Seuraa 
Viestejä45973

Itseäni askarruttaneet asiat:

1) Jos onnistuisimme tekemään laatan tai luomaan muunkaltaisen viestin/viestityskeinon, joka todennäköisesti tulisi säilymään tuhansia vuosia ellei miljoonia ja laittaisimme viestin, jossa kerrotaan, että jos ihminen onnistuu joskus hallitsemaan aikaa ja matkustamaan ajassa taaksepäin, olisi hänen tultava tiettyyn paikkaan tiettynä vuotena ja tiettynä päivänä, niin eikö meille selviäisi jo tuolloin tuleeko ihminen koskaan keksimään keinoa, jolla aikaa voidaan "manipuloida"?

2) Jos meillä olisi aikakone käytössä ja lähettäisin esim. kynän sekunnin päähän nykyhetkestä, eikö kynä häviäisi näkyvistä ja "eläisi" sekunnin meistä jäljessä eli tavallaan toisessa todellisuudessa?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näkikös kukaan sitä, kun joku aika sitten Turussa mainostettiin bussien kyljissä ja jossai että siellä on tehty aikakone ja sinne haettiin ihmisiä nettihakemuksella.. Ne oli lähettäny banaanikärpäsiä menneisyyteen tai jotain.. Nyt ei toimi enää sivustot eikä mitään ja ei mitään oo kuulunu. Kusetusta, sillä turussa ei ikinä keksi mitään. except sinappi.

Kyllähän tuo onnituu! Täytyy vain valmistaa keinotekoinen "musta aukko" ja sitten ns "mystistä ainetta" joka pitää aukon suut auki ja estää sitä musertumasta. Sen jälkeen ollaan jo aika lähell tavoitetta !

Tuota noin, kaikki nykyisin tuntemamme edes kutakuinkin fysiikan lakeja noudattavat potentiaaliset aikakoneet voivat viedä menneisyyteen vain korkeintaan koneen rakentamisen ajanhetkeen (kuten Kip Thornen Einstein-Rosen siltaan perustuva vehje).

Eli koneen täytyisi olla olemassa jo ennen sitä laatassa mainittua tapaamishetkeä. Vastaus on siis, saattapi onnistua tai sitten ei. Eli sinun on varminta kaivertaa laattaan hyvin kaukana tulevaisuudessa oleva tapaamispäivämäärä.

Tavallaanhan ensimmäisen aikakoneen keksi Guglielmo Marconi (1874-1937), joka rakensi ja patentoi Lontoossa vuonna 1896 ensimmäisen sähköisen lennätinlaitteen, eli ensimmäisen ”radion”. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että meidän nykyihmisten ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin lennähtää valoa nopeammin hieman yli 100 valovuotta tuonnemmaksi ja hepskukkuu: kuulemme Marconin ensimmäiset ”eetteriin” puhumat legendaariset sanat. Siis aikakone on jo keksitty! Puuttuu vain, että joku valmistaisi ja rahoittaisi sen…

Henkka kirjoitti: "Ei millään onnistu, sillä liikkeestä erillistä aikaa ei ole olemassa."
Toivottavasti et ajatellut, että olin tosissani...

PS: Vastauksesi on vastaus myöskin ns. "Fermin paradoksiin"!
Eli olet täysin oikeassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat