Seuraa 
Viestejä45973

Noniin olempas tässä lukenut näitä foorumeita jo jonkun aikaa ja oon huomannu melkeempä jokaisessa keskustelussa saman etenemis suunnan.

Joku käyttäjä heittää keskusteluihin aiheen mistä itse on kiinostunu ja esittää kysymyksen siihen liittyen tai vaikka esittää jonkin oman väitteet jotain asiaa kohtaan. Pyytää kuitenkin toisia käyttäjiä vastaamaan viestiin ja kertoen oman mielipiteensä. keskustelun aloittaja näkee vaivaa oman aiheensa alottamiselle ja kertoo mitä ajaa sillä takaa ja mitä asiaa pohtii. Keskustelu jatkuu monen sivun verran jopa kymmeniin sivuihin vailla vastausta tai järkeviä mielipiteitä vaan toisten mielipiteiden syrjään lykkäämistä.

Ensiksi joku tekee aiheen. Muutama käyttäjä jopa vastaa viestiin järkevästi tuoden oman kantansa esille, mutta sitten keskustelu jatkuu siihen malliin, että kaikki väittelee melkeempä verisesti omista mielipiteistään. Jokunen käyttäjä heittää väliin typeriä kommentteja mitkä vaikuttavat enemmän typeriltä kuin fiksuilta. Välillä saatetaan poiketa aiheesta ja keskustelijan aloittaja joutuu johdattelemaan taas muut miettimään kyseistä asiaa.

En ole nähnyt montaakaan aihetta joka olisi päässyt päätökseen vaan jatkaa sillä väittelemisellä mikä onkin ihan luonnollista, mutta kuitenkaan ei välttämättä arvosteta toisen mielipidettä. Eikö foorumeille vastaaminen voisi olla rauhallista ja järkevää. Jokainen meistä löytää virheitään muista, mutta unohtaa itsensä. Eli eiköhän kaikki kiinitetä enemmän huomiota siihen omaan käytökseen eikä muiden. Loppuen lopuksi virhe on meissä itsessämme.

Ensimmäinen kerta mitä kirjoitan foorumeille ja saa nähdä oliko viimeinenkin Älkää ottako opiskelijan sanaa liian vakavasti eikä liian verisesti. Puhtaasti omaa mielipidettä. Vastaan mielelläni epäselvyyksiin.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat