Seuraa 
Viestejä45973

Niin itse juo vasta toista pan.. mukillista, olisikohan syytä vähentää?

Toisaalta kofeiiniriippuvaisena on hyvä olla, Kuinkas muilla?

Sivut

Kommentit (48)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
henkka
Entä näin illalla, vieläkö kahvi maittaa, vai täytyisikö olla konjakkia joukossa?

Ei kiitos. Muuten tämä Mummo kiekuu ja kukkuu koko yön kuin hullu käkikello kaapinpäällä. Liian kofeiinikasta

"Ei kiitos. Muuten tämä Mummo kiekuu ja kukkuu koko yön kuin hullu käkikello kaapinpäällä. Liian kofeiinikasta."

Olenkin joskus katsellut näitä Mummon viestien kellonaikoja ja ihmetellyt, mihin aikaan vuorokaudesta mummeli oikein nukkuu?

Kofeiiniaddikti ilmoittautuu täältä - heps!

Kahvituttaa päivittäin, jotakuinkin 2 pannullista päivässä yhteensä, joka tarkoittaa käytännössä keskimäärin n. 1,5 - 2 litraa mustaa ja vahvaa kahvia jokaikinen päivä. Yöllä ei tule uni simmuun jos ei saa paria kupillista ennen nukkumaan menoa, muuten iskee vierotusoireet.

Tumma paahtoinen, varsinkin parisiennepaahto ei aiheuta niin voimakkaita gastrointestinaalisia häiriötiloja (lue: vatsavaivoja). Kerran piti käydä sairaalassa että tämän opin..

Terveisin,
Ananda, joka täyttää kofeiinin aiheuttaman päihtymystilan diagnostiset kriteerit (DSM - IV) useasti päivässä.

Ah Ananda tervetuloa joukkoon, mitäpä olisi elämä ilman kupposta, silloin tällöin. Olisipa tuota konjakkiakin aina saatavilla!!

Onpa tuolla tieäremiehellä noita elämään jääneitä lausahduksia, tulee ihan nykänen mieleen: Ehkä otin, ehkä en.

Niinkuin tuo taiteilija tuolla sanoi, nuo pornoilijat ärsyttää: Otetaan siis kuppi kuumaa, ja haetaan joku aihe, niin potit saadaan pois tuolta vasemmalta.

Hannibal the kannibal
Narkkarikansan puhetta.

En ole vielä tavannut ihmistä jolla ei olisi jotain riippuvuutta. Enkä nyt tarkoita vitaliteetin kannalta välttämättömiä happea ja vettä.

Ikävää vain se että valtaosa meistä ihmisistä ei aina tiedosta omia riippuvuuksiaan. Niitä kun voi olla niin kovin monenlaisia: meikkaus, autot, seksi/irtosuhteet, ihmissuhde, uhkapelit, virtuaalipelit, internet/sähköposti, televisio, chatit, kännykkä, roskaruoka, karkit, urheilu (pakonomainen ja liiallinen liikunnan tarve), laihduttaminen, narsistinen itseihailu/jatkuva kanssaihmisten halventaminen (tuli sinusta, Bushmanista mieleen).. etc.. jatka joukkoa.. you name it, they have it..

..näiden klassisten lääkkeiden, huumeiden, tupakan, kahvin, alkoholin ja muiden riippuvuutta aiheuttavien kemikaalien lisäksi..

Jos ei juo kahvia tai olutta/siideriä, eikä tupakoi, niin suomalaisessa yhteiskunnassa on välillä hankalaa.

"Mennäänkö kahville?"
"..."
"No, käydään sitten kaljalla joskus?"
"..."
"Lähde nyt edes tupakalle seuraksi?"

Muita paheita löytyy, mutta nuo "yhteiskunnan normit" eivät koskaan oikeen istuneet. Kai sitä jotain on menettänyt, kun on jäänyt noista kulttuureista paitsi, mutta eiköhän tässä puolensakin ole. Toivottavasti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat