Seuraa 
Viestejä553

Hei, tähän voi laittaa kaikki ne tieteelliset löydöt, jotka on jo kerrottu Urantia Kirjassa.

1. Urantia kirjassa ilmoitettiin, että ihmistietoisuus elää menneisyydessä,[list:w8fkaf00] joka ilmenee muun muassa Ajatuksen Suuntaaja -luvuista; jos ihmistietoisuus olisi nykyhetkessä, niin silloin sitä ei voitaisi tietystikään suunnata.

Benjamin Libetin kokeet todistivat, että ihmistajunta todellakin laahaa nykyhetkeä jäljessä useita satoja millisekunteja. http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Libet [/list:u:w8fkaf00]

2. Urantiassa ilmoitettiin Milkywayn ja Andromedan väliseksi etäisyydeksi noin miljoona valovuotta, joka pitää paikkansa, koska kyseiset galaksit ovat >> suurempia kuin mitä Urantian astronomit ovat tähän asti luulleet, --että heillä oli jo galaksien koko lopullisesti selvillä, mutta selvästikin sekin oli falsifioituvaa tietoa.

3. Urantian geologit luulivat, että kaikki kivet ovat peräisin aurinkokunnan syntyajoilta, mutta kuten Urantia ilmaisee, niin tähän Monmatian aurinkokuntaan tunkeutui vieras, ja paljon vanhempi tähti kiertolaisinaan, jonka ikivanhaa kiviainesta on nyttemmin löydetty.

4. Ns. asteroidivyöhykkeen kivissä pitäisi olla Urantian ilmaisin mukaan havaittavissa kerrostuneisuutta, sekoittumisia, vääntyilyä, joka on jo jossakin tutkimuksissa havaittu, joka siis on vastoin Urantian astronomien teoriaa siitä, että Marsin ja Jupiterin välillä ei ollut koskaan planeettaa.

5. Urantiassa on ilmaistu suuresti sähköisesti varautuneen tähden olemassaolo, eli piakkoin Teidän tähtien tutkijanne tulevat löytämään taivaalta tähtiä, joiden ilmiöitä ei voida selittää muuten kuin pitämällä niitä sähkötähtinä.

6. Urantiassa on kirjoitettu, miten aurinkokuntia voidaan luoda useammalla kuin yhdellä tapaa, ja Monmatian aurinkokunta luotiin hyvin harvinaisella tavalla ajamalla muuan pimeä tähti nuoren auringon ohi.

7. Urantiassa ilmoitettiin jo varhain, miten tähtien navoilta voi purkautua suunnattomia suihkuja, jotka on nyttemmin vahvistettu havainnoiksi.

8. Urantiassa ilmoitettiin Milkywayn tähtien luvuksi 2 biljoonaa, joka oli kymmenkertainen luku, mihin Urantian astronomit olivat alkulaskelmissaan päätyneet, mutta teidän tähtien tutkijat ovat koko ajan nostamassa Linnunradan tähtien lukumäärää kohden sitä lukua, joka teille jo etukäteen ilmaistiin kosmisena ilmoituksena.

10. Urantiassa on ilmoitus siitä, että kosmoksessa on suunnattomia ainemöykkyjä; -ettei kosmos oli homogeenin ja isotrooppinen, ja nykyiset havainnot ovat siihen suuntaan meneviä, joskin tässäkin pitää sanoa, että tähtiavaruutta on tutkittu Urantialta käsin vasta varsin vähän aikaa, joten lisää yhteyttäviä paljastuksia on tulossa.

11. Urantian mukaan koko kosmos pyörii monin eri liikkein keskipisteen ympäri, josta johtuen ihmiset tulkitsevat valon väsymisen väärin lineaarisuudeksi.

12. Urantian mukaan kiviaines on aurinkoainetta, eli auringon pinta on kiviainesta, joka on nyttemmin todistettu oikeaksi, koska olisi ollut hieman epäillyttävää tiedettä olettaa, että tähtipölystä kiinteytynyt keskusmassa olisi jäänyt ilman raskaampia alkuaineita.

13. Urantian mukaan aurinkokunnassa ei voisi esiintyä epämääräisiä pyörimisliikkeitä --kuten retrogradisuutta--, eikä liikkeet voisi poiketa auringon ekvaattoritasosta, jos aurinkokunta olisi syntynyt siten kuin teidän tähtien tutkijat sen olettavat syntyneen.

14. Urantian mukaan aika ei ole lineaarista, vaan se on mielen luoma kosminen tarina, johon voidaan milloin tahansa tehdä muutoksia, jos äly katsoo sen viisaaksi.

Tässäpä oli muutama, HSTa voi esittää lisää, tai joku rehellinen voi muistaa niitä Stefanin kirjoituksien perusteella.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat