Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämä Yhdysvaltojen hallinnon omistama alue Nevadan eteläosissa herättää paljon keskustelua. Huhut siitä, että Area 51:lle olisi joskus pudonnut ufo, ja siksi alue olisi muutettu ehkä koko maailman vartioiduimmaksi paikaksi. Tämä ufojuttu sai ehkä alkunsa ns. Roswellin tapauksesta.

Roswellin tapaus on nimitys New Mexicon autiomaassa, Roswellin kaupungin lähellä vuonna 1947 tapahtuneesta ufoksi väitetyn esineen maahansyöksystä. Virallisen selityksen mukaan kyse oli Yhdysvaltain armeijan säähavainto- tai tiedustelupallosta.

Tässä osoitteessa on video "alienin" ruumiinavauksesta: http://video.google.com/videoplay?docid=-5830866813023883728
Siitä voivat kaikki päätellä, onko kyseessä oikea avaruusolio vai kenties joku muovinen nukke.

Jotkut väittävät, että alueella suoritetaan armeijan salaisia testejä. Huhutaan, että siellä testattaisiin painovoimaa kumoavia laitteita(ei siis lentokoneita, vaan jotain ihan muuta). Eräät tutkija näkivätkin nopeasti liikkuvia valoja ollessaan vakoilemassa aluetta.

Kuka tietää, mitä alueella todellisuudessa tapahtuu? Mutta kuten jotkut sanovat: The truth is there somewhere.

Tässä vielä pari kuvaa alueesta:

Yökuva läheiseltä vuorelta

Ilmakuva kiitoradoista

EDIT: Taisipa tuossa tulla paha virhe. Siellä kuulemma testataan laitteita, jotka ovat paljon salaisempia, kuin armeijan jutut.

Sivut

Kommentit (62)

"Area 51":sta on paljon legendaa, sen aloitti Klass-niminen tv-toimittaja
aikoinaan kertomalla tuosta ufojutusta Las Vegasilaisella kanavalla.

Nimi tulee yksinkertaisesti ao. karttalehden numerosta.

Siellä testataan varmuudella uutta ja salaista huipputekniikkaa, mutta
ufo-jutut ovat ufojuttuja !

Roswell on osoitettu 100% keksityksi, tuona päivänä jolloin ufo muka
putosi, ei tapahtunut yhtään mitään, ei edes auto-onnettomuutta, jopa
tarina armeijan säähavaintopallosta on peukalosta imaistu.

Tuolla Area51:ssä ei ole ollut vuos kausiin muukalaisia mutta disinformaation jyllätessä salaiset projektit eivät pane pahakseen vaikka niin väitetään.

Utahin Area 6413 eli White Sandin Green Riverillä sijaitsevalla ohjusten testialueella on nähty kummia jo pitkään. Ja hei, 64-13 = 51. Tämä todistaa kaiken vai mitä ufohörhöt?

Kovin on ihmismäinen tuo "alien". Esimerkiksi sormet, varpaat ja korvat näyttivät olevan lähes identtisiä meihin verrattuna. Aikamoinen sattuma, että noinkin samanlaiseksi on kehittynyt tuo kaljamaha-alien...?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30507
Liittynyt16.3.2005
Phoneman

Jotkut väittävät, että alueella suoritetaan armeijan salaisia testejä.No varmasti suoritetaan. Armeijoilla nyt vain on tapana salata kaikkea mahdollista vainoharhaisella vimmalla, sellaistakin minkä salaamisesta ei ole mitään todellista puolustuksellista hyötyä.

Huhutaan, että siellä testattaisiin painovoimaa kumoavia laitteita(ei siis lentokoneita, vaan jotain ihan muuta).Kuten esimerkiksi pöytiä?

Eräät tutkija näkivätkin nopeasti liikkuvia valoja ollessaan vakoilemassa aluetta.Miten mystistä, että sotilaslentokentän läheisyydessä nähdään pimeään aikaan nopeasti liikkuvia valoja. Ehkä Siriuksen kaverit ovat opettaneet jenkeille, että lentokoneeseen voi ruuvata lampun. Ei sellainen oivallus voi mitenkään syntyä ihmisen päässä.


Kuka tietää, mitä alueella todellisuudessa tapahtuu? Mutta kuten jotkut sanovat: The truth is there somewhere.

Veikkaan, että alueen sotilaallinen johto nyt ainakin. Tuskin se sen ihmeellisempää on kuin suurvallan armeijan kohellukset yleensä. Epäeettisiä juonia vihollistensa pään menoksi ne siellä juonivat.

Mistä tollasiakin huhuja on lähtenyt liikkelle että siellä olisi maan ulkopuolista elämää/UFOja? Mitä nyt olen lukenut niin oletan että siellä vaan testataan uusia prototyyppejä lentokoneista, muista vempeleistä. Jos jossain on joku paikka, missä nyt säilytettäisiin esim. UFOja niin en usko että edes tietäisimme siitä ja onhan tuosta Area 51 yhdysvaltain hallitus ihan julkisestikin puhunut, kun se alkoi olemaan ihmisille niin suuri mielenkiinnon kohde.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30507
Liittynyt16.3.2005
Loptio
Onkos jenkit muuten jo myöntäneet virallisesti Area 51:n olemassaolon?

Miten tuollaisen sotilasalueen olemassaolo myönnetään virallisesti? Onko Suomen valtio myöntänyt virallisesti Säkylän varuskunnan olemassaolon? Ei niistä varmaan mitään listaa laiteta joka maanantaiseen lehteen, mutta tuskin kukaan vakavissaan on koskaan kieltäytkään armeijan toimintaa alueella, jonka armeija eristää ja jota se vartioi. Varsinkin kun kyseessä on jumalattoman laaja alue joka näkyy miljoonassa satelliittikuvassa ja jonka liepeillä käy jatkuvasti norkoilemassa väkeä, joka käännytetään pois.

Alueella on todennäköisesti ainakin kehitetty ja testattu vakoilukoneita USA:n tiedustelun ja ilmavoimien puolesta. Ei ole kovinkaan suuri ihme, että supervallan tiedustelukoneiston hienoimmat helmet pidetään pimennossa niin hyvin kuin mahdollista. Huippumodernit lentovekottimet on myös mukava sotkea lentäviin lautasiin.

Loptio
Onkos jenkit muuten jo myöntäneet virallisesti Area 51:n olemassaolon?

Vaikka USA tai esimerkiksi Britannia eivät kiellä tiettyjen tiedustelullisten elementtien olemassaoloa, ei heidän tarvitse niitä sen kummemmin mainostaakaan. Ei NSA:n olemassaolokaan ole enää salaisuus, mutta siitä huolimatta viraston toiminnasta ei paljoa ääntä pidetä.

Kivaa spekulaatiota videosta: Jos se olisi aito, niin miten se olisi päätynyt nettiin? Toiseksi miksei videoita poistettaisi hallituksen tms toimesta?

Loptio
Onkos jenkit muuten jo myöntäneet virallisesti Area 51:n olemassaolon?

He eivät ole sen olemassaoloa kieltäneet, mutteivät myöskään myöntäneet .

henkka
Tuo video tuli jo kymmenkuntavuotta sitten tv:tä ja todettiin jo silloin väärennekseksi..
Ja myös tekijä on jo tunnustanut "pikku pilansa".

Phoneman

Jotkut väittävät, että alueella suoritetaan armeijan salaisia testejä. Huhutaan, että siellä testattaisiin painovoimaa kumoavia laitteita(ei siis lentokoneita, vaan jotain ihan muuta). Eräät tutkija näkivätkin nopeasti liikkuvia valoja ollessaan vakoilemassa aluetta.
Juuri tuolla alueellahan testattiin aikanaan U-2-kone ja blackbird. Varsinkin blackbird aiheutti käyttöaikanaan suuren määrän ufohavaintoja. Se oli aikoinaan käsittämättömän tuntuinen kone jo pelkän nopeutensa takia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat