Seuraa 
Viestejä45973

Rotat jättävät jo uppoavan laivan !

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/6575089.stm

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
.
Seuraa 
Viestejä847

Kyllä M$ tietää ettei kaikki ohjelmistojen valmistajat päivitä heti vistaan.
Muistan hyvin kun XP jälkeen eräs automaatio firma ilmoitti että ennen service packiä ei päivitystä tule. Alkuperäinen versio oli yksinkertaisesti niin betaversio.

Microsoftin vastaus tuohon on, että service pack julkaistaan heti ensi tilassa. Eri asia sitten, että korjaako se päivitys yhtään olennaisia vikoja

Mielenkiintoista tässä tilanteessa kuitenkin on se, että nyt kun Microsoftilla on yhtä lailla ongelmia laiteajureiden kanssa, niin muut vaihtoehtoiset käyttöjärjestelmät pääsevät ottamaan kaulaa umpeen ja pelaamaan samalla tasalla.

Jos nyt lähtisin promotoimaan jotain käyttöjärjestelmää, niin ensimmäiseksi pyrkisin vaikka lahjomalla ja kiristämällä kampeamaan laitevalmistajilta ajureita ja integroimaan niitä osaksi käyttistä.

Kun laitteet pelaavat kunnolla, niin käyttäjät ovat tyytyväisiä ja silloin voi alkaa pelaamaan muilla eduilla, kuten vaikkapa koodin avoimuudella ja halvalla hinnalla.

Microsoftin asiantuntija kertoi eräässä palaverissa, että heillä on noin 30.000 palvelinta jatkuvasti pommittamassa omia käyttöjärjestelmiään ja etsimässä niistä aukkoja. Kun aukko löytyy, se tutkitaan ja korjataan.

Olen käyttänyt Microsoftin käyttiksiä MS-DOS 3.0:sta lähtien ja täytyy sanoa, että NT4 ja viimeistään XP toivat hietokoneen käytöstä iloa. 95 ja 98 olivat sellaisia härveleitä, että siihen aikaan vielä ohjelmoijana ja tuki-ihmisenä tuli revittyä hiuksia päästä.

Nykyiset Windows Server 2003 ja AD:tä hyödyntävät palvelinsovellukset esim MS SQL Server 2005 sekä työasemapuolella XP ja Officetuotteet toimivat erinomaisesti.

Tosin nekin voi rakentaa ilman tietoa ihan päin p..ttä.

Yksi tärkeä asia, joka tukee MS tuotteita, on se, että niistä ymmärtäviä huippuluokan asiantuntijoita on maailmalla todella paljon.

.
Seuraa 
Viestejä847

No M$ saa sanoa mitä tahansa.
NT4 ja W2K ovat M$:n parhaat käyttikset.
Ei kunnon käyttis voi olla pelimoottori

Olen kanssa sitä mieltä, että kunhan lastentaudit on ajuri-rintamalla saatu kuntoon, tulee Mäsä lyömään itsensä läpi. Duunissa kaikki softat pyörii kumminkin siinä ja kaikki koneet tulevat vuoden vaihteessa Vista esiasennnettuna, joten ei vielä kuolinkelloja tarvitse soitella.

Jotain eroosiota uuden omaksumisessa saattaa yritysmaailman puolella olla, kun tuo aikajänne on 10 vuotta tai ylikin.

Kaiken kaikkiaan duunia on tiedossa uutta testaillessa, pakollinen hymiö.

Toimii, kun sinulla on yksi mac. Pistäpä 100 verkkoon ja huomaat, että palvelinpuolelle alkaa ilmaantua tukea antamaan Windows-palvelinkalustoa

master_bates
Hetki sitten macin ostettuani ei tulisi mieleenkään vaihtaa pc:hen enää koskaan.

Sama minulla, tosin macci ollu jo 1,5 vuotta. Leopardia odotellessa

Mikä helkatin "käyttöjärjestelmä" Käyttöympäristohän tää on. Mikki$softaa käyttää jotain noin 80% tietokoneen käyttäjistä. Mulla on tosin kolme palvelinkonetta Linuxilla, mutta en niillä tee mitään. Tuolla ne vaan palvelee. Mitä hittoa palvelee???
Mulle riittää se, että järjestelmät toimivat. Ihan sama, että millä alustalla. Mulla ei ainakaan ole ollut mitään ongelmaa noitten palvelinkoneitten osalta. Silloin tällöin sudotan päivitykset ja siinä se.

Itse käytän edelleenkin Win98Se ympäristöä. En lähde huuhaa Vistaan, en edes XP ympäristöön. Kaikki toimii, siis miksi vaihtaisin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat