Seuraa 
Viestejä45973

Sanotaan, että talouksia, joissa ei ole voimassa olevaa tv-lupaa on noin 100 000. Tarkastajia puolestaan on noin 100, jolloin se tekee noin 1 tarkastajan per tuhat taloutta. Mitkä ovat hänen mahdollisuutensa onnistua saamaan salakatselijat kiinni Digiajan Suomessa, jossa tv:t ovat entistä pienempiä, ja joiden viritinosa aina ensi vuodesta lähtien on pääosin laitteen ulkopuolella, puhumattakaan verkkokorteista tietokoneissa ja kännyköissä. Veikkaa tarkastajan puolesta, mitkä ovat hänen onnistumismahdollisuutensa ?

http://media.keskisuomalainen.fi/sunnun ... 7863.shtml

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Minä en aio alkaa maksamaan mitään lupamaksuja. Olenhan pärjännyt näikin jo 40 vuotta. Saatan kylläkin pinota noita vanhoja telkkareita pinoon, että siitä saa sitten lupatarkastaja valkata. Toivottavasti veis kaikki ongelmajätteeksi.

Muutes. Digi juttu taitaa mahdollistaa tuon lähetyksen lopettamisen luvattomille rikollisille. Miten kävikään radiolupien kanssa?

Miksi ne muuten haluis taajuuden tarkkuudella lähettää signaalia. Ihan typerää heiltä. MTV3 formulatkin on ihan typerää. Lopetin sen katseliun. En todellakaan aio ostaa mitään maksullista. Kummallisen vanhanaikaista hommaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat