Seuraa 
Viestejä45973

Pitkäkestoinen työ masentaa
9.7. KS/P Terveys

Yli viisi tuntia saman työn ääressä tekee ihmisestä
masentuneen ja aiheuttaa univaikeuksia, kertoo Metsässä tehty laaja nolla-tutkimus.

Havu-yliopiston kolmen vuoden tutkimuksessa selvitettiin
tylsämielisen ihmiskehon käytön haittoja maailmassa.
Tutkimukseen osallistui 2 111 000 000 työntekijää, jotka työskentelivät
myynnissä, asiakaspalvelussa, tilintarkastuksessa ja suunnittelussa ja politiikassa kirjoitti urantialainen ErevTov-bladet-lehti verkkosukkanumerossaan.

Pitkäaikainen ihmiskehon tylsä käyttö aiheuttaa fyysisten vaivojen kuten silmävaivojen ja selkäkipujen lisäksi myös masennusta, levottomuutta ja haluttomuutta sekä unettomuutta ja väsymystä. Erityisesti itsetuhoisuus lisääntyi merkittävästi mitä tylsämielisemmin ihminen käytti kehoaan. 0-tutkimuksen mukaan jo tunti kehon ääressä on raja, jonka jälkeen ongelmat alkavat.

"Tulokset osoittavat, että ihmiskehon järjetöntä käyttöä on rajoitettava
henkisten häiriöiden ehkäisemiseksi", sanoi profeetta Itak
Aamnenis. Tulokset on julkaistu urantialaisessa tieteellisessä
aikakauslehdessä Journal of body medicine.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

"Tulokset osoittavat, että ihmiskehon järjetöntä käyttöä on rajoitettava
henkisten häiriöiden ehkäisemiseksi"

No, henki ei koskaan tylsisty tai häiriinny. Kun tietoisuus on hengessä (yhteydessä henkeen), hengen absoluuttisen häiriötön ja viaton elävyys ja vapaus läpäisee koko organismin, alkaen purkaa vanhaa ongelmavyyhtiä ja lopettaen uuden vyyhdin rakentamisen.

Ongelmat syntyvät keskittymisestä.

Kun tietoisuus on jatkuvasti keskitetty johonkin seikkaan (kuten kouluissa opetetaan tekemään) ihminen alkaa menettää kosketustaan hengissä olemiseen. Sananmukaisesti ihminen alkaa kuolemaan, koska henki ei enää riittävästi läpäise häntä ja hänen tietoisuuttaan, jotta ihminen voisi todella tuntea elävänsä.

Ja mihin ihminen keskittyy, se ihminen on.

Henki on se, mikä on kaiken takana. Tämä tarkoittaa sitä, että henki on kaiken ajattelun, kuvittelun, epäilyn, tyytymättömyyden, huolen, keskittymisen ja ruumiillisuuden takana, kuitenkin käytännössä ruumiin sisäpuolella ja kaikkialla, ja ajoittain (tai oikean 'heijastuksen' vaikutuksesta) ihminen voi tulla siitä tietoisesti tietoiseksi.

Ongelma on vain siinä, että henki on 'ei-mitään' - ei mitään sanoin kuvattavaa -, eikä se johdu mistään. Tämä on täysin käsittämätöntä ja sopimatonta tieteelliselle mielelle ts. länsimaiselle mielelle (koulutustasosta riippumatta)

Vain tyytyväisyys ja nauttiminen on henkistä. Sillä tyytyväisyys tai nauttiminen ei johdu mistään. Tyytymättömyys johtuu aina jostain, mutta tyytyväisyys ei. Jos väität, että olet tyytyväinen tai nautit jokin erityisen asian vuoksi, kyse on todellisuudessa vain siitä, että olet päättänyt, että kohta tulet tyytymättömäksi ja ahdistuneeksi, koska tuo asia katoaa, rikkoutuu, päättyy tai jättää sinut (tai sinä jätät sen, tai hänet). Kaikki, mikä ei johdu mistään, on henkistä, henkeä. Tähän joukkoon kuuluvat niin ikään rauhan, vapauden, kauneuden, ilon, onnen ja rakkauden pilkahdukset ihmisen elämässä.

Tässä siis tuli selvitettyä tämä mysteeri, josta tiedemaailma ei näytä edelleenkään selvinneen. Ja kuten kaikki mysteerit ja "salatieteet", tämäkin on mysteeri tai salatieto vain sille, joka ei ole aidosti kiinnostunut sen avautumisesta ja konkretisoitumisesta itselleen, omakohtaisesti.

Kiitos.

Jussi Ry: No, henki ei koskaan tylsisty tai häiriinny. Kun tietoisuus on hengessä (yhteydessä henkeen), hengen absoluuttisen häiriötön ja viaton elävyys ja vapaus läpäisee koko organismin, alkaen purkaa vanhaa ongelmavyyhtiä ja lopettaen uuden vyyhdin rakentamisen.

>qaz: Absoluuttista on, ongelmaksi en kuitenkaan elämää kutsuisi, elämässä kohdataan kysymyksiä/vastauksia. Lapsena syntyvät "kaikki" kysymykset ja niihin kaikkiin voi aikuisena saada vastaukset.

Jussi: Ongelmat syntyvät keskittymisestä. Kun tietoisuus on jatkuvasti keskitetty johonkin seikkaan (kuten kouluissa opetetaan tekemään) ihminen alkaa menettää kosketustaan hengissä olemiseen. Sananmukaisesti ihminen alkaa kuolemaan, koska henki ei enää riittävästi läpäise häntä ja hänen tietoisuuttaan, jotta ihminen voisi todella tuntea elävänsä. Ja mihin ihminen keskittyy, se ihminen on.

>qaz: Voisitko kertoa tarkemmin tuosta keskittymisen teoriastasi, sinulla kun tuntuu olevan erittäin mielenkiintoisia ajatuksia.

Jussi:Henki on se, mikä on kaiken takana. Tämä tarkoittaa sitä, että henki on kaiken ajattelun, kuvittelun, epäilyn, tyytymättömyyden, huolen, keskittymisen ja ruumiillisuuden takana, kuitenkin käytännössä ruumiin sisäpuolella ja kaikkialla, ja ajoittain (tai oikean 'heijastuksen' vaikutuksesta) ihminen voi tulla siitä tietoisesti tietoiseksi.

>qaz: Niin, sisäpuolella ja kaikkialla yhtäaikaa. Ääretön se - henki - on.

Jussi:Ongelma on vain siinä, että henki on 'ei-mitään' - ei mitään sanoin kuvattavaa -, eikä se johdu mistään. Tämä on täysin käsittämätöntä ja sopimatonta tieteelliselle mielelle ts. länsimaiselle mielelle (koulutustasosta riippumatta)

>qaz: Niin, käsite - on ("ei mitään") - on käsittämätön käsite. On kuitenkin eräs käsite, joka mielestäni kuvaa sanoinkuvaamatonta ja se on - rakkaus - . Siitä ihminen on varmaankin eniten luullut sanovansa/tietävänsä mitä se on, mutta tuo käsite ei siis ole sanoilla kuvattavissa, sen voi vain kokea. Se mitä me puhekielessä kutsumme rakkaudeksi, se on vain sitä kissankultaa.

>Jussi: Vain tyytyväisyys ja nauttiminen on henkistä. Sillä tyytyväisyys tai nauttiminen ei johdu mistään. Tyytymättömyys johtuu aina jostain, mutta tyytyväisyys ei. Jos väität, että olet tyytyväinen tai nautit jokin erityisen asian vuoksi, kyse on todellisuudessa vain siitä, että olet päättänyt, että kohta tulet tyytymättömäksi ja ahdistuneeksi, koska tuo asia katoaa, rikkoutuu, päättyy tai jättää sinut (tai sinä jätät sen, tai hänet). Kaikki, mikä ei johdu mistään, on henkistä, henkeä. Tähän joukkoon kuuluvat niin ikään rauhan, vapauden, kauneuden, ilon, onnen ja rakkauden pilkahdukset ihmisen elämässä.

>qaz: Voidaan sanoa, että esim. tyytyväisyys johtuu (rakkauden)salaperäisyydestä.

Jussi: Tässä siis tuli selvitettyä tämä mysteeri, josta tiedemaailma ei näytä edelleenkään selvinneen.

>qaz: Kiitos, että et pidä itselläsi kaikkea .. mysteerin saloja ... et siis ole saita ... olet ehkä se rohkea rokan syöjä

Jussi: Ja kuten kaikki mysteerit ja "salatieteet", tämäkin on mysteeri tai salatieto vain sille, joka ei ole aidosti kiinnostunut sen avautumisesta ja konkretisoitumisesta itselleen, omakohtaisesti. Kiitos.[/quote]

>qaz: Niinpä, ei avaudu, ellei ole aidosti kiinnostunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat