Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Minusta tällainen härveli on paljon vaarallisempi kuin väitetään.
http://www.bugsweeps.com/info/elec_hara ... l_beam.gif
Ja vaarallinen. Jos tuo joutuu vaikkapa jonkin diktaattorin käsiin, sitä voidaan käyttää ihmisten joukkopaistamiseen suurissa mielenosoituksissa joissa porukka pakkautuu isoksi ihmismassaksi.

http://www.globalsecurity.org/military/ ... v-mads.htm
Eikö tämä ole teistä vähän moraalittoman oloinen laite puolustuskäyttöön? Näyttäis olevan kuin suunniteltu rajoittamaan ilmaisu- ja sananvapautta.

Kommentit (12)

Toope
Seuraa 
Viestejä24743
Liittynyt23.7.2006

Cool! he-he-he...

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Ei ihme että jenkkilä on taantumaan päin, jos tuo on parasta mihin pystyvät! Mikroaaltoaseet ovat vanhaa kylmän sodan kamaa. Tuollaisen nyt osaisi valmistaa vaikka RYSSÄ !

Neutroni
Hannibal the kannibal
TUOMMOISIA puolen tusinaa Suomen poliisillekin, kun prekariaatit
taas Vappuna kasaantuvat Makasiineja polttamaan, tuntevatpahan
OMASSA perseessään, miltä tuli maistuu !!!Entäs sitten kun KOMUKAT ottavat taas vallan ja alkavat grillata oikeistolaisia jotka vastustavat "kansan yksimielistä päätöstä" yksityisomaisuuden sosialisoinnista.

NOH...noin ei tietenkään tapahdu ... mutta, lopettelin juuri aamiaiseni
ja näin veren sokeri taas normaalilla tasolla lievennän hieman aamu-
äreistä lausuntoani... mutta laittomien mielenosoitusten hillitsemiseen
laite on oiva, ampuminen aiheuttaa aina mielipahaa kansanjoukoissa
ja vesitykit tuovat mieleen sosialismin kasvatustuskeinot !

Hannibal the kannibal
JUST oikein KOMUKOILLE, tietysti VIELÄ parempi olisi nappi otsaan !

Millainen ihminen olet hannibal kun toivot toisille ihmisille tuollaista ja mistä syistä? ehkä ajatuksistasi Stalinin vainoista, mitä kommunismi ideologian ajanjaksona venäjällä tehtiin? onko ne teot ideologian vai ihmisten tekemiä.

jos siis sinun haaveistasi tulisi totta, olisiko sinun kannattamasi ideologia yhtään sitä parempi, vai olisiko kyse sittenkin enemmänkin itse ihmisestä?

millainen ihminen siis sinä todella olet, jos vielä itsepetoksessa kuvittelet olevasi parempi kuin keitä olet valmis tuomitsemaan.

Moose
Seuraa 
Viestejä203
Liittynyt2.5.2007

Mieluummin tuolla kuin kumiluodeilla. Ei sillä oikeasti saa ihmisiä paistettua. Taajuus on niin kova, että säteily tunkeutuu vain ylimpään pintasolukkoon. Tätähän oli demottu toimittajajoukkoonkin.

ps. onpas typerää vastailla vanhoihin viesteihin

kW MW GW - kWh MWh GWh - µ º • ø ¼ ¾ ¹ ² ³

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat