa, jossa ympärillä olevat atomit laajenevat myös?

Laajenevatko atomit kerroksittain 1,618 kertaa nopeammin, mitä ulommas maapallon keskeltä tullaan.

Entäpä, onko siinä selitys sille, että luonnossa esiintyy kultainen leikkaus toistuvasti?

Vaikuttiko ja vaikuttaako tuo atomien jatkuva laajeneminen niin, että tuo kerroin/jako on tuon 1,618

;):)

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19804
daffy duck
Mona Lisa hymyilee siinä maalauksessa siksi kun se on just saanut, ei naiset muuten hymyile

Aika rajoittuneet ovat hänen kokemuksensa naisista?

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Vierailija

Jukteri, nyt se mopo ei enää ole pellon pientareella. Se on karannut jo pitkälle lepikkoon. Käypä hakemassa se sieltä, ja jatka rauhallisemmalla tahdilla.

Mona Lisa oli prostituoitu ja hänellä oli kuppa syönyt ja mustuttanut hampaat, siksi hymyili sillä tavalla. Asia on varmistettu kun Liisa on kaivettu ylös haudasta.

DedMoroz
daffy duck
Mona Lisa hymyilee siinä maalauksessa siksi kun se on just saanut, ei naiset muuten hymyileAika rajoittuneet ovat hänen kokemuksensa naisista?

Ja sulla taitaa olla aika rajoittunut käsitys huumorista?

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19804
daffy duck
DedMoroz
daffy duck
Mona Lisa hymyilee siinä maalauksessa siksi kun se on just saanut, ei naiset muuten hymyile

Aika rajoittuneet ovat hänen kokemuksensa naisista?

Ja sulla taitaa olla aika rajoittunut käsitys huumorista?

Tai sitten ei
Taisi olla vain tyylinäyte leveästi hymyilevästä naisesta, joka ei ollut just saanut.
Tai ehkä huomasin kuinka usein palstamme naishenkilöt päivittäin hymyävät.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Wai soo. Ruskea-Taneli on saanut innokkaan fanin. Vinski-koodi oli muuten ihan näppärä kirja, mutta *tärisee* se juoni oli niin tyyh-mä! Miten muka Da Vinciä vuosikausia tutkineet tyypit eivät olisi oivaltaneet tiettyjä taiteen perusasioita jo aikaa sitten? Viimeisessä ehtoollisessa nainen? Puaa.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Ihan viime aikoihin asti uskottavin selitys Mona Lisasta oli, että hän oli oli maalattaessa raskaana.

Analysoitaesa maalausta ihan viime aikoina katsoen sitä eri kulmista, on huomattu, että se näkyykin eri tavoin eri kulmista. Tämä oli siis Leonrardon suuri kikka. Kun maalauksia on kaksi, on siis mahdollista myös smanaikaisesti nähdä kaksi eri Mona Lisaa. Nykytekniikalla kuvakulmat voidaan myös järjestää sarjaksi, jolloin saadaan ilmettään jatkuvasti vaihtava Mona Lisa.

Riippuu siis näkökulmasta, mistä katsoo, sehän on yleinen asia elämssä ja
myös politiikassa. Italiassa renesanssin lopulla oli monta näkökulmaa, ja jotkut myös vaihtoivat näkökulmiaan sujuvasti. Näin Leonardo da Vincin Mona Lisa antaa näkökulman itse suureen elämään ja sen tapahtumien ja tekojen tulkintoihin ja tarkoitusperiin eli motiiveihin. Kuten tämä viimeisin Lontoon juttu.

Vanhan ajan perussuomalaine luki tietenkin Muna-Liisa, mutta siitä ei sentään ole kyse, eikä myöskään mainittu perussuomalaine ole sama asia kuin sillä nimellä nykyään rekisteröity puolue.

Nimestä minä johdan lähinnä Sam Liona tai Sama Lion. Tarkoittaa siis
leijonien joukkoa. Ehkä Leonardolla oli jotakin tietoa jmyös leijonista, laumassa. Jos siis nähdään yksi naarasleijona, luultavasti lähellä on suunnilleen puolen kymmentä muuta naarasleijonaa. Ja ne ovat hiukan eri näköisiä kaikki. Toisaalta, kummassakin nimessä toinen osista on
maskuliininen. Ja onhan niin, että leijonalaumassa tyypillisesti on kaksi urosta. Renessanssin lopulla myös Machiavelli kirjoitti teoksen Ruhtinas.
Leonardon mallissa toimivin muoto onkin kahden vallan käyttäjän yhdelmä. Siis hallitsijan ja visiirin, kanslerin eli pääministerin yhteistyö.
Näin se on toiminut myös historiassa. Pelottavinta ilmenemistä Hitler
ja Göring. Stalinin järjestelmässä ei koskaan varsinaisesti päästy kahteen vallan käyttäjään. - Historiasta myös kaksi konsulia Roomassa.

Kaksi laumatonta urosta mieluiten yrittää ottaa vallan laumassa, jossa on vain yksi uros, ja jo vanheneva. Valta otettua voitetutn pennutkin poistetaan. Semmoista valtataistelua se oli Italiassakin. Saksan natseissa puolestaan vanha valtauros oli SAn johtaja Ernst Röhm. Hän se aiakaan oli löytänyt myös Hitler-pennun. Siten nuoret urokset Hitler ja Göring poistivat vanhan uroksen, ja myös joukon pentuja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat