Seuraa 
Viestejä13176

Aino keino millä ehkäisemme tätä on käsiaseeiden lisääminen ihmisten keskuudessa, täälläkin palstalla on eräitä nationalismia ja fundamentalismia kannattavia ihmisiä.

20 vuoden päästä ihmiset jakautuu omiin ryhmiin ja tuhovat toisiansa.

Edes Neekeri tai ählämit eivät ole ongelma, vaan meidän omat valkoposkiset perusvirtaset.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

tiäremiäs
Aino keino millä ehkäisemme tätä on käsiaseeiden lisääminen ihmisten keskuudessa, täälläkin palstalla on eräitä nationalismia ja fundamentalismia kannattavia ihmisiä.

20 vuoden päästä ihmiset jakautuu omiin ryhmiin ja tuhovat toisiansa.

Edes Neekeri tai ählämit eivät ole ongelma, vaan meidän omat valkoposkiset perusvirtaset.

eiköhän tuollainen käsiaseiden jakelu vain lisää fundiksien voimaa myös, siitä ei ole mitään etua, koska jokainen niitä haltuunsa saa, väkivallan teon etäisyys vain kasvaa ja helpottuu, ja virheet on helpompi tehdä. kannatat jotenkin oudoista syistä aseita. nähdäkseni se on pelko.

oletko pannut merkille, että ihmiset ovat tähänkin asti jakautuneet omiin ryhmiinsä ja jakautumista tapahtuu edelleen, minkä takia?

ennen ei ollut montaa valtiota, nyttemmin on jo monia, ja uusia syntyy kokoajan, ja onko se hyvä, kun jokainen maa tarkoittaa yhtä lippua, yhtä uutta eristävää koulutusta ja nationalismiä että myös armeijaa joka niitä opetettuja arvoja sitten puolustaa että myös sen ryhmittymän ajattelemattomuutta ja ahneutta ja muutakin, toisia samoin ajattelevia vastaan.

miksi siis uskot, että asein tilanne voidaan ratkaista, tai että aseet olisivat apu? kun eivät ne ole tähänkään mennessä toimineet, vaikka aina vain sitä koitetaan yritttää, minkä takia? senkö takia, etteivät ihmiset jaksa kyseenalaistaa omia arvojaan ja todella järjellä ajatelle, onko jokin asia kuinka tärkeä?

maan lippu, mitä pyhää sellaisessa on? mielestäni ei mitäänm vaan kaikki se "pyhä" on vain ihmisten mielissä, samoin on laita raamatun ja sen avulla luodun jumal mielikuvan kanssa, kaikki edelleen on ajatuksissa elävää juttua, joka tuntuu todelta muttei ole, siis illuusiota.

kuinka paljon meidän ajatuksissamme on jotain sellaista, mikä ei olekaan todellista muttemme tiedä sitä kun emme ajattele ja tarkista niitä arvojamme, kuitenkin niistä arvoista käsin me toimimme ja reagoimme, ja ne toimet mitä sitten satummekaan tekemään, ovat kovin ristiriitaisia jopa oman itsemme kanssa.

on toki totta, että väestökasvu on ongelma, ja siihen ei auta aseet, vaan ihmisten tietoisuuden lisääminen siitä mikä tulevaisuudessa odottaa, JOS tiede EI KYKENE kehittämään vaihtoehtoisia ja puhtaampia energia muotoja, teorioita ja pyrkimyksiä että unelmia on, muttei ole vielä mitään tilalle, mikä olisi kestävää tällä väestömäärällä.

Eurooppalainen nationalismi on kaksisuuntaista. Yksi nationalismin muooto on siirtolaisuuden myötä syntyvä siirtolaisuusnationalismi, epäonnistuneen integraation seurauksena. Epäonnistunut integraatio aiheuttaa syrjäytymistä, slummiutumista, rikollisuutta ja eriarvoisuutta valta-väestöön nähden.

Valta-väestö kokee siirtolaisuuden aiheuttavan kaiken pahan kotimaassaan ja lisää tämän keskuudessa kansallisen nationalismin kasvua.

Fundamentalimi on "vastaus" molempiin ongelmiin. Vaikeissa olosuhteissa elävät saavat fundamentalistisesta uskosta "itselleen sopivan selityksen" omaan kurjaan oloonsa. Heidän ei tarvitse löytää syytä itsestään vaan syy on alistajassa /valta-väestössä / siirtolaisissa / vääräuskoisissa.

Fundamentalismin nousu euroopassa on ollut jo pitkään vakava asia. Suomessa näihin ongelmiin on vielä pitkä matka. mm. Ranskassa islamistinen fundamentalismi on nousussa samaan aikaan katolisen fundamentalismin kanssa. Siirolaisuutta lietsova äärioikestolainen presidenttiehdokas sai suuren kannatuksen sekä viime, että nykyisissä vaaleissa. Tätä ei saa unohtaa. Euroopassa kuohuu, venäjällä kuohuu Suomessa ehkä kohta.

En nyt ota tässä varsinaisest mihinkään kantaa, sillä asioita voisi tarkastella niin monesta eri näkökulmasta ja eri kerroksesta että puran lähinnä ajatuksia palstalle. sanon kuitenkin vielä sen, että nationalismi sekä fundamentalismi ovat molemmat neutraaleja sanoja jos näistä ei muodostu "aatteita" Niistä tulee välittömästi kielteisiä termejä jos, nämä aatteet muodostuvat yksilölle itsetarkoitukseksi tuhota toinen tai selittää oma pahaolo toisen syyksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

alkaa kiinnostamaan päivä päivältä lähtö ulkomaille pidemmäksi ajaksi, toivoakseni ajoitus osuisi nappiin ja nationalistit sillä välin päästäisivät höyrynsä pihalle nähdäkseen typeryytensä kun eivät muutoin taida siihen kyetä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat