Seuraa 
Viestejä2875

Nykyään joku saattaa peseytyä liian pontevasti jolloin ihon bakteerifauna sekoaa ja seurauksena on ärtynyt iho tai ihottuma (meikäläinen nyt esimerkiksi). Onko olemassa ihovoidetta jossa olisi mukana terveen ihon bakteerifauna? Jos ei, olisiko se ideana toimiva? Mentäisiin kauppaan jossa terveeltä iholta sipaistaisiin näyte. Tätä faunaa kasvatettaisiin sitten, ja parin päivän päästä voisi hakea kaupasta pöntön omalle iholle kustomoitua voidetta.

Saahan apteekista nytkin jo Lactophilusta eli pakastekuivattuja maitohappobakteereita joilla saa suolistopöpöt ruotuun. Pahanhajuinen hengityskin johtuu kuulemma suun seonneesta bakteerifaunasta. Siihenkin sitten ratkaisuksi joku bakteeripastilli?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

En ole kuullut, että moista voidetta olisi olemassa, mutta kaippa senkin voisi kehittää. Siinäpä olisi luontaistuotetta kerrakseen. Ihan hyvä markkinarako sinällään.

Hammas kariesta aiheuttavan bakteerin karkoittamiseksi on suunniteltu bakteerihoitoa. Siinä suuhun pannaan bakteeri, joka syrjäyttäisi siellä normaalin Streptococcus mutans kannan ja alkaisi asustelemaan suussa siitä eteenpäin. Tämä muunnettu Streptococcus mutans kanta sitten luonnollisesti ei tuottaisi happoa vaan vaikkapa c-vitamiinia tai mitä hyvänsä, joka ei haittaa ihmistä.

Että ei tuo ajatuksesi mitenkään huono ole. Vastaavaahan on maitohappobakteerien käytössä jo tänä päivänä. Mielestäni mikrobeissa on paljon potentiaalia.

Koska ketjun aloittaja on jo alkuperäisen viestini lukenut, niin poistan sen ja siirrän sen toiseen ketjuun.

Syyn saatte itse päätellä.

Edit: Ei jaksa noita trolleja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Vikisevä Pikkumuna
Kiss my ass.

Haluat luonnollisen suubakteerifaunan perseeseesi? Useimmilla ihmisillä perse on bakteeripuhtaampi kuin suu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat