Seuraa 
Viestejä45973

Voiko ihmisen tunteet kumota keinotekoisesti, esim. lääketieteen avulla?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46597

Miten niin ei. Kyllä puoskari-setien varastoista löytyy sellaisia nappeja, että taatusti kovinkin kuumakalle on lauhkea lammas sellaisen nielaistuaan. Ja kun niitä tarpeeksi napostelee, on sitä loppuikänsä, lukuunottamatta hullu- tai sairaskohtauksia jos lääkkeen annostelu lopetetaan.

No, hallitusti tiettyjä tunteita ei voida poistaa muiden jäädesä ennalleea. Lääkkeet (tai päihteet) käsittääkseni apatisoivat ihmistä tasaisesti kaikilla alueilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No vastataan vähä pitempään.
Ihminenhän on nuo tunteet, jos ne poistetaan, onko senjälkeen ihmistä?

"Minä" ei siis ole tunteista erillinen.

Aivokuollut, taitaa olla aika vähätunteinen.

Lääkkeet kyllä vaikuttavat tunteisiin, mutta eivät niitä poista, paitsi tietysti se lopullinen lääke.

Tarkoitan esim. psykopaatin kaltaista henkilöä jolla ei ole yhteyttä omiin tunteisiinsa ja tämän vuoksi voi vaikka tappaa toisen ihmisen/eläimen... katumatta tekojaan.

Voiko tällaisen luoda keinotekoisesti?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46597
Egazim
Tarkoitan esim. psykopaatin kaltaista henkilöä jolla ei ole yhteyttä omiin tunteisiinsa ja tämän vuoksi voi vaikka tappaa toisen ihmisen/eläimen... katumatta tekojaan.

Voiko tällaisen luoda keinotekoisesti?

No pane 100 koehenkilöä 10 vuodeksi sotimaan rintamalle, niin etköhän saa aikaan 90 täysiveristä psykopaattia.

Piri pudottaa kelkasta pois suurimman osan tunteista, ja lisäksi nälän ja unen tarpeen tuntemukset. Laskut on tietenkin eri juttu. Kannabis yleensä vahvistaa sen hetkisiä tunteita. Huonoja ja hyviä fiiliksiä.

Psyykelääkkeiden tarkoitus nimenomaan on tunteiden heikentäminen, jotta potilas ei olisi tunteidensa ja tuntemustensa armoilla, ja suurin syy skitsofreniapotilailla lääkkeiden ottamatta jättämiselle on tunteiden takaisin saamisesta tuleva mielihyvä, mutta ikävä kyllä tämä sama juttu vie takaisin sairaalakuntoon aika nopeasti, koska pitkä tunteeton ajanjakso tavallaan saa ihmisen tunteiden hallinnan vituralleen. Eli on tavallaan lapsen tasolla tunteidensa hallinnassa kun lääkkeet eivät enää blokkaa niitä. Raivarit ja sensellaiset hallitsemattomat tunteenpurkaukset paljon todennäköisempia.

Kova elämä kovettaa myös, eli ei siihen mitään lääkkeitä tarvita. Aivojen on tällöin pakko ignoroida tunnekuohut, ettei pää hajoa. Sitten ssen seurauksena paatuu.

Jos vaikka katsoo kaikki faces of death+gore materiaalit mitä löytyy, niin heikentyvätkö siinä ihmisen "tunteet" ihmisyyttä kohtaan?

Myös masennuslääkkeet voivat joillakin ihmisillä latistaa /turruttaa
kaikki tunteet. Vakavasta depressiosta kärsivillä ne nostavat mielialaa,
koska he eivät alun perinkään kykene tuntemaan mielihyvää, ja lääkkeet
tasaavat mielialaa, hävittävät tuskalta terän. Mutta masennuslääkkeitä määrätään muuhunkin kuin masennukseen, ja näillä henkilöillä vaikutus
voi olla päinvastainen.

Viina on myös omituinen tunteisiin vaikuttaja. Välillä ei tunneta mitään eikä ketään ja sit kohta itketään tuntemattomallekin...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat