Seuraa 
Viestejä45973

Sanoisin, että jos pitää etsiä 90-luvun lopun ja 2000 luvun suurin mullistus, se on tehokkaan, toimivan ja edullisen INTERNETIN kehittäminen ihmisten tarpeisiin.

Jos halajaa tietoa opiskeluaan varten, mitkä tahansa kurssimateriaalit- lähes- löytyvät, vaikkakin paloittain, mutta sinnikkäästi googlettamalla jottei tarvitse aina hankkia kurssikirjaa oli oppiaste mikä vain.

Jos on ujo persoona tai kotonaviihtyvä tai ei vain pidä baareista ja etsii kumppania, internetin lukuisat chatit jeesaavat siinä. -Jopa ulkomaille saakka, ennen moinen ei olisi tullut kuuloonkaan kuin hitaalla kirjeenvaihdolla. Sekä muut ihmisuhdesaitit mahdollistavat kaikkien ja kaikenlaisten ihmisten tutustumisen ja jopa kaukaisempien ihmissuhteiden luomisen virtuaalisti.

Jos harrastaa jotain erityisempää- kuten minä vaikka perhosia, kemiaa tai appiukko prätkiä eli kunnon moottoripyöriä, tai vaikka musiikki- ja hifiharrastetta ja näihin liittyviä saitteja löytyy netistäpilvin pimein. harrastelijoille- minkä vain löytyvät uusiimmat tiedot että mikä lentää tai mikä on pisin matka joka on tehty ym. Tai mitä kaikkea orgaanista synteesiä voi kotona tehdä laillisesti.

Internet on mullistanut uudemman ja nuoremman sukupolven sosiaalisuuden ja harrastemahdollisuudet tavalla, joka valtava asia.
Sanoisin, että internet on psykologis-sosiaalis-teknisesti, ja tieteellisesti, sekä harrasteellisesti valtavan tiedon- kaiken mitä on ja on oleva- lähdeaittana 90-2000 luvun suurimpia keksintöjä. Keksintö joka niputtaa kaiken muun olevan yhteen. Onko muiden mielestä näin?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat