Seuraa 
Viestejä45973

Tuolla uutissivulla oli juttua tästä. Ainahan noita mielenkiintoisia kohteita löytyy, mutta tämä kyllä taas hätkäytti. Olisiko kyseessä jokin optinen vääristymä vai mikä? Gravitonaalinen omituisuus? vai onko kyseessä sittenkin vain yksi Jumalan luomista mysteereistä.

Sivut

Kommentit (27)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Sen verran aavistan, että suihkuttava ydin taitaa vaappua. Mutta sitä en ymmärrä voiko tähdellä olla noin voimakasta akselin vaappumista. Ilmiössä tähti on siis kaasukartioitten uuman kohdalla ja me katsomme ilmiötä aivan sivusta. Voisikohan se/ne olla jonkin kaksoistähden mekanismi, jossa tähdet ovat hyvin lähellä toisiaan ja niillä on yhteisen mekanisminsa "vaappumisakseli", joka suuntaa kaasuja.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Enpä muista nähneeni avaruudesta otetun geometrisesti noin symmetristä kuvaa monestakaan kohteesta. Kaunishan tuo on kuin jalokivi, mutta tällä hetkellä uskoisin kyseessä olevan pikemminkin Lovemachinen arvelema optinen vääristymä tai sattuma, joka ei kuulu normaalimalleihin näissä tapahtumissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
luxlapis
Seuraa 
Viestejä553
Lovemachine
Tuolla uutissivulla oli juttua tästä. Ainahan noita mielenkiintoisia kohteita löytyy, mutta tämä kyllä taas hätkäytti. Olisiko kyseessä jokin optinen vääristymä vai mikä? Gravitionaalinen omituisuus? vai onko kyseessä sittenkin vain yksi Jumalan luomista mysteereistä.

Se selviää, kun vain ajat sen tähden virtuaalimallin, sillä sehän on reaalinen malli tähdestä, koska tiedemiehillä on jo kaikki mahdolliset parametrit tähden tähteydestä:
http://www.tiede.fi/uutiset/uutinen.php?id=2922

Tieteellä ei ole enää mitään selvitettävää, joten kun vain nyt lisätään tuohon tähtisimulaation myös neliöllinen lauseke, niin kaikki on jälleen hyvin, eikä tiedemiesten tarvitse välittää edelleenkään mitään älyllisestä kaikkeudesta.

Näättää osittain diffraktiokuviolta. Tulee mieleen, että tähti on jonkinlaisessa pilvessä, joka synnytttää tähdestä ulos syöksyvän aineen kanssa kuumia törmäysrintamia.

Omituisen näköinen kuvio kuitenkin.

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1313

tollanen tiimalasimainen lojaus.. kahteen suuntaan possahtanu.
Meinasin postata jo aamulla, mutta ajattelin että tehköön joku muu sen.. =)

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643
Dredex
Toisin sanoen tuo voisi olla tiimalasin muotoinen kappale, jota katsotaan sivulta.

Jep. Sellaista tarkoitin.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Onko tälle löydetty jo oikeaa selitystä? Kiinostaisi kovasti tietää mistä oikeasti on kyse, esim. onko tuo kuvio ikuinen vai häviääkö se vuosien myötä.

tai sit toi o vaan todistus älystä jossain päin universumia ... toi voi olla vaik joku kaukoputki mikä o kvasarin edessä ja se vääntää kuvan kvasarista tollaiseks

Ajatukseni mukaan näkyvä maailmankaikkeus työntyy poispäin yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja me kohtaamme vastaan tulevia energia-aaltoja, joissa olevat energiatihentymät ovat liikkuneet valtavan tyhjyyden läpi kenties satoja miljardeja vuosia.

Jos tuollainen vastaan tuleva energiatihentymä menee tähden läpi, saattaa se hyvinkin saada aikaan tuollaisen ilmiön.

Onesimple

;):)

Vastaan tulevia energiakeskittymiä ei voi nähdä tai niistä avautuvat energia-aallot kyllä havaitaan, mutta ei olla osattu yhdistää niihin.

Eli osa ns. taustasäteilystä on peräisin näistä vastaan tulevista energiatihentymistä.

Taustasäteilyhän on äärimmilleen venynyttä ja pakkaantunutta.

No vastaan tulevissa galaksien jäännöksissä saattaa olla vielä pitkä ikäisiä tähtiä ja onhan siellä galaksien keskustojen jättimäiset mustat aukot, joista avautuu energia-aaltoja.

Ja nopeus jolla kyseiset energiatihentymät meidät ohittavat on sitä luokkaa, että niistä avautuvat energia-aallot ovat tietysti erittäin paljon sinisiirtyneitä ja energia-aallot jotka tulevat meitä kohti jo ohittaneista energiatihentymistä, ovat tietysti erittäin paljon punasiirtyneitä.

Loogista, yksinkertaista ja kaunista.

Onesimple

;):)

Jos kohtaisimme vain vastaan tulevia energia-aaltoja ja niissä olevia energiatihentymiä, ja jos ilmiö selittyy ylläolevalla tavalla, voisimme päätellä siitä mihin suuntaan olemme menossa.

Vaan kun ajattelee että näkyvän maailmankaikkeuden energiakeskittymät ovat kenties peräisin astetta isomman aineen kokoluokan galaksista, jota kohti tulee useista eri astetta isomman aineen kokoluokan galakseista energia-aaltoja, niin silloin pitää ottaa huomioon se että kohtaamme useasta eri suunnasta tulevia energia-aaltoja, joissa on paljon vanhempia galakseja kuin oman näkyvän maailmankaikkeuden galaksit ovat.

Onesimple

;):)

Kun tuota kuvaa katsoo "suurennuslasilla" eli käyttää ohjelmaa jolla voi ikäänkuin mennä lähemmäksi ilmiön keskustaa, huomaa miten ydinkeskustan kirkaskin alue on tiimalasimainen.

Kuvassa erottuu myös kaksi aaltorintamaa kumpaankin suuntaan.

Onesimple

;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat