Seuraa 
Viestejä226

Tuolta Skepsisin palstalta löytyi hauska juttu. Koska vastausten kanssa on vähän niin sun näin niin ajattelin kopioida kysymys tänne tiedepalstalle.
Eli miten on?

"Osoitteessa:
http://video.google.com/videoplay?docid ... ion%3Along
on video jossa ufotutkija Linda Moulton Howe kertoo siitä kuinka hän tuntemattomalta lähettäjältä sai postissa oudon metallikappaleen. Tuntematon lähettäjä kertoi kirjeessä että metalli oli peräisin ufosta joka oli syöksynyt maahan vuonna 1947, sen pohjasta.
Metalli koostuu magnesiumista ja vismutista joiden välissä on ohut sinkkikerros.
Tuossa ohjelmassa Linda kertoo yli tunnin ajan siitä kuinka hän on yrittänyt USA: ssa löytää jonkun asiantuntijan joka osaisi kertoa kuka tuon metallipalan on valmistanut ja mihin tarkoitukseen ja/ tai kuka osaisi valmistaa vastaavanlaista metallia mutta Lindan mukaan koko USA: sta ei ole vuosien etsimisen jälkeenkään löytynyt ainoatakaan asiantuntijaa joka osaisi selittää miten tuo metallikappale on valmistettu, kenen toimesta ja kuka voisi valmistaa samanlaista kappaletta.
Lindan mukaan, ja myös muiden ohjelmassa mukana olevien mukaan tuolla metallikappaleella on myös merkillisiä ominaisuuksia. Jos se upotetaan tislattuun veteen metallin pinnalle syntyy kuplia jotka ovat vetyä. Jos olen ymmärtänyt asian oikein niin tuon metallin merkillisyyksiin kuuluu myös se että vaikka syntyy vetykaasua niin veteen ei kuitenkaan liukene mitään, vaan vesi pysyy kirkkaana."

Kommentit (10)

javlar
peräisin ufosta , sen pohjasta.
Metalli koostuu magnesiumista ja vismutista joiden välissä on ohut sinkkikerros.

Vismutin sulamispiste on 271*C, se ei olisi parasta mahdollista ainetta ufon lämpökilveksi, se sulaisi kun alus tulisi maan ilmakehään, voit olla aika varma ettei se ole maan ulkopuolelta peräisin.
Ei tuollaisen kappaleen valmistaminen ole mikään ongelma.
Myös magnesium ja sinkki sulaisivat Mg sp. n. 650*C, Zn 419*C

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä35368
javlar
Eli miksi sitä metallinkappaletta sitten pidetään niin merkillisenä?

Minun käsittääkseni tuosta käy ilmi, että joku yksittäinen ufohihhuli pitää metallinpalaa ihmeellisenä. Tuollaisen perusteella minä en vakuutu edes siitä, että väitettyä mtellinpalaa on ylipäätään olemassa, mutta jos se on, niin se lienee lähettäjän tekemä. Kohtuullisen yleisiä ja helposti kotioloissakin muokattavia metalleja tuossa näyttää olevan. Tuollaisella metalliyhdistelmällä ei ole taloudellista merkitystä, niin ei sellaista varmasti kukaan kaupallisesti tee, ja kauppialle ja tutkijoille se on outo.

Terrieri
Miksi ufossa pitäisi olla lämpökilpi, jos siinä on painovoiman kumoalaattori?

Miksi siviilisaatio, joka pystyy matkustamaan valovuosien pituisia matkoja tekisi aluksen joka sulaa 200 asteessa ja käyttäisi lisäksi metallia, minkä ominaispaino on 9,8 kg/l
Aluksella ei pystyisi lentämään kovin nopeasti kaasukehässä sen sulamatta, huijarin olisi kannattanut selvittää metallien ominaisuuksia..

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35368
hjuu
eikös magnesium ole sen verran reaktioherkkä aine, että se reagoi veden kanssa synnyttäen mm. vetykaasua??

Ei se muistaakseni kylmässä vedessä puhtaana reagoi. Voi hyvin olla, että tuollaisessa rakenteessa, jossa on eri metalleja, se kuitenkin epäjaloimpana metallina liukenee. Magnesiumhydroksidi lienee läpinäkyvää, joten pieni määrä sitä ei erotu vedestä.

hjuu
eikös magnesium ole sen verran reaktioherkkä aine, että se reagoi veden kanssa synnyttäen mm. vetykaasua??

Kyllä se reagoi veden kanssa, syntyy vetyä ja magnesiumhydroksidia, joka on veteen huonosti liukenevaa, astian pohjalle syntyy valkoinen sakka.
Se ei reagoi kuitenkaan yhtä kiivaasti kuin alkalimetallit.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat