Seuraa 
Viestejä45973

Tämä meni tälle asteelle ja kohta ryssän on pakko perääntyä.
Voimat eivät riitä koko länsikapitaalia vastaan kuitenkaan.
Hyvä näin.

[size=200:3rvp7kxt] USA:Venäjän peräännyttävä kiistassa[/size:3rvp7kxt]

Yhdysvallat kehottaa Venäjää olemaan laajentamatta kiistaa Viron kanssa.

- Olemme huolissamme tiedoista, joiden mukaan Viron diplomaattihenkilökunnan ja -tilojen kimppuun on hyökätty Moskovassa, sanoi Yhdysvaltain ulkoministeriön apulaistiedottaja Tom Casey myöhään eilen.

- Kehotamme Moskovan viranomaisia tekemään kaiken mahdollisen jännitteiden vähentämiseksi ja noudattamaan Wienin sopimuksen mukaisia velvollisuuksia, Casey jatkoi.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /05/524393

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Olet käsittänyt nyt aivan väärin. Eivät he tule "perääntymään" minnekkään!

Tämä kaikki on Venäläisille hyvin tyypillistä;he ovat perusluonteeltaan pekureita, mutta samalla haluavat yhä leikkiä "suurvaltaa"

Eli(aivan kun Neuvostoaikana)he tekevät ns "jäynää" Yhtenä esimerkkinä tästä oli esim Kalingrad. Kun Neuvostoliitto lopulta hajosi omaan mahdottomuuteensa, Puolassa Liettuassa odotetiin hyvällä syyllä, että Venäläiset hykäisivät tämän alueen pysyvästi. Näin ei kuitenkaan käynyt!

Veli Venäläinen on se pelkuri, joka uhoaa ja mölisee joukossa, mutta jos itse on uhassa joutua vaikeuksiin, luikkii pois paikalta häntä koipien välissä kiroten ja manaten. Venäläiset aivan kiusallaan jäivät Kalingradiin, vaikkei sen enempää Venäjän vanhaa keisarikuntaa kuin "suurta ja mahtavaa" Neuvostoliittoa enää ollutkaan. Ja aivan samalla lailla Venäläisjoukkoja jäi esim Georgiaan. Ja kun Geogia alkoi vahvistaa suhteitaan USA:aan ja ajaa Venäläisjoukkoja pois, niin mitä tekivät Venäläiäiset? Alkoivat tukea paikallisia "Pohjois ossetialaisia" separtisteja, jotka käytännössä ovat kansainvälisen lain mukaan TERRORISTEJA!

Suomalaiset eivät ehkä tajua tätä(eikä tajua moni muukaan)mutta Venäläiset ovat perusluonteeltaan PELKUREITA! Tämän takia väitän, ettei veteraanien uhraus ehkä ollut aivan niin suuri, kuin se jälkipolvien silmissä on näyttänyt. Ne joukot Suomen itärajalla olivat nälkiintyneitä ja päähänpotkittuja köyhiä varusmiehiä. Aivan samalanlaisia, kuin "Isä aurinkoinen" aikanaan oli ollut! Ja nämä Venäjän natseista "vapauttaneet" eturintaman joukot olivat saaneet käskyn, että he voisivat joko joutua Natsien tai Neuvostoliiton eliittijoukkojen ampumaksi. Valinta oli heidän, ja fiksuina miehiän he kokeilivat onneaan natsien kanssa, ja Amerikkalaisen+Brittiläisen sotilasavun turvin myös onnistuivat uhayrityksessään Stalingradin jälkeen!

Venäläiset ovat AINA olleet raukkoja! He TEESKENTELEVÄT aina olevansa jotain ns "suurta" Kaikki ne ohjukset esim puna-armeijan paraateissa olivat käytännössä tyystin tarpeettomia, koska ei Venäläisillä ollut MINKÄÄNLAISTA aikomusta käyttää niittä käytännössä MISSÄÄN VAIHEESSA! Ne olivat vain pelote, jonka turvin Venäläiset toivoivat voivansa pitää Amerikkalaiset erossa siinä TEOREETTISESSA mahdollisuudessa, että he valtaisivat Länsi-Euroopan massiivisin konvetionaalisin asein. Tästä ns Reagin "tähtien sodasta" on tehty aivan liian iso numero! On eri asia mitä se jenkeille merkitsi, mutta kun jenkit alkoivat 1980-luvun luvun alussa sijoittaa huippumoderneja(ensi iskuun kykeneviä)Pershing lyhyen matkan ohjuksia Eurooppaan(jotka helposti kantoivat aina Moskovaan ja Leningradiin asti!)niin silloin Venäjällä päätettiin, että ne "kylmä sota" oli ohi. Se peli(Venäläisten PELLEILY ohjusten kanssa!)loppui käytännössä siihen! Herra Mihail Gorbatsov oli Venäjän eliitin valitsema "julkinen kasvo" (aivan niinkuin Reagan jenkeissä)jonka tehtävä käytännössä oli vielä koetella, voisiko Venäjä ehkä diplomaattisesti saavuttaa jotain, minkä se oli menettänyt asevarustelussa. Kun Reagan ei mennyt lankaan, "Neuvostoliitto" (siis PUNAVENÄJÄ!)julisti käytännössä vararikon!

Venäläiset ovat PELKUREITA! Tiedätkö sinä ollenkaan, että he hakkaavat, ja hyväksikäyttävät OMIA POIKIAAN armeijassaan niin laajalti, että siitä on käytännössä tullut epidemia! He jatkoivat sitä vielä VUOSIA Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen 2-vuotisessa asevelvollisuusinstituutiossaan, ja käytännössä jatkavat vieläkin! Monet nuoret miehet murskaavan jalkansa tai kätensä, ettei heidän tarvitsisi mennä armeijaan, jossa mm lyödään nuoria, alle 16-vuotiata laivastokadetteja rautaputkellä PÄÄHÄN!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6356707.stm

Venäjä käytännössä on nykyään yksi suuri VITSI! Kiinassa ja Iranissa on käytännössä ANNETTU Venäjän uhota, koska on uskottu, että siitä saataisiin jonkinmoinen "kumppani" USA:aa vastaan. Ainoa asia mikä nykyisen "Venäjän" vielä toistaiseksi pitää pystyssä on Kiinan ja Iranin sille antama tuki. Jos tuo tuoki jossain vaiheessa jostain syystä lakkaa, maa pilkotaan alle aikayksikön! Venäjän uudet ohjukset ja pommittajat ovat sinänsä ihan hyviä, muttei niillä tee mitään! Ei niillä tehnyt kylmän sodankaan aikana, koska Venäjän sateliittijärjestelmä suoraan sanoen oli PERSEESTÄ! He lakkasivat lopulta 1980-luvun keskivaiheilla "päivittämästä" ja enää luottamasta niihin, joten heillä käytännössä on maailman toiseksi modernein ydinarsenaali, mutta he ovat SOKEITA! Venäjän rajat myös vuotavat kuin SEULA! Jos joku marssii syvälle sisämaahan, ei hänen pysäyttämisekseen tulla käyttämään ydäreitä, ja konvetionaaliset joukot on luultavasti maailman surkein "armeija" He kaatuisivat käytännössä parissa kuukaudessa! Ja tuo Putinin uhoileminen "molemminpuolisesta taatusta tuhosta" on suoraan sanoen SÄÄLITTÄVÄÄ MONGERRUSTA!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6599647.stm

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat