Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Saako postista hakea pelkällä seurantatunnuksella pakettia, siis ilman virallista saapumisilmoitusta? Postin seurannan mukaan paketti olisi tänään tullut perille, mutta ilmoitushan tulee viikonlopun takia vasta maanantaina.

Kommentit (5)

salai
Seuraa 
Viestejä7582
Liittynyt17.3.2005

Minä muistaakseni hain Tallinnasta postitetun etukäteen maksetun DVD-paketin asiamiespostista eli kioskista. Printtasin sen seurantasivun mukaan netistä ja näytin henkkarit hakiessani.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Pitääpäs käydä yrittämässä. Sinänsä hyvä kun posti on nykyään R-kioskin yhteydessä, kun voi paketit hakea viikonloppuisin ja iltamyöhään.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Tuo posti on sellainen historiallinen laitos.

Seurantakoodit ovat, mutta hiemankin harvempaan asutulta paikalta ne päivittyvät vasta jälkeenpäin.

Eivät ole siellä postissa ymmärtäneet, että kannattaisi kirjata vastaanottajan e-mail jo lähetettäessä, jolloin ei vastaanottajan tarvitsisi erikseen kyttäillä missä paketti luuraa. Sen sijaan, he kirjaavat pakettia noudettaessa käsin kirjoitettuna(!) koko vastaanottajan nimi/osoitetiedot. Ja tämän lisäksi vielä kiikuttavat kotiin ilmoituksen, että pakettinne on noudettavissa (vaikka se on jo noudettu).

Eikä seurantakoodia voi itse tulostaa viivakoodiksi lähetykseen, jos vaikka jättää lähetyksen postin kuljetettavaksi postilaatikkoonsa.

Vähä-älyisiä johdossa?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat